JOBU Hälsa & Livsstil AB

betyg4.6 Fantastiskt bra(10 betyg)
Behandlingar med massage, akupunktur, akupressur, triggerpunktsbehandling, koppning. Coachande samtal - ett sätt att komma vidare i träning, hälsa och funderingar på hur ditt liv kan se ut i form av träning, kost ,hälsoförbättringar. Kostrådgivning med en individanpassad förbättring av din kost för att med hjälp av kosten lindra och förbättra symtom och problem i din kropp. Den traditionella kinesiska synen på hälsa vävs samman med vår mer vedertagna forskning på hälsa och livsstil. Hårmineralanalys med provtagning av sitt hår för en undersökning av din mineralstatus. En individuell sammanfattning och plan för chans till förbä ttring av din hälsa görs och skickas till dig. Örtmedicin enligt traditionell kinesisk medicin (TCM) certifierade enligt GMP. Individanpassas efter konsultation av tunga och puls och en noggrann hälsoundersökning.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
10 betyg
Josefin was fantastic, a super person. Find the points of tension and make all pain disappear. Thanks to her, I'm better.
Kände mig helt avslappnad och avspänd efter besöket. Josefin är jättetrevlig, lugn och professionell!

Om företaget

Terapeutiska kroppsbehandlingar med massage, akupunktur, koppning, akupressur, triggerpunktsbehandling. Analyser av din hälsa med bl. hårmineralanalys, blodtrycksmätning, analys av din tunga och puls utefter den traditionella kinesiska medicinen. Coachande samtal med förslag på kost, träning, hälsa som anpassas till dig som individ och hur du har det i ditt liv just nu. Estetisk akupunktur- ett naturligt ansiktslyft med akupunkturnålar. Jag har en högskoleexamen i folkhälsovetenskap, en auktorisering i akupunktur, en certifiering i hälsocoaching, massageterapi, kostrådgivning, yinyoga och qigong. Företaget finns i Gamla Stan-Stockholm och onlie

Bilder

Inga bilder ännu.