1. Hem
 2. Annan Hargshamn

JE Healing

betyg5 Fantastiskt bra(16 betyg)
SÖDERHARG 131, 742 95, Hargshamn
Jag erbjuder dig själsligt anpassade sessioner med en mix av frekvensmedicinsk terapi/ biofeedback, intuitiv healing, ört- och näringsterapi samt hjärtliga samtal. Min önskan är att Du ska få en magisk och helande upplevelse där din kropp och sinne börjar läka på djupet. Från min själ till din, varmt välkommen till JE Healing!

Boka tjänst

Frekvensterapi Stresshantering

 • Frekvensterapi/stresshantering
  90 minuter, 875 krMer info
 • Frekvensterapi/stresshantering - Sjukskriven/Pensionär
  90 minuter, 750 krMer info

Frekvensterapi Stresshantering - Distans

 • Distans - Frekvensterapi/stresshantering
  90 minuter, 875 krMer info

Frekvensterapi Stresshantering - Djur

 • Frekvensterapi/stresshantering - Djur
  75 minuter, 650 krMer info

Healing

 • Healingsession - Balansering
  45 minuter, 450 krMer info
 • Healingsession - Specifik obalans/skada
  30 minuter, 300 krMer info

Örtterapi session

 • Örtterapi
  15 minuter, Varierande prisMer info

Paketpris

 • Frekvensterapi/stresshantering - 3 tillfällen, 270 min
  90 minuter, 2 400 krMer info

utövare

noImage
Jenny Elovsson
5
(16 betyg)
Energimedicinsk terapeut

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
16 betyg
Kerstin V.
till Jenny Elovsson
Bästa samtal o råd på länge Jenny är mycket noggrann med sina råd Det uppskattas i dessa tider Hon o jag klickade direkt Kan varmt rekommenderas

Visa mer

Kim A.
till Jenny Elovsson
Jenny har ett varmt bemötande och det märks att hon verkligen VILL hjälpa en. Jag fick vägledning både med mitt inre och yttre under bara en session, så fint. Jag vill varmt rekommendera Jenny till dig som är öppen för magi.

Visa mer

Cecilia K.
till Jenny Elovsson
Uppfylld av helande energier som kraft, värme,hopp och tro som sitter i flera dagar efter. Ryggsmärta som mer eller mindre försvunnit. Kan varmt rekommendera Jenny och hennes förmågor😍

Visa mer

Karolina J.
till Jenny Elovsson
Så spännande, givande och intressant. Känner mig väl omhändertagen av varma och rogivande Jenny. Starten på något väldigt bra.

Visa mer

Om företaget

I hela mitt liv har jag haft ett intresse för örter, andlighet och personlig utveckling. Jag har gått flera utbildningar inom läkeväxter, för Dr. Mic McMullen, Alexandra De Paoli och Karin Fredriksson. Jag är diplomerad örtterapeut. År 2019 investerade jag i en av marknadens mest kvalificerade frekvensmaskiner, en Medicine Device Eductor från QX World. Ett fantastiskt verktyg som påminner/tränar kroppens elektromagnetiska fält hur den ska svänga i rätt frekvenser för harmoni, balans och självläkning. Jag har gått flera utbildningar inom Quantum biofeedback training och fortsätter utbilda mig inom området. 2008 gick jag en tvåårig utbildning i kost- och näringslära på NNFS, idag Nordiskt Näringscenter. I slutet av 90-talet gick jag olika healingkurser för Iris Hall och Colin Fry. Samt första steget i Reiki-healing. Min mission är att att finnas med som stöd i människors egen resa till självläkning och ge av min själs livserfarenhet, kunskap och visdom.

Bilder

Detaljer och kontakt