Vad vill du boka?

OBS!!

From 27/1 sker besöken på vår nya mottagning i Malmö City- Storgatan 19 A


MammaMage träning är till för dig som vill återfå styrka och funktion i dina magmuskler efter förlossningen.

Under graviditeten delar sig magmusklerna och bindväven i buken dras isär. Om inte bukmusklerna går ihop av sig själva efter förlossningen har en så kallad rektus diastas uppstått.  Förutom att magen får ett speciellt putande utseende - du har kanske fått frågan om du är gravid igen? - så kan det leda till en ofömåga att stabilisera bålen, mag- och tarmbesvär, smärta i ryggen och inkontinens.

Här får du hjälp att undersöka om en diastas har uppstått.  Du får lära dig att aktivera dina magmuskler på rätt sätt och på så sätt återfå kontrollen över din bålstyrka, påverka magmuskeldelningens storlek samt förändra utseendet på din mage.

Denna tjänst ligger utanför region Skåne uppdrag och ingår därför inte i högkostnadskortet och betalas av kunden själv
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

MammaMage (Leg.Sjukgymnast)

MammaMage träning är till för dig som vill återfå styrka och funktion i dina magmuskler efter förlossningen.
Under graviditeten delar sig magmusklerna och bindväven i buken dras isär. Om inte bukmusklerna går ihop av sig själva efter förlossningen har en så kallad rektus diastas uppstått. Förutom att magen får ett speciellt putande utseende – du har kanske fått frågan om du är gravid igen? – så kan det leda till en ofömåga att stabilisera bålen, mag- och tarmbesvär, smärta i ryggen och inkontinens.
Här får du hjälp att undersöka om en diastas har uppstått. Du får lära dig att aktivera dina magmuskler på rätt sätt och på så sätt återfå kontrollen över din bålstyrka, påverka magmuskeldelningens storlek samt förändra utseendet på din mage

Telefon 0771-191 191
Webbsida
E-post
Adress
Storgatan 19 A
211 41 Malmö
Öppna i Google Maps 🗗