Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Kroppsterapi

Terapeutisk massage som kombineras med olika tekniker för att återställa rörligheten och få bort smårta. Du får hjälp med löparknä, ischias, nackspärr eller olika ryggproblem till ex. Återställer rörlighet i olika leder. Gå gärna in på hemsidan för mera information om hur jag jobbar.
handson-kroppsterapi.se

I priset ingår även kinesiotape vid behov.
Kinesiologi handlar verkligen om hela människan. Du får en behandling som står på en stadig kinesisk medicinsk tradition (TCM) Basen är meridianerna och att få olika flöden i kroppen att åter flöda, lösa upp blockeringar.

Kinesiologi kan hjälpa dig med allergi, sömnproblem, stress, utbrändhet, ångest bl.a.
Biter du ihop? Har ofta ont i huvudet ?
Denna behandling fungerar mycket bra mot huvudvärk, långvarig spänningshuvudvärk, tandgnisslingsproblem och "bita i hop". Vi masserar även muskler inne i munnen!
Du kommer sannolikt sova bättre efteråt!
Läs mer på hemsidan:http://handson-kroppsterapi.se/behandlingar/kakledsbehandling/
Lymfman är kroppens städorgan. Tänkt dig att ditt hus hela tiden samlar damm och dammsugaren går för fullt, men det är tyvärr stopp i slangen där allt ska tömmas ut i soptunnan. Ungefär så kan man beskriva hur lymfan kan ställa till problem. De två vanligaste störningsmomenten för lymfan är stress och trauma. Även riktiga ärr, från operation eller skärsår eller dylikt stoppar flödet.

Har du områden på kroppens är kalla? Rumpan eller låren brukar vara det vanligaste. Detta är stagnerad lymfa. Är du öm i gäddhänget? Detta är stagnerad lymfa.

Vad är då lymfmassage? Det är en mjuk och behaglig massage, där vi arbetar med bindväven och lymfa samtidigt. Vi drar och stryker, trycker och skakar, så att stoppen lossas upp och flödet uppstår.

Lymfan måste du prata med varje dag, därför får du ett självvårdsprogram efter behandlingen, så du kan upprätthålla en aktiv lymfa.
Du får även ett egenvårdsprogram och lymftejpning vid behov.
sfkm32.jpg

HandsOn Sorunda

Var snäll med kroppen så att själen orkar bo i den!

Jag jobbar med problemlösningar. Vad jag kallar behandlande massage. Mitt mål är att få din kropp att må bra! Varför ha ont när du kan må bra? Jag vill ta bort dina smärtor, lösa dina kroppsproblem. Detta uppnår jag med att kombinera en rad olika tekniker, anpassat till dig. Du får helheten, en som tar in alla bitar från ont i höften till kost och stress i vardagen. Allt hänger ihop och du får hjälp att bena ut dina problem, och får bort din smärta.

Om du har ont i magen eller en axel som värker, ett knä som smärtar eller en arm som inte gör som du vill, ständig huvudvärk, eller käkar som är låsta, stress i alla dess former– så får du hjälp här.


Det är lättare än du tror och går fortare än du förväntar dig!

Jag är certifierad massör och diplomerad massageterapeut, och Dipl Kinesiolog utbildad på Axelsons Massage Institute. Kostrådgivning, Hypnoterapi, Kinesiotaping, Dry needling, Trauma tapping, är delar av min verktygslåda.

När du bokar en tid hos mig, oavsett vilken typ av behandling du väljer, så anpassar jag behandlingen efter det du behöver när vi ses. Så det är inte så viktigt VAD du bokar, men ATT du BOKAR!

VÄLKOMMEN!

Telefon 0734074344
Webbsida
E-post
Öppettider Varje tisdag och varannan torsdag 8-19
även vissa helger. Ring alltid om du har akuta problem, så löser vi det.
Adress
Nils Löpares väg 28
14871 Sorunda
Sunnerby
Öppna i Google Maps 🗗