1. Hem
 2. Massage Täby

C1 Pro - Arninge Hälsan

betyg5 Fantastiskt bra(40 betyg)
Saluvägen 1, 187 66, Täby
Linda Vigvinter är certifierad Atlasprofs® i René-Claudius Schümperlis metod AtlasPROfilax® (se www.atlasprofilax.ch/se), vilken är en klart revolutionerande väg till förbättrad hälsa. Vår specialitet är att arbeta med smärta av olika slag där basen består av AtlasPROfilax® och på det bygger vi sen på med en ganska gedigen verktygslåda. Du ser själv några av de saker vi kan erbjuda här på Bokadirekt. Linda är också specialiserad på fascia och dess påverkan i kroppen. Speciellt med inriktning på EDS Ehlers-Danlos Syndrom och dess problem. Linda tillhör idag en av de främst utbildade på behandling av fascia i Sverige och dess funktion. När den översta kotan - Atlaskotan; den som huvudet vilar på - inte ligger rätt, rubbas såväl balans som kroppshållning. Även viktiga funktioner som blodförsörjning, nerver, ryggmärg och lymfsystem kommer i kläm. AtlasPROfilax® innebär en mycket skonsam korrigering av Atlas och behöver oftast bara göras en gång då den utförs rätt. Vi följer upp dig med ett återbesök där vi kontrollerar att korrigeringen lyckats och där du får hjälp att lösa upp spänningar i rygg och nacke. Hos de flesta är Atlas ur sitt rätta läge från födseln och man kan gärna göra AtlasPROfilax® i förebyggande syfte.  Linda Vigvinter är även sen 2019 Dipl. Fazer Fascia Therapy massör. Fascial Therapy with FAZER by Artzt Vitality. I samarbete med fascia-experten Dr. Robert Schleip och Fascia Research Group. Vill du få snabbare, bättre och mer långvariga resultat av dina massagebehandlingar? Jag arbetar med specialtillverkade behandlingsredskap som ger snabbare, bättre och mer bestående resultat än vanlig klassisk massage. Betalning sker kontant eller med Swish. Stamkunder kan få faktura. Om någon tid i kalendern inte passar ring så ordnar vi något.

Boka tjänst

Tjänster

 • Överenskommen terapitid = Friskvårdsbehandling
  60 minuter, 900 krMer info
 • SCENAR/COSMODIC behandling
  30 minuter, 500 krMer info
 • Akuttid
  60 minuter, 1 200 krMer info

AtlasPROfilax

 • AtlasPROfilax (Vuxen, uppföljning ingår)
  150 minuter, 2 500 krMer info
 • Kostnadsfri uppföljning
  60 minuterMer info
 • AtlasPROfilax (Barn/ungdom 8-16 år, uppföljning ingår)
  90 minuter, 1 500 krMer info

Övrigt

 • Flossing
  20 minuter, 300 krMer info
 • Vakumkoppning
  30 minuter, 500 krMer info
 • Fazer Fascia Therapy - massage
  60 minuter, 950 krMer info
 • Fazer Fascial Therapy - behandling av specifikt område/skada
  30 minuter, 550 krMer info
 • C1 Pro massage med längre SCENAR/COSMODIC behandling.
  90 minuter, 1 200 krMer info
 • C1 Pro massage på IR-madrass
  60 minuter, 900 krMer info
 • Kinesiotejpning
  20 minuter, 100 krMer info
 • IR-madrassbehandling
  55 minuter, 450 krMer info

utövare

noImage
Linda Vigvinter
4.9
(31 betyg)
Atlasspecialist/Atlasprof®
Presentkort

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
40 betyg
Carl W.
till Linda Vigvinter
Linda är otroligt noggrann och pedagogisk. Jag skulle varmt rekommendera henne för människor som har nack-ryggbesvär som sjukvården inte har kunnat hjälpa. Värt varje minut😘🙏🏻

Visa mer

Jenny G.
till Linda Vigvinter
Linda är oerhört proffsig och kan så mycket. Min behandling gjorde underverk. Kan varmt rekommendera henne och jag kommer med all säkerhet tillbaka.

Visa mer

Catharina L.
till Linda Vigvinter
Linda har stor kunskap och på ett nyfiket och utforskande sätt tar hon reda på och hjälper kroppen till bästa förutsättningar att läka.

Visa mer

Catharina L.
till Linda Vigvinter
Linda möter alltid upp med största professionalitet och har en stor kunskap om hur kropp och knopp fungerar och hänger ihop och delar frikostigt med sig om det.

Visa mer

Om företaget

Linda Vigvinter är certifierad Atlasprofs® i René-Claudius Schümperlis metod AtlasPROfilax® (se www.atlasprofilax.ch/se), vilken är en klart revolutionerande väg till förbättrad hälsa. Linda är också specialiserad på fascia och dess påverkan i kroppen. Speciellt med inriktning på EDS Ehlers-Danlos Syndrom och dess problem. Linda tillhör idag en av de främst utbildade på fascia i Sverige och dess funktion. När den översta kotan - Atlaskotan; den som huvudet vilar på - inte ligger rätt, rubbas såväl balans som kroppshållning. Även viktiga funktioner som blodförsörjning, nerver, ryggmärg och lymfsystem kommer i kläm. AtlasPROfilax® innebär en mycket skonsam korrigering av Atlas och behöver oftast bara göras en gång då den utförs rätt. Vi följer upp dig med ett återbesök där vi kontrollerar att korrigeringen lyckats och där du får hjälp att lösa upp spänningar i rygg och nacke. Hos de flesta är Atlas ur sitt rätta läge från födseln och man kan gärna göra AtlasPROfilax® i förebyggande syfte. Betalning sker kontant eller med Swish. Stamkunder kan få faktura.

Bilder

Medlem i Skandinaviska Förbundet KomplementärmedicinMedlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin
Detaljer och kontakt
 • Om någon tid i kalendern inte passar, ring så ordnar vi något.
 • 076-80310 XXVisa nummer

 • Saluvägen 1, 187 66, Täby