1. Hem
 2. Massage Lund

Koll på livet - Åsa Hansson

betyg4.9 Fantastiskt bra(15 betyg)
Mårtenstorget 6, 223 51, Lund
KOLL PÅ LIVET: MEDICINSK MASSAGETERAPI & LIVSCOACHNING - för fysiskt och mentalt välmående! Medicinsk massageterapi på Hälsans hus, Mårtenstorget 6 i Lund. Livscoachning online via Zoom. MEDICINSK MASSAGETERAPI: Med djupgående massage och triggerpunktsbehandling kan jag hjälpa dig att bli av med smärta och få bättre rörlighet. LIVSCOACHNING: Som livscoach hjälper jag dig komma till insikt med de förändringar och strategier som behövs för att du ska optimera ditt mående samt nå dina mål och visioner. Tillsammans ser vi över din livssituation och hittar den pusselbit eller förändring som krävs för att du ska nå dit du vill. Specialiserad på stress och utmattningssyndrom men välkomnar alla!
9070

Boka tjänst

Medicinsk massageterapi

 • Medicinsk massageterapi
  45 minuter, 660 krMer info
  Boka

Coachning

 • Livscoachning
  60 minuter, 900 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Åsa
4.9
(15 betyg)
Medicinsk massageterapeut och livscoach
qliro
Åsa Hansson - utbildad livscoach, medicinsk massageterapeut samt träningsinstruktör och driver företaget Koll på livet. Jag drivs av lusten att hjälpa andra till bättre mående och hälsa och gör det genom att se till kundens individuella livssituation, förutsättningar och mål.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
15 betyg
Anna N.
till Åsa
Helt fantastiskt bra behandling! Åsa är mycket kunnig och inkännande. Jag kan varmt rekommendera.

Visa mer

Liga L.
till Åsa
Mycket trevligt bemötande och bra massage som hjälpte med spänningarna i skulder.

Visa mer

Jessica C.
till Åsa
Helt underbar massage. Rekommenderar varmt!

Visa mer

Alexandra K.
till Åsa
Åsas massage är inte bara bra i stunden, utan ger verkligen riktigt effekt. Kände mig verkligen som en ny människa när jag kom därifrån. Ser fram emot nästa besök redan.

Visa mer

Om företaget

Koll på livet drivs av Åsa Hansson, utbildad livscoach, medicinsk massageterapeut och träningsinstruktör. I livscoachningen berör vi ämnen som personlig utveckling, självbild och självkänsla, målbilder och strategier. Allt utifrån din situation och dina förutsättningar. Som medicinsk massageterapeut vill jag hjälpa dig mot ett fysiskt smärtfritt och rörligare liv. Boka en tid och låt resan börja! Kontakta mig via mail eller sms. Du kan också följa mig eller kontakta mig på instagram: koll.pa.livet

Bilder

Detaljer och kontakt
 • 07027390 XXVisa nummer

 • Mårtenstorget 6, 223 51, Lund