Vad vill du boka?

Hej det är Oksana!
Jag håller på att starta massage verksamhet som många av Er redan känner under mina utbildnings tider som jag hade på Axelsons Gymnastiska Instituten i Göteborg.Tack för alla som hjälpte mig att skaffa den nödvändiga erfarenhet inom massage yrke. I mina planer till den kommande året blir Lymfmassage, Koppning och Zonterapi som jag vill gärna att bjuda är på.
Med vänliga hälsningar, Oksana. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Det är delkroppsmassage, under den här behandlingen jobbar jag direkt på de muskler som är spända och hårda. Massage muskeltöjning och triggerpunkter ingår i behandlingen, då triggerpunkter är en av de vanligaste orsakerna till smärta i muskler och leder. Efter behandlingen kommer du känna dig rörligare och mer avslappnad.

Varje 5:te massage 300kr
Den Svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, gnidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och green behandling och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Varje 5:te massage 300kr
Taktil behandling är en mjuk och lugn massage som bestå av mjuka massagegrepp på bar hud med en vegetabilisk olja. Behandling skapar känsla av trygghet och lugn, vilket kan skapa välbefinnande.

Varje 5:te massage 300kr
Behandlingen kan vara riktat mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem som t.ex. onda axlar, nackspärr, ryggskott, trötta ryggar, ledbesvär, huvudvärk m.m. Massageterapeuten använder en eller flera av följande behandlingsmetoder och tekniker; specifik massage, muskeltöjningar.

Varje 5:te behandling 500kr

Massage i Getinge

Hej! Jag heter Oksana.
Jag startade ett hälsofrämjande massage verksamhet i Getinge på Skattagårdsvägen 16.

Visa kontaktinformation
Öppettider Enligt överenskommelser
Adress
Skattagårdsvägen 16
310 44 Getinge
Halmstad N
Öppna i Google Maps 🗗