Stockholm Reiki Healing och Massage

betyg4.2 Mycket bra(5 betyg)
Vulcanusgatan 4n, 113 21, Stockholm
Hej och välkommen på behandling vi har erbjuder för alla kunde som används klipp kort 25% rabatt for alla behandling. Förstår gång betala man normalt priset .klipp kort med rabatt gäller bara för 5 gång. varje tisdag jag ta emot kund på den adress ,andra dagar jobbar jag som frisör på salong på Pontonjärgatan 28 . Ring mig för bokning som passar bättre tid jag är flexibel med tid . Ser fram emot träffas dig för en stund.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.2Mycket bra
5 betyg
till Reiki Healing friskvård
since I started the treatment I'm feeling that I'm improve in all of my life and the self love is growing more each day, thank you so much to help me

Visa mer

till Reiki Healing friskvård
I love to go there! Cileide is a lovely person ❤️

Visa mer

till Reiki Healing friskvård
She is the best! I’m feeling so much better ❤️

Visa mer

Om företaget

Hej jag heter Celeide och är utbildad med Reiki Healing och massagem terapeutiska även plugga nu till terapeutiska Holistisk för att kunna erbjuda mina kunder med olika behandlingar beroende på deras behov. Jag kommer från Brasilien 2007 och jobbar även som frisör andra dagar i veckan på Pontonjärgatan 28 . Men nu börjar jag har en dag ledigt bara för att ta emot kund. Allt i universum består av energi som vibrerar vid olika frekvenser och som inkluderar oss alla. Ur en vetenskaplig och metafysisk synvinkel formas alla individer av olika energinivåer, som är: fysiska, mentala, emotionella och andliga. Var och en av dessa nivåer har olika vibrationsfrekvens och därför är alla varelser unika, var och en med sin egen energi och sättet på vilket den vibrerar.

Bilder