Vad vill du boka?

Semester stängt från 25/5 - 9/6 , välkommen från 10 juni igen 💕

Ronjas massage erbjuder klassisk svensk massage av hela kroppen. Jag som driver Ronjas massage är utbildad diplomerad friskvårdsmassör och har även utbildning inom friskvårdsmassage sedan gymnasiet. Mitt fokus är alltid kundens bästa! För den som vill ingår behandling av liniment efter avslutad massage på dina stela punkter. Jag ligger lite lägre i pris än några andra massörer i Mora och jag erbjuder dessutom flertalet rabatter - mer om detta längre ner. 

Massage minskar stelhet och ökar rörlighet. Massage lindrar smärttillstånd vid spänningar samt ökar blodcirkulationen och har en lugnande effekt på nervsystemet. Massage stärker immunförsvaret och har en avslappnande, stressreducerande effekt på kroppen. Massage förbättrar sömnen samt ökar kroppens välbefinnande genom att frisätta glädje/lugn/rogivande hormoner vilka minskar risken för depressioner och psykisk ohälsa.

Ryggmassage = rygg, axlar & nacke
Ryggmassage lyx = rygg, axlar, nacke & ansikte
Halvkroppsmassage = rygg, axlar, nacke, armar & händer
Halvkroppsmassage lyx = rygg, axlar, nacke, armar, händer & ansikte
Halvkroppsmassage Ben = rygg, axlar, nacke, baksida ben & framsida ben 
Halvkroppsmassage Ben lyx = rygg, axlar, nacke, baksida ben, framsida ben & ansikte
Helkroppsmassage = rygg, axlar, nacke, armar, händer & ben
Helkroppsmassage lyx = rygg, axlar, nacke, armar, händer, ben & ansikte
Helkroppsmassage delux = rygg, axlar, nacke, armar, händer, ben, ansikte & fötter

Glöm inte att läsa villkoren innan du bokar din tid och titta en extra gång så att du väljer rätt tid och de kroppsdelar du vill ha masserade.
Kolla med ditt jobb om du kan få friskvårdsbidrag, då kan du boka massage hos mig utan att pengarna behöver komma ur egen ficka.
Betalning sker på plats den dagen du har massage. Swish eller kort. Faktura är möjlig mot en fakturaavgift. Kvitto skickas digitalt till din epost/sms efter massagen för den som vill. Om din arbetsgivare kräver ett speciellt kvitto med ditt namn på för att få friskvårdsbidrag så skriv det i noterings-rutan tillsammans med din fullständiga adress. Se rabatt möjligheter nedan. Observera att du endast kan utnyttja en rabatt åt gången.


RABATT MÖJLIGHETER!

5 % rabatt:
Om du bokar en ny tid på plats hemma hos mig efter din avslutade massage så får du 5% rabatt på ditt nästa massagetillfälle. Detta gäller varje gång du väljer att boka ny tid på plats, du får veta mina lediga tider  på plats och jag sköter bokningen. Det krävs att du har läst och godkänt mina villkor och bokat en tid själv minst en gång innan. 

5 % rabatt:
Om du checkar in på Ronjas massage på facebook vid din ankomst och berättar det så får du 5% rabatt, detta kan utnyttjas även din första bokning. Länk till min facebook sida finns på denna sida under bilden på mig. Behöver du hjälp med incheckning på plats så säg till, det krävs att du har ett konto på facebook.

15 % rabatt:
Om ledig tid finns kvar i kalendern när det är mindre än 24 timmar kvar tills tiden äger rum så får man 15% rabatt på priset oavsett behandling. Denna tid går då inte att avboka, görs det debiteras du 30% av massagens ordinarie pris.

50 % rabatt: 

Är du nöjd med din massage och vill rekommendera den till andra? Då kan du tjäna på det. Om du rekommenderar min massage till fem personer som också bokar och genomför en massage så får du 50% rabatt på en valfri massagebehandling
- Du måste ha genomfört minst en massage hos mig innan du kan rekommendera vidare.
- Du måste meddela mig vilka personer (fullständigt namn och mobilnummer) som du rekommenderat till, detta ska ske efter att personerna har bokat sin tid. 
- Alla fem personer måste ha genomfört en massage (inte bara bokat) innan du får tillgång till din rabatt. 

Återkommande 50 % rabatt:
Återkommande kunder är så roligt! Om de fem personerna du rekommenderar till fortsätter boka fler massagetillfällen så får du 50% rabatt på din massage återkommande. Hur ofta du får detta beror på hur ofta de fem personerna bokar en tid.
Exempel: De fem personerna du rekommenderar till bokar och utför en massage per månad. Då får du 50% rabatt på en valfri massagehandling per månad. Detta innebär att så ofta som alla fem personer bokar en tid - så ofta får du halva priset. Det behöver inte vara samma fem personer varje gång men måste vara minst fem olika personer. Jag håller koll på vilka fem personer som "tillhör" dig (som du rekommenderat till), skulle du rekommendera till någon mer så noterar jag även detta för framtiden.


Varmt välkommen!
Om du inte hittar någon tid som passar dig i kalendern - slå en signal till mig så försöker vi självklart lösa det!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

HALVKROPPSMASSAGE

Klassisk Svensk massage av rygg, axlar, nacke, armar & händer.
Klassisk Svensk massage av rygg, axlar, nacke, baksida ben och framsida ben.

HALVKROPPSMASSAGE LYX

Klassisk Svensk massage av rygg, axlar, nacke, baksida ben, framsida ben och ansikte.
Klassisk Svensk massage av rygg, axlar, nacke, armar, händer & ansikte. Hårbotten för den som vill.

HELKROPPSMASSAGE

Klassisk Svensk massage av rygg, axlar, nacke, hela benen (fram och baksida), armar & händer.

HELKROPPSMASSAGE DELUX

Klassisk Svensk massage av rygg, axlar, nacke, hela benen (fram och baksida), armar, händer, ansikte och fötter. Hårbotten för den som vill.

HELKROPPSMASSAGE LYX

Klassisk Svensk massage av rygg, axlar, nacke, hela benen (fram och baksida), armar och även ansikte. Hårbotten för den som vill. Vid förfrågan kan man få massage av fötterna istället för ansiktet.

RYGGMASSAGE

Klassisk Svensk massage av rygg, axlar och nacke
Klassisk Svensk massage av rygg, axlar och nacke
Klassisk Svensk massage av rygg, axlar och nacke

RYGGMASSAGE LYX

Massage av rygg, axlar, nacke och ansikte. Hårbotten för den som vill.

Ronjas massage

Ett av få företag som erbjuder 50% rabatt till nöjda kunder som rekommenderar min massage och alltid erbjuder 5% rabatt till kunder som bokar återkommande tider!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierar från vecka till vecka. Massage går att boka som tidigast 10:00 på dagen och avslutas som senast 21:00 på kvällen.
Adress
Hållbusvägen 9
792 37 Mora
Massage
Öppna i Google Maps 🗗