Vad vill du boka?

Hittar du inga tider som passar dig bland våra bokningsbara tider, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälpa dig att hitta ett tillfälle som kan passa bättre. Vi skapar utbudet utefter dina önskemål. Hos oss betalar du med Swish eller på faktura.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Enskilda Tester

Konditionstest på cykel eller löpning. Med ett mjölksyretröskeltest får du reda på vilken puls du ska träna, för att göra dina pass så effektiva och skadeförebyggande som möjligt.
Värden på Aerob och Anaerob tröskel och återhämtningslaktat ges. Här får du svar på hur dina personliga träningszoner skall se ut.
Med hjälp av ett tröskeltest kan du lägga upp din träning smartare och bli snabbare.
Dina individuella pulsvärden går inte att jämföra med någon annans. Detta är inte bara för elitidrottare, utan föra alla som vill satsa på sin hälsa och prestation.

vO2-max och tröskeltestet är våra absolut vanligaste testpaket och går utmärkt att genomföra tillsammans vid samma tillfälle för en total kartläggning över dina förmågor som avgör din uthållighet (se löp/cykelpaketet).

Analys av resultat ingår.

Har du skaffat dig pulsklocka och inte vet riktigt hur du skall använda den i din träning är detta test ditt naturliga val. Du väljer själv om du vill köra till max eller inte. Vi kan bestämma dina pulszoner och få en bra bild av din uthållighet. Vi ger dig även råd muntligt hur du bör träna för att förbättra din kondition i detta paket samt vad som kan vara rimliga målsättningar för dig inför olika motionslopp. Du kommer alltså kunna omsätta ditt testresultat i praktiken. Inte bara siffror på ett papper utan även förståelse för dem samt förslag på förbättring.

Detta test i kombination med max vO2-testet är vårt mest sålda testpaket (se löp/cykelpaketet).
Padilla-test är ett konditionstest, där man bland annat får fram vo2max, tröskelpuls mm. Det är ett grundtest för cyklister för att se hur bra kondition/uthållighet du har.
Detta är ett mycket givande test som ger dig många olika värden i ett och samma test.
Många elitcyklister gör testet regelbundet för att se att utvecklingen går framåt.
VO2 Max
90 min 1.290,00 kr Mer info
Vi mäter din maximala syreupptagningsförmåga.
Testet görs på cykel eller löpband. Detta test säger lite om din uthållighet och ger ett exakt värde på den maximala mängd syre du kan ta upp och utnyttja samt får vi ut ditt testvärde i V02 (mlO2/kg/min), V02 (ml/min), VE ( l/min), Rf (b/min), puls (bpm), samt maximal energiförbrukning (kcal/h).

Om du är super nyfiken på siffror och utvecklings möjligheter är detta just DET testet du skall göra.

Du kan också göra detta i kombination med ett konditionstest (tröskeltest) för att få med dina pulszoner (600 kr i kombination).
Läs mer under Löp/cykelpaket.

Testpaket

Testlabbets Löpning/ Cykelpaket 2.0 innehåller allt vad du behöver för att komma till nästa nivå i din träning

Detta är en rabatt paketlösning som ger dig

- Ett Inbody 720 kroppsanalys, (en kroppsmättning) före och efter
- Ett Avancerat test på löpband med mjölksyramätning
- En test av maximal syreupptagningsförmåga (Vo2max)
- En Löpstegsanalys/ cykelekonomianalys
- Ett Personligt anpassat träningsprogram över 16 veckor


Detta paket är en helhetslösning där du som aktiv både får flera heltäckande konditionstester samt en individuell plan via ett träningsprogram med beskrivning på alla pass. Du tränar på egen hand men du vet varje vecka vilka pass du skall köra och hur de skall utföras för att få bästa möjliga effekt på just dig. Fokus ligger på att förbättra teknik, snabbhet, styrka och kondition samt att minimera skaderisk.

Satsar du på att genomföra en löpartävling så som Göteborgsvarvet, Stockholm Marathon eller Lidingöloppet rekommenderar vi att du beställer detta paket 2 gånger. Dvs. att du gör en uppföljning efter 16 veckor med nya tester och nytt träningsupplägg. Givetvis löser vi så du kommer i din bästa form även efter ett paket men en mer långsiktig satsning är ofta att rekommendera för att skapa bäst resultat utan stress.

Testlabbets Löpning/cykelpaket - Ett prisvärt och heltäckande alternativ!

Ordinarie pris för alla delar: 6700 kr, du betalar 4700 kr
Löpning/Cykelpaketet innehåller kvalificerade fysiologiska tester för att kartlägga de faktorer som avgör individens uthållighet och arbetskapacitet.
Du får individuellt uppmätta pulszoner för olika ändamål (nedvarvning, distansträning, tröskelträning och intervallträning). Du får ett mått på din maxpuls och ditt maximala syreupptag uppmätt med högsta tänkbara noggrannhet (mask med analys av gasblandningen i in- och utandningsluften).
Självklart identifierar vi också din individuella laktattröskel med högsta tänkbara noggrannhet med hjälp av kvalificerad laboratorieutrustning.

Här ingår ett individuellt pulskort, analysering, råd muntligt hur du bör träna för att förbättra din kondition i detta paket samt vad som kan vara rimliga målsättningar för dig inför olika motionslopp. Vill du ha hjälp med att ställa in och förstå din pulsklocka hjälper vi även till med det.
Med InBody 720 hjälper dig att lägga upp en strategi mot just dina målsättningar. Du får underlag att skapa ett träningsprogram som är baserat på fakta om din kropp. Genom InBody-analys har träningsuppföljning blivit enklare och resultatet tydligare. Det är intressant att se nuläget inuti i kroppen i siffror. Att kunna följa upp sin satsning och se förändringen i kroppen, är mycket motiverande.

Företagshälsa

Invägning länstyreslen

Blekinge Idrottsförbund

Visa kontaktinformation
Adress
Arenavägen 5
371 55 Karlskrona
Öppna i Google Maps 🗗