Vad vill du boka?

Hittar du inga tider som passar dig bland våra bokningsbara tider, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälpa dig att hitta ett tillfälle som kan passa bättre. Vi skapar utbudet utefter dina önskemål. Hos oss betalar du med Swish eller på faktura.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Enskilda Tester

Konditionstest på cykel eller löpning. Med ett mjölksyretröskeltest får du reda på vilken puls du ska träna, för att göra dina pass så effektiva och skadeförebyggande som möjligt.
Värden på Aerob och Anaerob tröskel och återhämtningslaktat ges. Här får du svar på hur dina personliga träningszoner skall se ut.
Med hjälp av ett tröskeltest kan du lägga upp din träning smartare och bli snabbare.
Dina individuella pulsvärden går inte att jämföra med någon annans. Detta är inte bara för elitidrottare, utan föra alla som vill satsa på sin hälsa och prestation.

vO2-max och tröskeltestet är våra absolut vanligaste testpaket och går utmärkt att genomföra tillsammans vid samma tillfälle för en total kartläggning över dina förmågor som avgör din uthållighet (se löp/cykelpaketet).

Analys av resultat ingår.

Har du skaffat dig pulsklocka och inte vet riktigt hur du skall använda den i din träning är detta test ditt naturliga val. Du väljer själv om du vill köra till max eller inte. Vi kan bestämma dina pulszoner och få en bra bild av din uthållighet. Vi ger dig även råd muntligt hur du bör träna för att förbättra din kondition i detta paket samt vad som kan vara rimliga målsättningar för dig inför olika motionslopp. Du kommer alltså kunna omsätta ditt testresultat i praktiken. Inte bara siffror på ett papper utan även förståelse för dem samt förslag på förbättring.

Detta test i kombination med max vO2-testet är vårt mest sålda testpaket (se löp/cykelpaketet).

Testpaket

Löpning/Cykelpaketet innehåller kvalificerade fysiologiska tester för att kartlägga de faktorer som avgör individens uthållighet och arbetskapacitet.
Du får individuellt uppmätta pulszoner för olika ändamål (nedvarvning, distansträning, tröskelträning och intervallträning). Du får ett mått på din maxpuls och ditt maximala syreupptag uppmätt med högsta tänkbara noggrannhet (mask med analys av gasblandningen i in- och utandningsluften).
Självklart identifierar vi också din individuella laktattröskel med högsta tänkbara noggrannhet med hjälp av kvalificerad laboratorieutrustning.

Här ingår ett individuellt pulskort, analysering, råd muntligt hur du bör träna för att förbättra din kondition i detta paket samt vad som kan vara rimliga målsättningar för dig inför olika motionslopp. Vill du ha hjälp med att ställa in och förstå din pulsklocka hjälper vi även till med det.

Skolor

BTH!
90 min 1.225,00 kr Mer info
Vo2 Max & Inbody