Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fotvård

Klassisk pedikyr ingår fotscrubb, fotbad, nagelvård, fotvård, fotmassage, lackning. Avlägsnar förhårdnader, liktor så du får fina mjuka fötter igen.

Fransar & Bryn

Eyestar-Fransböjning
Ge dina fantastiska fransar en fin böj i 4-6 v.
Färgning av fransar & bryn inkl. bryn plock

Massage

Idrottsmassage
Idrottsmassage är en kraftfull och mer djupgående massage, den är effektiv och fungerar på alla muskelgrupper.
Massagen kan förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar. Självklart fungerar den minst lika bra på spänningar och värk även om det inte handlar om idrott.
Idrottsmassage
Idrottsmassage är en kraftfull och mer djupgående massage, den är effektiv och fungerar på alla muskelgrupper.
Massagen kan förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar. Självklart fungerar den minst lika bra på spänningar och värk även om det inte handlar om idrott.
Det här är en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer du mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt.

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att släppa fokus på alla måsten och låt sinnena och kroppen vila. I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi är redo att möta världen igen.

En filt täcker hela tiden din kropp förutom den delen som masseras. Behaglig doft sprider sig ur oljelampan och angenäm musik hörs under hela behandlingstiden. Oftast börjar man med rygg som följs av baksidan av benen. Du vänder dig och framsidan av benen blir nästa moment. Massagen fortsätter med armar/händer, mage, axlar, nacke, ansikte och huvud.

Efter en timmes rogivande massage får du en stund på dig att vakna och ett glas kallt friskt vatten att dricka.

Den här sköna massagen minskar muskelspänningar i kroppen och hjälper bland annat vid träningsvärk samt ökar cirkulationen. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

En väldoftande upplevelse för trötta kroppar!
En skön helkropps genomgående massage när du vill koppla av från vardagen. Fokus på avslappning och lösgöra muskelspänningar. Inkl rygg,nacke, ben framsida/baksida , armar,fötter
Klassisk massage inkl kroppspeeling
En skön helkropps massage med varm mandelolja och en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och ger en fantastisk lyster och fin hy.
En härlig ansiktsmassage och passande ansiktsvatten samt kräm efter hud -typ
Koppla av med en skön ryggmassage med mandelolja. Fokus på avslappning och avkoppling i vardagen.

Spa behandling

Scrubbar bort alla dödda hudceller,
får igång cirkulationen och fin lyster
så huden känns frisk igen. Avslutar
med en passande lotion.

Vaxning

Vill du vaxa bryn istället för att plocka med pincett?
Tänk då på att det är viktigt att du inte är solbränd, irriterad i huden , du ska inte ha eksem på den ytan vi ska vaxa.
Vaxning Hela ben inkl bikinilinje

ANSIKTSBEHANDLING


Resultaten du kommer att se efter en skräddarsydd ansiktsbehandling med ProSkin60 är svår att överträffa. Vi exfolierar huden, rengör huden i två omgångar, peelar och låter en mask verka som avslutning. Med hjälp av den senaste apparaten från Bio Therpaeutic får vi ner behandlingsprodukterna på djupet. Du har också möjligheten att välja mellan portömning eller längre ansiktsmassage.För ett långvarigt resultat, prova gärna ett kurpaket där det ingår 5 st ansiktsbehandlingar x 60min, för 3250:- (650:- / behandling.)

För dig som har kort om tid men behöver boosta din hud. ProSkin30 är en skräddarsydd behandling, anpassad efter din huds behov på bara 30 minuter. En högintensiv Dermalogicabehandling som anpassas efter dina förutsättningar. Nu har vi även tagit in en apparat från Bio-Therapeutic som tillsammans med speciella serum ger ett ännu finare resultat.
500:- / behandling

MicroPen används framgångsrikt för
- Uppstramning av slapp hud.
- Minskning av ärr (inklusive hypertrofiska ärr) orsakade av akne, kirurgi eller brännskador.
- Förbättring av hudbristningar.
- Minskning av fina linjer och djupa rynkor.
- Förbättring av pigmentförändringar, t.ex. melasma.
- Ökning av hudens upptagningsförmåga av aktiva ingredienser.

