Heden estetik

betyg4.8 Fantastiskt bra(145 betyg)
Stureplatsen 1, 411 39, Göteborg
Klinik på Heden! Vi erbjuder lashlift, browlift, fillers, botox, hyalase, microneedling , bb glow, permanent hårborttagning (laser), ledterapi & profilho, Alla terapeuter finns inte på den här sidan men kika gärna även på 3.belle och laser lounge AB här på bokadirekt. Kolla gärna på vår instagram sida https://www.instagram.com/hedenestetik

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
145 betyg
till Utövare 1
Alltid perfekt resultat, Ghazal o mycket noggran och professionell. Ett stort plus är att hon även är väldigt trevlig. Hälsningar en trogen kund.
till Utövare 1
Alltid lika trevlig, noggrann och professionell. Lyhörd för kundens önskemål.
till Utövare 1
Sådan fin upplevelse och ett jättefint bemötande och så kunnig ❤️
till Utövare 1
Alltid perfekt resultat⭐️

Om företaget

Det finns Göteborgs stads betalparkering runt framför/runt byggnaden men dem är oftast upptagna. Det finns även en Göteborgs stad parkering innanför grindarna vid ullevi. Den ligger tvärs över gatan på höger sida av kliniken. Max hamburgare som ligger på höger sida har 1 timmas gratis parkering utanför. Det tar max 3 min att gå därifrån till kliniken. OM DU ÅKER KOLLEKTIVT: Det finns lite olika hållplatser man kan gå av på te.x ullevi södra och valand. Det blir då en kort promenad till kliniken. Vissa går även av vid centralstationen och går hit.

Bilder