Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Hudvård

Total "recond" av hela dig. Här får du en härlig helkroppsmassage, en uppiggande ansiktsbehandling med rengöring, skrubb, mask och ansiktsmassage med närande Aloe Serum. Vi avslutar med ett uppiggande fotbad av trötta fötter, srub ochfotmassage med mjukgörande Propoliskräm
Under denna behandling för din hy lyster, fina linjer motverkas och din hud blir maximalt återfuktad!
I behandlingen ingår rengöring, peelingmassage, ansiktsmask som stramar upp, näringsdroppar ger huden spänst och näring samt en skön ansiktsmassage som ökar blodgenomströmningen till din hud. Under tiden som din ansiktsmask verkar får du en avslappnande massage av axlar, nacke och skalp!
Varmt välkommen till Ösmo Massage, på landet men ändå så nära Stockholm!
För dig i språnget, men som ändå vill ta hand om din hud! Återbalanserande kur för ansikte och hals med silkeskänsla. Rengöring, återfuktande mineralmaskr. Vi avslutar med en asiktsmassage med välgörande serum av Aloe Vera.
Varmt välkommen till Ösmo Massage, på landet men ändå så nära Stockholm.
För dig som vill unna dig något extra! I behandlingen ingår rengöring, peelingmassage, ansiktsmask och ljuvlig ansiktsmassage med närande serum av Aloe Vera. Under tiden som din ansiktmask verkar får du en härlig massage av nacke, axlar och skalp!
Välkommen till Ösmo Massage, på landet men ändå så nära Stockholm!
Unna dig en riktigt skön stund för dig själv. Slappna av med en härlig massage av hela kroppen. Som grädde på moset får du även en uppfriskande ansiktsbehandling med rengöring,Scrub, mask och ansiktsmassage med närande Aloe Serum

Massagebehandlingar

Välkommen att ladda batterierna! Jag är en av få i Sverige med utbildning i Gravidmassage! Det dessa kunskaper kan jag underlätta för dig under och efter din graviditet, Jag hjälper dig med ländryggsmärta och foglossning!

Din partner är välkommen att följa med, tillsammans lär jag ut enklare massagetekniker som "hen" kan använda hemma men också under förlossningen.
Få lena och gosiga fötter med cirkulationshöjande värmande fotbad. Scrub och uppmjukande massage av fötter och vader. Som avslut masseras en mjukgörande Proploiskräm in.
Välkommen att ladda batterierna! Jag är en av få i Sverige med utbildning i Gravidmassage! Med dessa kunskaper kan jag underlätta för dig under och efter din graviditet, Jag hjälper dig med ländryggsmärta och foglossning!

Din partner är välkommen att följa med, tillsammans lär jag ut enklare massagetekniker som "hen" kan använda hemma men också under förlossningen.
30min massage, snabbt och effektivt jobbar jag igenom ett specifikt problemområde. Ösmo Massage
Massage 45min. Vi hinner gå igenom dina problemområden ordentligt och grundligt. Ösmo massage
Massage 60min, en ordentlig genomgång, rekommenderas vid ditt första besök. Vi hinner gå igenom dina problemområden grundligt och utan stress. Ösmo Massage
Massage 90min- här får du en ordentlig genomgång. Helkropp om så önskas eller en djupgående genomgång av ett specifikt område. Tid till en skön avslappning får du här.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Muskelknuten Södertörn

Välkommen! Hos mig kan du få hjälp med ömma muskler, men också få dig en avslappnande och välgörande ansiktsbehandling! Jag är en av få i Sverige med utbildning i Gravidmassage, du behöver inte ha ont under din graviditet. Jag har många gravida som kommit till mig på kryckor och efter några behandlingar blivit helt smärtfria, för bästa resultat rekommenderar jag att du börjar massagen tidigt under din graviditet.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Gryt 25
148 92 Ösmo
Nynäshamn Kommun
Öppna i Google Maps 🗗