1. Hem
  2. Massage Lerdala

Level Up

Inte tillräckligt med recensioner än
Berg Bredegården 2, 54197, Lerdala
Klassisk massage och Coaching. Level Up erbjuder Klassik massage och Coachande samtal helt anpassat efter dina behov. Level Up finns i Berg utanför Skövde men vi kan även komma till dig vid behov. Har du ont i kroppen? Har du ett mål du vill uppnå? Känner du dig stressad? Level Up erbjuder avslappnande behandlingar och hjälper dig strukturera dina tankar.
21468

Boka tjänst

Massage

  • Klassisk massage 30
    30 minuter, 550 krMer info
    Boka
  • Klassisk massage 45
    45 minuter, 670 krMer info
    Boka
  • Klassisk massage 60
    60 minuter, 780 krMer info
    Boka
  • Klassisk massage 90
    90 minuter, 1 200 krMer info
    Boka

Coaching

  • Coachande samtal
    60 minuter, 780 krMer info
    Boka

Massage & coaching.

  • Coachande samtal 60 min & massage 30.
    90 minuter, 1 230 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Niklas
Mitt namn är Niklas Wallstedt och det är jag som driver Level Up. Mitt stora kall i livet är att hjälpa mina medmänniskor att förbättra sin hälsa och bli sin egen bästa version. Jag har alltid varit intresserad av hur man skapar en stark och frisk kropp men också hur våra tankar och funderingar direkt påverkar vår hälsa. Ju mer kunskaper och lärdom jag införskaffat desto mer har jag insett att kropp och knopp är tätt sammankopplade. När kroppen mår bra mår huvudet bra och tvärtom. Dessa insikter hade jag nytta av under min tid som elitförare i enduro. Låt mig få hjälpa dig att må bättre och vara en del av din livsresa! Varmt välkommen att boka din massagebehandling och samtal.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Level Up drivs av Niklas Wallstedt som är utbildad Socialpsykolog vid Högskolan i Skövde, diplomerad Samtalscoach och diplomerad massör. Jag hjälper dig strukturera dina tankar och uppnå dina mål med hjälp av coachande samtal. Jag erbjuder Klassisk massage där vi fokuserar på dina problemområden.

Bilder

Detaljer och kontakt