Mina Behandlingar

betyg5.0 Fantastiskt bra(11 betyg)
Forsskålsgatan 11, 121 45, Johanneshov
Varmt välkommen till Mina Behandlingars Bokningssida! VÄNLIGEN LÄS HELA INFORMATIONEN NEDAN INNAN DU BOKAR GENOM ATT KLICKA PÅ VISA MER. Mottagningen är öppen under sommaren, så Du som är frisk och symtomfri är som vanligt varmt välkommen! Nu kanske är den rätta tiden att ta hand om sig själv lite mer. Med omtanke om Dig och dina medmänniskor avbokar du självklart din tid även vid lindriga symptom. Och vi gör naturligtvis detsamma! Just nu vikarierar också Daniel Johnsson i mottagningen vissa dagar, läs om hans behandlingar genom att klicka på hans bild. Jag kan varmt rekommendera ett besök hos Daniel! Var noga med att klicka på just den behandlare du vill komma till när du bokar! Vi finns på adress Forsskålsgatan 11, 121 45 Johanneshov. Gullmarsplan, Mårtensdal och Skärmarbrink är kollektivstationer inom gångavstånd. Parkeringsmöjligheter på gatan i närområdet. Nytt i mottagningen! Nu introducerar vi Medicinsk Laser-behandling i mottagningen! Hund i mottagningen I mottagningen finns ibland också unghunden Molly som övar sig på att hälsa Dig som vill välkommen till oss! Bäst är om du bara ignorerar henne till en början.

Boka tjänst

Vi introducerar MEDICINSK LASER

 • Medicinsk Laser600 kr · Mer info
  Boka

Konsultation och behandling

 • Anpassad behandling1 000 kr · Mer info
  Boka
 • Dr Bach Flower Remedy System40 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Konsultation och behandling nybesök/längre behandlingstid1 000 kr · Mer info
  Boka

Akupressur & Smärtterapi TCM

 • Akupressur & Smärtterapi enligt TCM 950 kr · Mer info
  Boka

Djupgående Cirkulationsmassage

 • Djupgående Cirkulationsmassage 950 kr · Mer info
  Boka

Klassisk Bindvävsmassage

 • Klassisk Bindvävsmassage 950 kr · Mer info
  Boka

Manuell Lymfdränage

 • Manuell Lymfdränage 950 kr · Mer info
  Boka

Massage

 • Klassisk Kinesisk Massage950 kr · Mer info
  Boka

Utbildningar och kurser

 • Intresseanmälan för utbildning i Manuell LymfdränageMer info
  Boka
 • Intresseanmälan för utbildning till Klassisk BindvävsmassörMer info
  Boka

Personal

noImage
Daniel Johnsson
noImage
Madeleine Gustafsson
(11 betyg)

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
11 betyg
Helt ljuvlig massage! Dessutom är Madde en ljuvlig och inkännande person❤️ Rekommenderar varmt Mina Behandlingar, toppklass!
Avslappnande, goda oljor, proffsig behandling och ett härligt bemötande av Madeleine. Rekommenderas å det varmaste
Får alltid en professionell och kunnig behandling och ett mycket bra bemötande när jag kommer till Madeleine Gustafsson på Mina Behandlingar. Så även i dag. Kan varmt rekommendera behandling på Mina behandlingar!

Om företaget

Jag heter Madeleine Gustafsson och jag arbetar med olika behandlingsmetoder för att stötta och hjälpa Dig på bästa sätt. Behandlingarna anpassas efter Dina behov och tillstånd, och därför kan också behandlingstiderna variera. Mina behandlingsmetoder är bl a: Smärtterapi med Tui Na & TCM Akupressur Manuell Lymfdränage Djupgående Cirkulationsmassage Kinesisk Meridianmassage Klassisk Bindvävsmassage Koppning/Gua Sha Rehabiliterande övningar Terapeutisk Töjningsterapi Dr Bach Flower Remedy System Eteriska Oljor Samtal Läs mer på www.minabehandlingar.se Du är alltid välkommen att ringa eller maila mig och Du har några frågor.

Bilder