Mina Behandlingar

betyg5.0 Fantastiskt bra(20 betyg)
Forsskålsgatan 11, 121 45, Johanneshov
Varmt välkommen till Mina Behandlingars Bokningssida! VÄNLIGEN LÄS HELA INFORMATIONEN NEDAN INNAN DU BOKAR GENOM ATT KLICKA PÅ VISA MER. Mottagningen är öppen, så Du som är frisk och symtomfri är som vanligt varmt välkommen! Nu kanske är den rätta tiden att ta hand om sig själv lite mer. Med omtanke om Dig och dina medmänniskor avbokar du självklart din tid även vid lindriga symptom. Och vi gör naturligtvis detsamma! Just nu vikarierar Daniel Johnsson i mottagningen vissa dagar, läs om hans behandlingar genom att klicka på hans bild. Jag kan varmt rekommendera ett besök hos Daniel! Behandlingar hos Madeleine går inte att boka på en tid framöver. Följer du Mina Behandlingar via Facebook kommer uppdateringar där. Vi finns på adress Forsskålsgatan 11, 121 45 Johanneshov. Gullmarsplan, Mårtensdal och Skärmarbrink är kollektivstationer inom gångavstånd. Parkeringsmöjligheter på gatan i närområdet. Hund i mottagningen I mottagningen finns ibland också unghunden Molly som övar sig på att hälsa Dig som vill välkommen till oss! Bäst är om du bara ignorerar henne till en början.

Boka tjänst

Vi introducerar MEDICINSK LASER

 • Medicinsk Laser600 kr · Mer info
  Boka

Konsultation och behandling

 • Anpassad behandlingMer info
  Boka
 • Dr Bach Flower Remedy System40 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Konsultation och behandling nybesök/längre behandlingstid1 000 kr · Mer info
  Boka

Akupressur & Smärtterapi TCM

 • Akupressur & Smärtterapi enligt TCM 950 kr · Mer info
  Boka

Personal

noImage
Daniel Johnsson
noImage
Madeleine Gustafsson
(20 betyg)

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
20 betyg
Det är svårt att säga vad som är det bästa med en massage på Mina Behandlingar; Madeleine, massagen eller Molly. Jag skulle säga att kombinationen av alla tre. Efter åratal av idrottsmassage, fysioterapi, osteopati och kiropraktik är det Madeleine som har fått min rygg i skick.
Bästa behandling jag har varit på😍
Madde är bäst! Jag mår så himla bra efter massagen, lymf o bindvävsmassage. Känner total avslappning, skön trötthet och inre harmoni efteråt 🙌
Vänlig intresserad inkännande och professionellt.

Om företaget

Jag heter Madeleine Gustafsson och jag arbetar med olika behandlingsmetoder för att stötta och hjälpa Dig på bästa sätt. Behandlingarna anpassas efter Dina behov och tillstånd, och därför kan också behandlingstiderna variera. Mina behandlingsmetoder är bl a: Smärtterapi med Tui Na & TCM Akupressur Manuell Lymfdränage Djupgående Cirkulationsmassage Kinesisk Meridianmassage Klassisk Bindvävsmassage Koppning/Gua Sha Rehabiliterande övningar Terapeutisk Töjningsterapi Dr Bach Flower Remedy System Eteriska Oljor Samtal Läs mer på www.minabehandlingar.se Du är alltid välkommen att ringa eller maila mig och Du har några frågor.

Bilder