1. Hem
 2. Massage Torslanda

ShiatsuRummet

betyg4.9 Fantastiskt bra(379 betyg)
Torslanda torg 3A, 423 32, Torslanda
Välkomna hit! Jag är Jenny och är diplomerad Shiatsuterapeut på ShiatsuRummet. (Arbetstid: Kontorstider mån.fre) Shiatsumassage fungerar avslappnande och återhämtande och hjälper dig även att hålla immunförsvaret intakt. Shiatsu får blod, lymf- och energiflöde att cirkulera bättre och ge näring till inre organ och vävnader, vilket ger smidighet och styrka till kroppen.   Att gå på Shiatsubehandlingar jämnt fördelade över året förebygger krämpor, stress och oro. Energin stärks och man släpper effektivt på fysiska-, mentala och känslomässiga blockeringar. Shiatsu uppmuntrar självläkningssystemet och är en verksam metod vid en mängd olika besvär. Japansk massage bygger på meridiansystemets läkningsmetod precis som akupunktur och traditionell kinesisk medicin. - Jag är ansluten till Benify- och Epassi friskvårdsportaler. Friskvårdsbidrag som beställs först i nov/dec ska vara tidsbokade under första kvartalet nästkommande år. Kontakta mig via mail för bokning av flera tider över längre tidsperspektiv. - Avbokningsmarginal: 24 timmar. No-show debiteras. - Vill du gå på behandlingar regelbundet så erbjuder jag ett paketpris om fyra behandlingar för 3200 kr. Betalas vid första tillfället med Swish eller via mitt bankgiro. - Pensionärer som bokar tid på förmiddagen får 100 kr rabatt på mina behandlingar. - Ny tjänst sedan pandemin är "Promenad & Samtal" för att vi kunna tillgodose förebyggande friskvård utan att vara orolig för eventuell smittrisk. Välkomna att boka så kontaktar jag er för att bestämma promenadplats. Kontakta mig gärna om du har önskemål om fler tider än det som är angivet i kalendern. Notera att jag arbetar mestadels kontorstider mån-fre. Två vardagar jobbar jag kvällstid. Presentkort beställs via mail, jag postar det hem till köparen. ShiatsuRummet är inte anslutet till BokaDirekts presentkortstjänst. Tel 0706-285504 eller mail: shiatsurummet@gmail.com Du hittar mer info på min Facebook-sida ShiatsuRummet. https://www.facebook.com/pages/ShiatsuRummet/112668838753675?ref=hl Bästa hälsningar, Jenny .
11096

Boka tjänst

Tjänst

 • Shiatsumassage, Återbesök
  60 minuter, 850 krMer info
  Boka
 • Shiatsumassage, Nybesök
  60 minuter, 900 krMer info
  Boka
 • Shiatsupaket, 4 ggr, Kur/Återbesök
  60 minuter, 3 200 krMer info
  Boka
 • Promenad med samtal
  55 minuter, 700 krMer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
379 betyg
Almaz g.
till Jenny Nordin
Skönt att vara med ❤❤❤

Visa mer

Jessica E.
till Jenny Nordin
Så gott att få komma ner i varv och ge kroppen återhämtning! Kan varmt rekommendera att prova shiatsumassage hos Jenny!

Visa mer

Agneta A.
till Jenny Nordin
Underbart som alltid 🙏🫶

Visa mer

Karolina Ö.
till Jenny Nordin
Jennys massage är smärtstillande, återhämtande, ger ökad blodcirkulation, minskad stresskänsla, ger allmänt ökat välbefinnande, är allmänt välgörande och helt underbart skön. En stunds stillhet i rofylld miljö med Jenny som skänker lugn, förståelse, kunskap och vänlighet. Jag rekommenderar Shiatsurummet till alla jag känner, varje gång jag går ut därifrån känner jag mig balanserad, mjuk och går med lättare steg. Tack Jenny!

Visa mer

Om företaget

Shiatsumassage utförs traditionellt på en japansk futon på golvet. Shiatsu är en kombination av akupressurtryck och stretchningar av meridianer som effektivt stimulerar energiflödet och uppmuntrar självläkningsystemet. Till skillnad från vanlig massage används inga oljor och du har bekväma kläder på dig under behandlingen. Terapeuten behandlar med djupverkande och rytmiska tumtryck och handtryck "från topp till tå". Denna massage ger djup avslappning, balans och återhämtning.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån15:00 - 19:00
  • Tis08:00 - 15:30
  • Ons15:00 - 19:00
  • Tor08:00 - 15:30
  • Fre08:30 - 13:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07062855 XXVisa nummer

 • Torslanda torg 3A, 423 32, Torslanda