Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

Främst rygg- och nackmassage, i kombination med kiromassage och koppning. Effektiv behandling mot låsningar, nackspärr, ryggskott, ischias, huvudvärk m.m.
Helkroppsmassage med inslag av kiromassage och koppning. Effektiv behandling mot låsningar, nackspärr, ryggskott, ischias, huvudvärk m.m.

Behandlingar i Tolgs Nöbbele Soläng 1

Jag tränar på att göra läggningar med runor. Den så kallade utharken. Magisk och spännande vägledning!
Som schaman kan jag hjälpa dig med alla sorters frågor och problem. Genom att schamanera, dvs. att göra en resa till andevärlden, hämtar jag information om hur jag kan hjälpa dig.
Det handlar ofta om att vi gör någon form av ceremoni tillsammans och att du får ett direkt svar på din fråga.
Till mig som medium kommer du om du vill ha vägledning i din nuvarande livssituation genom att jag läser i mina tarotkort.
Därefter länkar jag till andevärlden för att få kontakt med dina avlidna nära och kära. De lämnar gärna sitt meddelande till dig!
Jag finns i Växjö
Genom att göra en resa tillbaka i tiden till tidigare liv kan du få hjälp med sånt som hindrar dig att leva fullt ut här och nu!
Det kan ha med rädslor, fobier, eller krämpor att göra. Eller förklara varför du känner så starkt för någon som du nyss har träffat. Ja, möjligheterna är verkligen oändliga!
Klassisk Massage inkl Kiromassage
För dig som främst vill ha hjälp med ev. låsningar och spänningar i rygg och nacke.
Klassisk Massage inkl Kiromassage
Du väljer själv om du främst vill ha en skön och avkopplande massage eller en djupare, behandlande massage.

Ewas Relax Center

Jag arbetar som massageterapeut med klassisk massage i kombination med kiromassage. En mycket effektiv behandling, där jag både tar bort låsningar och arbetar upp musklerna!
För att även arbeta med mentala, emotionella och mer andliga frågor jobbar jag som schaman, regressionsterpeut och medium. Jag finns i Växjö och Tolgs Nöbbele.
Jag är ansluten till ActiWay!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Tolgs Nöbbele Soläng 1
363 35 Tolg
Växjö
Öppna i Google Maps 🗗