Vad vill du boka?


TRÄNING FÖR ALLA

För bokning av PT: http://rawpt.bokadirekt.se



OBS! 14-årsgräns på all gruppträning.

Idag

09:30
45 min
Cirkelpass ute i buren med Alex, passet kan variera men i helhet ett cirkelpass med både styrka och intervallträning. Halva passet innehåller Core i DOJON
10:30
60 min
Grupppass med Johan Bergqvist, även känd från Biggest Loser.
Ett cirkelpass i Dojon.

I morgon

10:00
60 min
40min step up intensive + 20min core.
PASSET KÖRS I NYA SALEN.
16:00
60 min
Core-Spin (Kicki)
Platser kvar

Måndag 23 april

06:15
45 min
Ett härligt fyspass där du verkligen får sätta kroppen i rörelse. Passet utmanar din styrka, kondition, rörlighet och balans och vi använder endast den egna kroppen som redskap. Rörelserna presenteras med olika alternativ och kan anpassas från nybörjare till mer avancerad. Passet ger en härlig känsla i kroppen!
PASSET KÖRS I DOJON.
17:15
45 min
TABATA (Emma)
Platser kvar Mer info
Intensivt PLYO-pass i buren.
18:15
60 min
Detta pass körs i DOJON
Varannan vecka ben och varannan vecka överkropp, så man har möjlighet att köra både emom och detta pass varje vecka då de går omlott.
Ojämna veckor: butt and legs
Jämna veckor: Arms and abs
19:15
60 min
Kampsport (Ziad)
Platser kvar Mer info
Fokus på grundtekniker och fysträning av varierande slag.
Instruktören tar dig igenom ett intressant roligt och lärorikt kampsport pass.
Redskap: Handskar och mitsar.
Åldersgräns 17år
PASSET KÖRS I DOJON.
19:30
60 min
Spinning med enkla övningar men tuff nivå om så önskas. Alexander försöker hjälpa dig att varje vecka pressa dig till en ny nivå.

Tisdag 24 april

17:30
40 min
Ett intesivt kort muskelpass.
KÖRS INNE I DOJON
19:15
60 min
Muskelpass med Hanna
Platser kvar
High intensive intervall. En klass där glädje, hög intensitet och kondition sätts I fokus. Kör efter egen förmåga.
20:15
60 min
Träningspass med 30min intervallträning samt 30min mage.
20:15
60 min
Träningspass med 30min intervallträning samt 30min mage.

Onsdag 25 april

17:30
40 min
Ett högintensivt Spinningpass uppbyggt på tabata-intervaller.
18:00
60 min
EMOM (Ronnie)
Platser kvar Mer info
Emom bygger på att du under en minuts tid kör exempelvis 12 repetitioner och ser till att få vila under dessa 60sek. För när minuten passerat går nästa set igång direkt.
Blandad styrketräning och kondition som utmanar dig och din träning till nästa nivå.

Detta pass körs i DOJON
Varannan vecka ben och varannan vecka överkropp, så man har möjlighet att köra både detta pass och butt&legs/arms&abs varje vecka då de går omlott.
Jämna veckor: Ben
Ojämna veckor: Överkropp
19:30
60 min
Oscar leder passet ojämna veckor och Axel kör jämna veckor.
Bokning krävs alltid.
Passet är utlagt på 60min men behöver inte alltid hålla på i en timme, det varierar.
20:15
60 min
Muskelpass som körs DOJON

Torsdag 26 april

12:00
45 min
WOD (Emma)
Platser kvar
17:15
45 min
Magträning ute i buren med Emma.
Passet avslutas ca 18.55 för de som vill hinna med spinning efter.
18:00
45 min
Vi arbetar med distans i tid, arbetspulsen får ligga på en jämn nivå en längre tid. En skön klass i lugnt tempo, men ansträngande såklart.
18:30
45 min
Ett härligt fyspass där du verkligen får sätta kroppen i rörelse. Passet utmanar din styrka, kondition, rörlighet och balans och vi använder endast den egna kroppen som redskap. Rörelserna presenteras med olika alternativ och kan anpassas från nybörjare till mer avancerad. Passet ger en härlig känsla i kroppen!
PASSET KÖRS I DOJON.
19:15
30 min
Soma Mind 30 min fokuserar på rörlighet och återhämtning. Skapar balans till träningen. Stretchövningar, ibland lite meditativa inslag, mindfulness och vila. Lika skönt för kroppen som för huvudet.
19:30
60 min
Tidsintervall-baserat cirkelpass med olika stationer.

Fredag 27 april

06:15
45 min
Spinning (Linda.)
Platser kvar
12:00
45 min
Lunch Cirkel (Emma)
Platser kvar
17:00
45 min
Intervallpass som bygger på tabata.
Ett tabata block består av 8 intervaller, 20sek 100% och 10sek vila.
Ett tabata block tar 4 minuter och kör blandade övningar.
PASSET KÖRS I DOJON.

Lördag 28 april

09:30
45 min
Cirkelpass ute i buren med Alex, passet kan variera men i helhet ett cirkelpass med både styrka och intervallträning. Halva passet innehåller Core i DOJON
10:30
60 min
Grupppass med Johan Bergqvist, även känd från Biggest Loser.
Ett cirkelpass i Dojon.

Söndag 29 april

10:00
60 min
40min step up intensive + 20min core.
PASSET KÖRS I NYA SALEN.
16:00
60 min
Core-Spin (Kicki)
Platser kvar

Gruppträning & PT

Gruppträning vid Raw Motion Knivsta

Telefon 0733931800
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag - Fredag 0500-2300

Lördag 0700-2100

Söndag 0700-2200
Adress
Hyvelgatan 38A
741 71 Knivsta
Alsike/Knivsta