Vad vill du boka?

Viktigt information för er som ska boka tid hos oss:
Återbesök för akupunktur behandling, är senast tiden: kl 15:30 som går att boka på nätet. Det finns senare tider på vissa dagar men de måste bokas på telefon 031-151512 


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Vid första besöket, gör vi en helhetsbedömning av din hälsa utifrån ett traditionellt kinesiskt medicinskt perspektiv, vi identifierar de obalanser som är bakomliggande orsaker till dina besvär. Ni får ofta råd om kosten och livsstilen som är anpassad för din konstitution och eventuella obalanser.
Det ingår även 1 st akupunkturbehandling i avgiften.
När man får behandling med akupunktur krävs det ofta en serie med behandlingar. Här kan du boka tid för återbesök hos oss. I vanliga fall tar det ca 45 min till 60 min med en akupunkturbehandling, men ibland kan det ta upp till 75 minuter.
I Traditionell kinesisk medicin lägger man mycket vikt vid att behålla hälsan och förebyggandet av sjukdomar, man behöver inte vara sjuk för att besöka oss. Du kan boka in en konsultation om du vill få en helhets bedömning om ditt hälso tillstånd och få råd angående kost eller livsstil.
Återbesök efter första konsultationen.
Om du vill ha behandling med kinesiska örter, kan du boka in en konsultation för detta. Vi utför en helhets bedömning över ditt hälsotillstånd och identifierar dina obalanser, du får örter som är individuellt anpassad för dig.
När man använder kinesiska örter,behöver man regelbundna återbesök och att man kan göra förändringar i örtblandningen så dessa kan anpassas till de förändringar som har varit under tiden när du tagit örterna.
Gua Sha är en teknik som ingår i den traditionella kinesiska medicinen. Det är en enkel men effektiv behandlingsmetod som har använts i över tusen år inom den kinesiska medicinen. Den används för att behandla spänningar och smärta i muskler orsakade av störningar i cirkulationen samt vid behandlingen av vissa sjukdomstillstånd. Man använder ett verktyg samt en Gua Sha olja som stryks över olika delar av kroppen i enlighet med det kinesiska tänkandet om meridianer och aku-punkter. När man göra Gua Sha, är det meningen att man framkalla små blödningar, det se ut som blåmärke, de försvinner efter 3-4 dagar.
Tui Na är traditionell kinesisk massage, den är medicinskt behandlande och en individuellt anpassad massage. Det är en helhetsbehandling som berör mycket mer än huden. Man använder olika massagetekniker beroende på de problem man behandlar.
Här kan du boka en Tui Na massage hos Ren Yong.
Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

Ren Akupunktur

Ren Akupunktur arbetar med Traditionell Kinesisk Medicin, vi erbjuder akupunkturbehandling och kinesiska örter allt i enlighet med traditionell Kinesisk Medicin.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndagar till Fredagar
Kl 9:00 till kl 17:00.
Adress
Ranängsgatan 16
416 64 Göteborg
Centrum
Öppna i Google Maps 🗗