Vad vill du boka?

Beatedal - för samtal och kur

I två år har jag haft min mottagning i Höjdhagen i Gustavsberg.
Från och med januari 2020 finns min verksamhet på Beatedals gård på Ingarö, 5 min med bil från Brunn. 

Beatedals gård ligger avskilt och rofyllt med adress Klacknäsvägen 95. Buss 428 stannar vid hållplats Beatedal, men enklast kommer du med bil.
Här skräddarsyr jag efter dina behov en behandling som passar din livssituation. Zonterapi, fotmassage, ansiktsmassage/ tibetansk facelift. Läkande samtal i unik miljö. 
 
Tyvärr tar jag inte kort, men Swish eller kontant fungerar utmärkt.

Undrar du om jag fortfarande också arbetar som präst? Det gör jag på förfrågan vid dop, vigslar och begravningar efter samråd med kyrkoherden i den församling där jag blir tillfrågad.

Välkommen!
Kristina
0793- 47 39 55
 
 
 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Zonterapi

Zonterapi (reflexologi) hjälper kroppen till självläkning. Jag behandlar dina fötter med massage och tryckningar på olika punkter. Det ska inte göra ont, men vissa punkter kan kännas ont-skönt att få behandlade. Många som fått zonterapi kan berätta att problem de dragits med länge äntligen släppt. Om det är något särskilt du söker för kan du beskriva detta i en kommentar när du bokar här.
Kombination av tibetansk facelift och zonterapi.
Halva tiden tibetansk ansiktsmassage, halva tiden zonterapi på fötterna. Skuldror, axlar och händer ingår också i behandlingen.

Samtal

Vad ska vi kalla det?
Jag kallar det livsutvecklande samtal, för det är just vad det är.
Livsutvecklande samtal syftar till att du ska hitta redskapen för att komma vidare i ditt liv, bli redo för förändringar och kunna vara mer sann mot dig själv och din omvärld.
Min bakgrund som präst har gett mig gedigen erfarenhet av att stötta människor i olika livssituationer.
Ibland kan det räcka med ett samtal för att komma vidare när livet gått i baklås. Vi fokuserar på dina möjligheter och utvecklingspotential.
Om din arbetsgivare månar om att du ska fungera bra på jobbet kanske du erbjuds möjligheten att få gå i handledning.
Min bakgrund som präst i Svenska kyrkan sedan 15 år gör att jag har god kännedom om vårdande arbetsmiljöer där vi möter många människor och de utmaningar man kan ställas inför då. Samtalen fokuserar på att du ska hitta goda redskap för att kunna hantera den arbetssituation du befinner dig i. Det är god personalvård att ha en arbetsgivare som låter dig själv välja vem du vill ha som handledare och står för den kostnaden.
Kvinnor och hormoner är inget lätt kapitel. Men det finns mycket vi kan göra för att må bättre. Utifrån egna erfarenheter har jag märkt att det går att påverka hur både kroppen och själen mår genom ganska enkla metoder. Denna konsultation är ett bra komplement till ett möte med din gynekolog, som har den medicinska kompetensen.

Hudvård & Naturlig make-up

En ansiktsbehandling utan kemiska preparat eller mekaniska apparater. Inledande rengöring (ej portömning), peeling, tibetansk ansiktsmassage och avslutande mask och fuktcreme. Ekologiska hudvårdsprodukter från Weleda och Dr Hauschka.
Avslutas med hand- och fotmassage.
Hos mig kan du få hjälp med att förstärka din inre skönhet med enkel och naturlig make-up. Du får gärna ta med dina egna produkter så hjälper jag dig att använda dem på bästa sätt. Kanske önskar du hjälp att förbättra din vardags-make-up-rutin eller så vill du bli naturligt fin inför något speciellt tillfälle.
Att jag har detta på min behandlingsmeny får jag tacka en av mina kunder för, som önskade just detta hos mig!

Massage

Hos mig får du inte bara ansiktsmassage, sk. tibetansk eller naturlig facelift, utan i samma behandling massage av axlar, nacke, hårbotten, händer och fötter. Tibetansk facelift passar dig som vill ge ditt ansikte en pånyttfödelse på naturlig väg.  Hudens elasticitet ökar genom att blodcirkulationen kommer igång. Kroppens ytterdelar; huvud, händer och fötter behandlas och detta får djupgående effekter på hela kroppen, på både in- och utsida.

Under behandlingen använder jag ekologiska oljor från Weleda och Dr Hauschka, du väljer själv vilken när du kommer. Läs gärna mer om tibetansk facelift på min hemsida beatedal.com

Klippkort

Tibetansk facelift fungerar, precis som all massage, allra bäst om du får den regelbundet. Denna kur omfattar tre behandlingar som görs med tre-fyra veckors mellanrum.

Mina kunder upplever att ansiktsmassagen hjälper dem både in- och utvändigt. Ansiktets alla zoner, nacke, hårbotten, skuldror, händer och fötter behandlas med olika massagetekniker från Indien, Tibet och Japan.

Djupavslappnande, föryngrande och helt naturligt!
Zonterapi hjälper kroppen till självläkning. Jag behandlar dina fötter med massage och tryckningar på olika punkter. Det ska inte göra ont, men vissa punkter kan kännas ont-skönt att få behandlade. Många som fått zonterapi kan berätta att problem de dragits med länge äntligen släppt. Om det är något särskilt du söker för kan du beskriva detta i en kommentar när du bokar här. Läs gärna mer om zonterapi på min hemsida beatedal.com

Kristina Lethin

ZONTERAPI - TIBETANSK FACELIFT - SAMTAL

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån- fre 10-17
Adress
Klacknäsvägen 95
134 69 Ingarö
Nacka / Värmdö
Öppna i Google Maps 🗗