Eilas Livskraft

betyg4.8 Fantastiskt bra(24 betyg)
Norra Hamngatan 38, 932 32, Skelleftehamn

Boka tjänst

 • Clear balance60 minuter, 1 500 kr
  Boka
 • Clear balance - Distans60 minuter, 1 500 kr
  Boka
 • Medial vägledning30 minuter, 400 kr
  Boka
 • Medial vägledning60 minuter, 700 kr
  Boka
 • Coachande samtal 30 minuter, 400 kr
  Boka
 • Coachande samtal60 minuter, 700 kr
  Boka
 • Medial vägledning - Distans30 minuter, 400 kr
  Boka
 • Medial vägledning - Distans60 minuter, 700 kr
  Boka
 • Coachande samtal - Distans30 minuter, 400 kr
  Boka
 • Coachande samtal - Distans60 minuter, 700 kr
  Boka

utövare

noImage
Eila Nilsson
(24 betyg)
Clear balance terapeut, Coach, Medium
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
24 betyg
till Eila Nilsson
Eila är en lugn och mycket duktig person där du alltid får precis vad just DU behöver. Rekommenderas varmt!
till Eila Nilsson
Ett engagemang och tydlighet som gör mig trygg som kund samt noggrann med återkoppling för att höra hur det känns och om några mer frågor uppstått.
till Eila Nilsson
Ett fantastiskt möte och stöd. Eila är mycket kunnig och det märks att hon vet vad hon pratar om. Rekommenderar henne till 100%.
till Eila Nilsson
Klart och tydligt med kärlek som alltid, Eila är bäst 💖

Om företaget

Jag växte upp i Västerbottens inland och tidigt i livet började de händelser som idag har hjälpt mig att bli den jag är. Diabetes typ 1 som treåring, mobbing i skolan, förlust av synen som 23-åring, bröstcancer vid 50. Tillit och tålamod är viktiga ledord som fört mig dit där jag är idag. De utmaningar jag har ställts inför har varit det som till sist öppnat viktiga dörrar för min andliga utveckling och växande. Det är däremot under framgången som jag lärt mig att njuta! Under 90-talet blev simningen en stor del av mitt liv. SM, EM, och allra högst nådde jag 1996 då jag tog två guld och satte ett världsrekord vid Paralympic Games i Atlanta. Två viktiga utmärkelser som jag fått och varmt bär med mig är Lions bragdlejon 1996 och Lions livskvalitépris 2014. Läs artikel i Norran här Men något som är en enorm seger är hur jag har lärt och valt att möta och bemöta livet. Att få dela med mig av min kunskap och vara en del av människors utveckling är en förmån! I mitt företag arbetar jag med behandlingar, rådgivning, kurser och föreläsningar. Förändring och livsval är något som alla behöver kunna möta och förstå för att skapa det liv man vill leva. I hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med människor. Viljan att hjälpa andra har alltid varit stor och insikten att först när man kan hjälpa sig själv kan man fullt ut hjälpa andra. Det som berört mig mest i livet är alla fantastiska möten!

Bilder

Inga bilder ännu.