Svenska Kiropraktorkliniken / Vasastan

betyg4.9 Fantastiskt bra(51 betyg)
Hagagatan 1, 113 48, Stockholm

Boka tjänst

Kiropraktiska behandlingar

  • Kiropraktor / Kiropraktik 25 minuter, 600 kr
    Boka

Massagebehandlingar

  • Massage55 minuter, 800 kr
    Boka
  • Massage25 minuter, 400 kr
    Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Kiropraktor Fredrik Järudd
(51 betyg)
Kiropraktor

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
51 betyg
Besökte Fredrik för problem med ländrygg då min ordinarie kiropraktor var på semester. Han gav ett proffsigt och kunnigt intryck. Ställde frågor och gjorde tester och kände igenom min kropp. Berättade varför min problematik antagligen uppkommit och vad jag kan göra i min vardag för att förebygga. Jag kände mig i trygga händer och kan verkligen rekommendera Fredrik.
Fredrik är väldigt kunnig och mycket professionell. Hjälpte mig även med lämpliga träningsövningar för mina ryggproblem. Rekommenderas varmt.
Fredrik fixar så man blir bra direkt.
den var bra

Om företaget

Svenska kiropraktorkliniken erbjuder kiropraktik med behandling av exempelvis spänningar i nacke och axlar, muskelstelhet, nackspärr, huvudvärk, yrsel, ryggsmärtor, ledbesvär, fibromyalgi, domning och ischias. Utöver den kiropraktiska behandlingen med justering, mobilisering och mjukdelsbehandling, erbjuds personliga träningsprogram och massage samt rådgivning inom ergonomi och kost. Här finns också Tempurs produkter till försäljning. Svenska kiropraktorkliniken hittar du i samma lokal som Focus Optik på Hagagatan 1, vid Odenplan. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig! Välkommen!

Bilder