Vad vill du boka?

välkommen till mig       www.facebook.com/lenahealinghands.?fref=nf.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Helande behandlingar

Är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen och hjälper dig att slappna av både kroppsligt och mentalt. Behandlingen går ut på att beröra 32 punkter på huvudet som lagrar alla tankar, känslor, attityder, beslut och uppfattningar vi har eller har haft.
De kan handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn och ro, kontroll, pengar, kreativitet etc. Jag rensar hårddisken och ger plats till de som du innerst inne längtar efter..... Efter behandlingen upplever många att tankebruset tystnar, att de sover djupare, stress och kronisk värk blir bättre.
Ingår även; medicinsk ansiktsmassage, kopp massage en djup bindvävs massage på ryggen . Trycker även på olika akupunktur punkter som du och din kropp och själ behöver för att få balans och flöde.
Kinesisk Medicinsk Ansiktsmassage , avslappnande huvud massage.
Syftet med Healing är att skapa balans i kropp och själ så att den kan läka sig själv. Tex bli av med blockeringar, ge livskraft och öka välbefinnandet.
Massage med koppa på nacke och rygg, kopp massagen går djupt ner i bindväven och sätter fart på flödet. Avslutas med Kinesisk Medicinsk Ansiktsmassage.
Regndroppstekniken med Young Livings essentiella oljor är en fantastisk behandling som verkligen går på djupet på flera sätt. Jag använder enbart Young Livings terapeutiska aromaoljor. Med hjälp av dofter kommer vi åt vårt känslocentrum Amygdala i hjärnan. Dofterna kan på sätt lugna och förlösa känslor. Oljorna är antibaktriella, antivirus, antiinflammatoriska.antisvamp stärker kroppen på många sätt som bättre cirkulation, andningen blir djupare, avstressande, balanserande både kroppsligt och mentalt. Behandlingen sker på fötter och rygg och vid en behandling använder man 8 olika oljor som passar dig.
Massagen går ut på att leder och muskler sträcks ut lite försiktigt .... Efter massagen avslutas det med en Kinesisk Medicinsk Ansiktsmassage som är väldigt avslappnad, blir lugn i hela själen.Jag gör också koppmassage på ryggen ,man kommer långt ner i bindväven och flödet sätts igång .

Tjänster

Dina cackran balanserar jag med en pendel och Healing . Jag balanserar kropp och själ och fyller på energi.
Man gör en frekvensanalys för att finna orsaker till symptom och näringsbrister. Vitamin och mineralstatus, funktion i organ, matsmältning och immunförsvar mm. Det är viktigt att du inte äter eller dricker 2 timmar innan din hälsokontroll. I samband med mätningen får du ett behandlingsförslag vilket kan handla om kost förslag eller kosttillskott. Resultatet får du direkt.
Du får massage på hela kroppen och avslutas med ansiktsmassage.
Du får massage på hela kroppen och avslutas med ansikts massage
Hot Stone massage är en teknik som är inspirerad av kinesisk medicin. Med uppvärmda lavastenar får du en massage med långa, mjuka strykningar som främjar cirkulationen och avslappningen i hela kroppen. Vi kan minska stress, rensa ut slagg produkter och ge ny energi och kraft. Stenarna förstärker effekten med 6 ggr. Massagen genomförs med olja och de varma lavastenarna som följer meridianernas riktningar. Stenarna placeras också på akupunkturpunkter.
Massage på rygg och nacke avslutas med ansiktsmassage om man vill.
Massage på rygg och nacke. Avslutas med ansiktsmassage om man vill .
Massage på rygg och nacke . Avslutas med ansiktsmassage om man vill.
Massage på rygg och nacke .Avslutas med ansiktsmassage om man vill.
Massage sittande i en framåtlutad stol.

Lena Helande Händer

Hjärtligt välkommen till hjärtats hus i Rommehedslägret 8 (bredvid officersmässen).

Telefon 072-009 97 91
Webbsida
E-post
Öppettider välkommen www.facebook.com/lenahealinghands.?fref¨=nf
Adress
Rommehedslägret 8 (bredvid officersmässan )
78198 Borlänge
Romme