Penna för automatisk mikronålning (på engelska känt som Collagen induction Therapy eller CIT). Behandlingen är en ny, icke-kirurgisk och förbränningsfri teknik för hudföryngring, minskning av fina linjer och akneärr, samt förbättring av hudens textur och färg.

På mikronålningspennan finns 9 st sterila engångsnålar som penetrerar huden för att på så sätt skapa en kontrollerad hudskada. MicroPen har fördelen att nåldjupet kan justeras mellan 0.25 och 2.00 mm under behandlingens gång för att uppnå optimal effekt för specifika behandlingsmål. Eftersom varje nål penetrerar huden så skapas en tillfällig kanal eller mikroskada. Den kontrollerade skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin i papillära dermis. Dessutom bildas nya kapillärer. Denna kärlnybildning och kollagenbildning leder till en reduktion av ärrvävnad och hudföryngring, det vill säga förbättring av hudens struktur, fasthet och fukthalt.

Professionell behandling med MicroPen anses vara en av de säkraste avancerade hudbehandlingarna.

En riktig De Luxe- behandling som omedelbart ger ett optimalt synligt resultat samt verkar långsiktigt .
Behandlingen inleds med Alpha Beta Face Peel som har multifunktionell effekt. Den exfolierar huden och minimerar linjer, rynkor, ger förnyad spänst , verkar porsammandragande, återfuktar , reparerar solskador, motverkar hyperpigmentering samt acne, rosacea och dämpar rodnad. Därefter appliceras en värmande hyaluronsyramask som ger intensiv återfuktning och plumpar upp linjer och rynkor. Huden slätas ut , blir mjuk, följsam och får en jämnare hudton med fantastisk lyster .
Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller i en kur om ca 4 - 5 behandlingar som utförs 1 gång i månaden . Resultatet ackumuleras för varje behandling.
I behandlingen ingår handmassage, handinpackning, skallmassage.
Kostnadsfri Face Mapping där vi gör en hudanalys för att kunna hjälpa dig och din hy på bästa sätt med vilket hudtillstånd du är i dagsläget och vilken hudtyp du har samt vilka behandlingar du kan gå på eller vilken hudvård du ska använda för att just din hud ska må bra.

Du får känna och klämma på produkterna vi rekommenderar dig och du har möjlighet att köpa med dig produkterna på plats.

Dr Gross Alpha Beta face peel

En unik peeling med 5 olika AHA- och BHA-syror som :
- Exfolierar
- Förbättrar spänsten och minimerar linjer och rynkor
- Dämpar rodnander
- Reparerar solskadad hud motverkar hyperpigmentering
- Porsammandragande
- Jämnar ut hudtonen

Passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller för maximalt resultat i kur om 5-6 behandlingar som utförs en gång/månad.
Skräddarsydd, resultatinriktad behandling som är anpassad för dig som är 14-18 . I denna behandling ingår rengöring , hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, massage, serum, ansiktsmask, serum, dagcreme och ögoncreme som skräddarsys efter din hudtyp och hudens nuvarande tillstånd. Behandlingen återskapar en ultimat hudkondition och ger en ren , klar hy och hälsosammare med fokus på djuprengöring.

Rekommenderas att göras regelbundet var 6 vecka.

MAKEUP - vardagssminkning - festsminkning

Dags för fest , bröllop?

Boka in dig på en festmakeup hos oss på Lycklig Hud och få en Glamorösa makeup . Vi har makeup nyanser som passar alla, Jane Iredale är vårdande makeup som framhäver det bästa hos dig.

