Kristinebergs Fotvård & Massage

Medlem i Sveriges fotterapeuterMedlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin
betyg4.8 Fantastiskt bra(64 betyg)
Hjalmar Söderbergs väg 20, 112 52, Kristineberg Kungsholmen Stockholm
Du kan betala massage med "friskvårdschecken" Actiway ! // Susanne

Boka tjänst

Fotvård

  • Medicinsk fotvård50 minuter, 560 kr · Mer info
    Boka
  • Nageltrångsbehandling / korrigering 30 minuter, 320 kr · Mer info
    Boka
  • Vårtbehandling20 minuter, 270 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Susanne Selén
(7 betyg)
noImage
Anette Sandberg
(57 betyg)

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
64 betyg
Anette är duktig på att ta hand om mina och min mans fötter. Dessutom är hon en mycket sympatisk person så vi gillar verkligen att gå till henne med våra fötter. S o S
Underbart skönt och trevligt bemötande
Skönt och uppiggande! Mina fötter blev fina mjuka och starka. Behandlingen hjälper mig ta hand om mina fötter på egen hand mellan tillfällena hos Anette.
Underbart skönt

Om företaget

Anette: Jag utbildade mig på AGI år 2001. Jag är mycket ute på äldreboende och dagverksamhet Hos mig kan du förutom en klassisk medicinsk fotvård även få hjälp med vårtor, liktornar, svamp, nageltrång och andra förekommande fotproblem. Jag gör även hembesök om det finns behov och önskemål i den mån det går. Susanne: Jag har varit verksam sen Juni 2000 då jag utbildade mig på AGI. Jag har mest varit ute på olika företag och hjälpt personalen med diverse besvär, smärta och problem i rörelseapparaten. Jag försöker se orsak till problem och sen behandla därefter med alla dom massagetekniker som jag har lärt mig under alla år som intresserad terapeut. Under 2018 har jag gått en ny utbildning till Posturaltränare enligt Optimum-metoden. Tanken med Postural träning är att återställa kroppen i sin naturliga balans, där våra djupt liggande hållningsmuskler gör att dom ytligare rörelsemusklerna slappnar av och kan göra det dom är designade för, nämligen rörelse, och den posturala muskulaturen gör sitt jobb som hållningsmuskler. läs mer ingående om metoden och grundaren Markus Greus ( http://www.optimum-metoden.se )

Bilder