NOH Clinic

betyg4.8 Fantastiskt bra(166 betyg)
Spinnerivägen 1, 448 50, Tollered
Välkommen till NOH clinic på Nääs fabriker. Vi erbjuder Osteopatisk behandling, massage behandlingar och yoga. Alla behandlingar utgår ifrån individen och är alltid anpassade efter individens specifika problematik och förutsättningar. Vår klinik ligger på tredje våningsplanet i mellersta fabriken i nära anslutning till parkeringen. Det finns en hiss som stannar alldeles utanför vår dörr. Om du har svårt att hitta en tid som passar eller har frågor kring ditt besök, dina besvär eller vilken behandling du ska boka, så är du varmt välkommen att höra av dig via telefon eller e-post. Välkommen att boka tid för behandling! andrea@nohclinic.se Mobil: 0727 001509 terese@nohclinic.se Mobil: 0739 270075 Instagram: @nohclinic Vi är medlemmar i Svenska Osteopatförbundet (SOF) och är både patient- och ansvarsförsäkrade. Som osteopat har vi tystnadsplikt.

Boka tjänst

 • Osteopatisk Behandling Nybesök90 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Osteopatisk Behandling Återbesök60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Djupgående Massage 60 min.60 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Djupgående Massage 90 min.90 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • PT Yoga (1-3)60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • PT Yoga (3-6)60 minuter, 1 250 kr · Mer info
  Boka
 • PT Yoga Grupp (6+)60 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Andréa Waidele
(106 betyg)
Osteopat D. O
Presentkort
noImage
Terese Wolfgang
(60 betyg)
Osteopat D. O BSc
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
166 betyg
till Terese Wolfgang
Terese är professionell och får ordning på det man har problem med. Ger tips på träningsövningar och stretch för just mina problem. Alltid ett toppenbemötande!
till Andréa Waidele
Otroligt kompetent och noggrant!
till Terese Wolfgang
En mkt noggrann och intresserad person som tar till sej av vad ens problem är och kommer med tips om hur man kan förbättra sin situation om så önskas. Hon gör inte efter ’en mall’ som jag upplevt flera andra osteopater utan jag har vid mina olika besök fått olika behandling beroende på vad mitt problem är, vilket gör att man känner att hon är duktig på att individ anpassa. Som det ska vara helt enkelt 😇
till Andréa Waidele
Precis lagom djup massage med härlig avslutande nack- och huvudmassage!

Om företaget

På NOH Clinic erbjuder vi ett koncept som inte bara är unikt och personligt utan som på alla sätt uppmuntrar till hälsa, välmående, livskvalitet och glädje. För mer info besök gärna www.nohclinic.se Välkomna!

Bilder