Det kan vara bra att ta kontakt med oss innan och berätta vad dina önskemål är, kanske komma på en kostnadsfri konsultation först . Gå igenom dina önskemål , tankar så vi kan hjälpa dig på bästa sätt.
Det är inte alltid så lätt att få på sin foundation snyggt under vintern när huden är torr. Eller att veta vilket redskap man egentligen ska använda. I dina 45 minuter hjälper vi dig att välja rätt nyans , teknik och tips och trix för att göra din vardag lättare . Du handlar för minst 350 kr av vår makeup .
Kan vara bra att du kommer osminkad .

Sockervaxning

Valfri sockervaxning där du har 110 min vaxningstid.
Passar för dig som ex. vill ha brasiliansk, armhåla, halva ben eller hela ben, bikinilinje, armhåla.


Armhåla
20 min 280,00 kr
En intimvaxning för kvinnor.
Brasiliansk vaxning med sockervax som är skonsam mot huden. Smärtan kan variera under menstruationscykeln. Har du mens och du vill vaxa så använd tampong.

Sockret som avlägsnas medhårs resulterar i färre hårstrån som knäcks av och det nya hårstrået är mjukt och tunt i toppen till skillnad från ett hår som rakats av. Hårväxten kan bli tunnare och tunnare desto fler gånger man vaxar sig.

Ej sol, bad eller träning 48 h efter vaxningen.
Återbesök är det vid max 6 veckor efter första tillfället.
Bikinilinje
20 min 200,00 kr
Halva ben
60 min 299,00 kr

Injektionsbehandlingar

Konsultation ingår i alla behandlingar, men om du har funderingar kring olika behandlingar eller är osäker på vilken behandling du ska välja så kan det vara bra att boka enbart en konsultation, då kan vi tillsammans komma fram till vad som passar bäst för just dig.

Botox


Botox är ett muskelavslappnande medel som är mycket effektivt för att reducera rynkor. Det är mycket välstuderat, anses säkert och används allt mer inom sjukvården. Det kan vara bra att veta att inom estetiken används mycket små mängder jämfört med i sjukvården.
Rynkor slätas ut mycket effektivt och som bieffekt upplever många kunder mindre spänningshuvudvärk/ migrän.
Det tar ca 3-4 dagar innan behandlingen har effekt. Full effekt uppnås efter 10-14 dagar.
Hur länge behandlingen varar är individuellt men vanligt behandlingsintervall är 4-6 månader.

Ex på behandlingsområden:
Argrynka
Panna
Kråksparkar

Botox är ett muskelavslappnande medel som är mycket effektivt för att reducera rynkor. Det är mycket välstuderat, anses säkert och används allt mer inom sjukvården. Det kan vara bra att veta att inom estetiken används mycket små mängder jämfört med i sjukvården.
Rynkor slätas ut mycket effektivt och som bieffekt upplever många kunder mindre spänningshuvudvärk/ migrän.
Det tar ca 3-4 dagar innan behandlingen har effekt. Full effekt uppnås efter 10-14 dagar.
Hur länge behandlingen varar är individuellt men vanligt behandlingsintervall är 4-6 månader.

Ex på behandlingsområden:
Argrynka
Panna
Kråksparkar

Botox är ett muskelavslappnande medel som är mycket effektivt för att reducera rynkor. Det är mycket välstuderat, anses säkert och används allt mer inom sjukvården. Det kan vara bra att veta att inom estetiken används mycket små mängder jämfört med i sjukvården.
Rynkor slätas ut mycket effektivt och som bieffekt upplever många kunder mindre spänningshuvudvärk/ migrän.
Det tar ca 3-4 dagar innan behandlingen har effekt. Full effekt uppnås efter 10-14 dagar.
Hur länge behandlingen varar är individuellt men vanligt behandlingsintervall är 4-6 månader.

Ex på behandlingsområden:
Argrynka
Panna
Kråksparkar
Touch-up bokas ca 14 dagar efter första botoxbehandlingen då denna utvärderas och eventuellt korrigeras.

Fillers

Sk rökrynkor uppkommer med åldern oavsett om vi röker eller inte. Detta kan korrigeras med ytliga injektioner med filers direkt i rynkorna, även fillers i läppkonturerna kan hjälpa till att släta ut dessa rynkor.
Behandlingen föregås av en konsultation där vi tillsammans kommer fram till vad som skulle passa just dig.

