Vad vill du boka?

10% rabatt på alla behandlingar och tjänster för medlemmar i Villaägarna i Malmö och Bunkeflostrands Villaförening mot uppvisande av medlemskort.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

Djupgående halvkroppsmassage som löser upp spänningar och smärttillstånd i kroppen och ger en behaglig avslappning.
Djupgående helkroppsmassage som löser upp spänningar och smärttillstånd i hela kroppen och ger en skön och behaglig avslappning.

Friskvård

Att göra en hälsoprofilbedömning på cykel innebär att:
Deltagaren fyller i ett frågeformulär i förväg med frågor om kostvanor, fysisk aktivitet, stress, upplevd hälsa m.m.
Deltagaren träffar mig under ca 1 timme. Här går vi igenom frågeformuläret, vikt- och längdmätning samt kroppssammansättning (muskelmassa, vatten- och fettmängd, metabolisk ålder m.m.), blodtrycksmätning och eventuellt sjukdomstillstånd, exempelvis diabetes, högt blodtryck
Deltagaren får genomföra ett så kallat submaximalt konditionstest på träningscykel under 6–10 minuter med en belastning som ger en måttlig ansträngning (som en rask promenad) och väljs efter deltagarens förutsättningar. Efter testet beräknar jag deltagarens konditionsnivå (deltagarens maximala syresupptagningsförmåga och hur denna står sig i relation till rekommenderade värden för dennes ålder och kön).
Avslutande personligt samtal där deltagaren och jag tillsammans tolkar och diskuterar resultatet i Hälsoprofilen. Deltagaren ges här möjlighet att förstå vilka faktorer som påverkar den egna hälsa och att det krävs en inre motivation, som utgår från egna förutsättningar, eget val, beslut och ansvar och för att lyckas med bestående livsstilsförändringar. Här har jag en viktig uppgift att med hjälp av motiverande samtal hjälpa och stötta för att deltagaren ska kunna genomföra de förändringar hon/han vill. Dessa förändringar skrivs in i ett personligt kontrakt - Min framtida Hälsoprofil – om deltagaren så önskar.

Friskvård/stresshantering

Ett gratis första möte där vi tillsammans samtalar för att ta reda på vad du vill uppnå och vad jag kan hjälpa till med.
Här går vi vidare med coachande samtal, behandling, träning för att uppnå de mål du satt upp.
Stresshanteringskurs, grupp (minimum 3 deltagare)
2 tim x 6 gånger
Stresshanteringskurs enskild 1 tim x 6 gånger

Kost/friskvård

Vid första besöket görs en omfattande konsultation med både bodyscanning, personligt samtal och kostrådgivning.
Individuell kostrådgivning
Varje enskild klient får individuella kostråd baserade på de önskemål klienten har och den matdagbok som klienten själv fyller i.
Återbesök är uppföljningar med fokus på att fullfölja förändringar och få individuellt anpassade kost-, tränings- och avslappningstips.
En bodyscanning med information om vikt, fettprocent, skelettvikt, muskelmassa, viceralt fett, BMI med mera. Även blodtryck och vilopuls mäts

Massage/friskvård/stresshantering

Andullationsmassagen med djupverkande infravärme ger en stimulans som utvidgar blodkärlen och ger bättre blodcirkulation i respektive vävnad. Effekten är en avslappnad och skön värmekänsla. Andullationssystemet är ett bra komplement till andra behandlingar. Det används för rehabilitering och smärtlindring samt ökar välbefinnandet.
Andullationsterapi 30 minuter med efterföljande coachsamtal 30 minuter
Avslappningsmassage är en lätt och behaglig form av massage som syftar till att vara just avslappnande. Alla grepp är hämtade från svensk klassisk massage och utförs med ett lätt tryck och med långsamma rörelser.

Massagen omfattar rygg, axlar, armar, nacke, huvud, ben samt ansikte. Denna form av massage är ett fantastiskt bra sätt att varva ner på och börja koppla av.

Massagen ökar utsöndringen av lugn och ro-hormon (oxytocin, som är till för kroppens återhämtning i kroppen frigörs), så att hjärtfrekvensen minskar och välbefinnandet ökar.
Avslappningsmassage är en lätt och behaglig form av massage som syftar till att vara just avslappnande. Alla grepp är hämtade från svensk klassisk massage och utförs med ett lätt tryck och med långsamma rörelser.

Massagen omfattar rygg, axlar, överarmar, nacke och huvud. Denna form av massage är ett fantastiskt bra sätt att varva ner på och börja koppla av.

Personlig träning

En fullständig genomgång av din hälsa med personligt samtal, mätningar och dina mål. OBS! ingen träning
För dig som är kund sedan tidigare. Motiverad träning för att nå de mål du satt upp.
Träning på vibrationsplatta
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Salubis

Ett företag inom friskvård med personligt engagemang
Som friskvårdsterapeut arbetar jag med att aktivt främja hälsa och personlig utveckling och att stimulera dig som klient att hitta en livsstil som bevarar och utvecklar din hälsa.
Har lång erfarenhet av fysisk och mental träning samt kostrådgivning och stresshantering med kognitiv inriktning. Motiverande samtal för att du som klient ska få verktyg för att kunna genomföra livsstilsförändring och personlig utveckling. Samtalspartner vid fysiskt och mentalt förändringsskede och krishantering, både enskilt och i grupp.
Erbjuder arbetsgivare en möjlighet att stärka frisknärvaron genom förebyggande insatser inom hälsoområdet.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Endast tidsbokning
Adress
Grönalundsgatan 1B
21616 Limhamn
Malmö
Öppna i Google Maps 🗗