Cinderella

betyg4.9 Fantastiskt bra(69 betyg)
Öjagatan 39, 943 31, Öjebyn

Boka tjänst

  • Provning - Brud90 minuter · Mer info
    Boka
  • Provning - Brud60 minuter · Mer info
    Boka
  • Provning - Herr60 minuter · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Cinderella
(69 betyg)
Brud och festbutiken

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
69 betyg
till Cinderella
Jättebra utbud, bra personal - kunnig och bra service.
till Cinderella
Fantastisk människa som har rätt jobb
till Cinderella
En otroligt bra upplevelse. Många varierade och otroligt vackra klänningar (dvs brett sortiment). Väldigt hjälpsam, tålmodig och härlig personal! Kan varmt rekommendera stället!
till Cinderella
Fantastisk upplevelse! Och vilken service! Topp! Så kunnig tjej och så himla duktig på det hon gör och gjorde för mig! Jag är så nöjd med mitt besök hos er! Och att jag fick med mig en drömklänning hem är ju helt magiskt! Jag är så otroligt nöjd med tjejen som hjälpte mig och gav jag mig det där lilla extra! Hon gjorde vistelsen så minnesvärd och magisk! Tusen tack ❤️

Om företaget

Cinderella Brud och festbutiken ligger i Öjebyn 5 km utanför Piteå. Butiken är Norrlands största bröllopsbutik som funnits i 32 år. Under dessa år har vi hjälpt många kunder med deras val av festkläder. Butiken drivs av Julia Wiksten som tog över efter Kerstins beundrans värda år. Hela familjen är välkommen till vår butik där ni finner ett stort sortiment av brudklänningar, herrkläder, näbbklänningar och massor av accessoarer runt omkring till försäljning. Det breda sortimentet omfattar allt från det mer exklusiva till de enklare modellerna i alla prisklasser, och storlekar. Framförallt så erbjuder vi största möjliga service, vi finns där för att hjälpa och forma just det du letar efter. Självklart så gör vi ändringar om det finns behov för det så klänningen eller kostymen kommer sitta perfekt. Vi har sett många inom branschen komma och gå, men Cinderella har alltid bestått. Välkommen in!

Bilder