Pris:
Juvederm 3300kr
Läppfillers för volym och/eller markering av konturer. Behandlingen föregås alltid av en konsultation då vi tillsammans kommer fram till vilken mängd och produkt som passar just dig.

Priser:
0,5 ml Juvederm Volift 2500kr
1 ml Juvederm Volift 3300kr
1 ml Stylage Special Lips 2900kr
1 ml Revolax 2500 kr
För ett mer markerat kindben och förstärkta konturer.

Rekommenderad mängd per behandling är 1 ml. Om man sedan önskar kan man fylla på med ytterligare 1ml efter ca 1 månad. (700kr rabatt vid andra behandlingen)

Produkt: Juvederm Voluma
Hållbarhet ca 12-18 månader

Pris: 1 ml 3300kr
2 ml 5900kr
Korrigering av haka med Juvederm Voluma.

Nasolabialveck är linjen/vecket mellan näsvinge och mungipa. Denna blir djupare med åldern bland annat pga volymförlust.

För ett långsiktig och optimalt resultat kan det också vara klokt att kombinera med en behandling av kinder/kindben.
För en säker behandling, minimal svullnad och risk för blåmärken används en sk. microcannula (trubbig kanyl) vid denna behandling.

Behandlingen föregås alltid av en konsultation.

Pris:
Revolax 2500kr
Juvederm 3300kr
Marionettlinjerna är de linjer som går från mungipan och nedåt, dessa uppkommer blandannat pga volymförlust.

Behandlingen föregås av en konsultation där vi tillsammans kommer fram till vilken filler som passar just dig.

Prisexempel:
Revolax 2500kr
Juvederm 3300kr

Profhilo

Bioremoddeling med Profhilo är en behandling som består av hör koncentration av hyaluronsyra. Behandlingen utförs i två sessioner med fyra veckors mellanrum. Därefter rekommenderas underhållsbehandling 1-2 ggr per år.
Egenskaper:
-Uppstramande effekt
-Återfuktar huden inifrån
-Stramar upp och återskapar förlorad volym
-Reducerar fina linjer och rynkor
-Stimulerar kollagenproduktionen

Behandlingen kan utföras på ansikte, hals samt dekolletage
Bioremoddeling med Profhilo är en behandling som består av hör koncentration av hyaluronsyra. Behandlingen utförs i två sessioner med fyra veckors mellanrum. Därefter rekommenderas underhållsbehandling 1-2 ggr per år.
Egenskaper:
-Uppstramande effekt
-Återfuktar huden inifrån
-Stramar upp och återskapar förlorad volym
-Reducerar fina linjer och rynkor
-Stimulerar kollagenproduktionen

Behandlingen kan utföras på ansikte, hals samt dekolletage

LYCKLIG HUD

Välkommen till oss på Lycklig Hud!

Vi som arbetar här är alla utbildade hudterapeuter och aktiva medlemmar i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Lycklig Hud är dessutom ett internationellt godkänt CIDESCO Beauty Center.

Vi erbjuder både professionella behandlingar samt hjälper dig att välja rätt produkter i vår salong. Här finner du ett brett och noga utvalt sortiment av högklassiga varumärken både när det gäller hudvård, kroppsvård och make up. Vi
säljer Presentkort på salong men även på vår bokningssida.

Vi erbjuder Duo behandlingar i en harmonisk miljö.

Vår Hudvårdsserie är Dr
Dennis Gross & Dermalogica
Makeup Jane Iredale


Vi ser framemot din bokning hos oss på Lycklig Hud .

OBS/ vi är på plats endast vid bokad tid.Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - fredag på plats endast vid bokad tid ,

Lördag- söndag kontakta oss via 0733358265 eller mejla på indirajespersen@gmail.com

Vi är på plats endast vid bokad tid!Adress
Storgatan 34
243 35 Höör
Öppna i Google Maps 🗗