Sol & Sand i Kungälv AB

betyg4.4 Mycket bra(49 betyg)
Färjevägen 3, 442 31, Kungälv
Varmt välkomna till Sol & Sand Hälsocenter! Vi erbjuder hälsosamt solljus på en inomhussandstrand med solens alla goda egenskaper samt massage på stranden eller i behandlingsrummet. Att få massage i samband med en soltimma är väldigt effektivt och skönt. Läs gärna mer om våra behandlingar på vår hemsida. www.solochsand.se Betalning i förskott med kort? - Javisst erbjuder vi det, men inget måste! Vi får frågan ibland om man måste betala i förskott och det måste man alltså inte. Klicka på "fortsätt" och sedan "ändra betalning" och välj "betala på plats" Har du fått ett presentkort? Om det inte är BokaDirekts egna presentkort så väljer du också "betala på plats". Öppettider Vi har ändrat våra öppettider till "öppet vid bokning" Det innebär att vi inte alltid har receptionist på plats. Vill du göra spontan besök för att köpa presentkort m.m så förvarna oss gärna så vi kan få möjlighet att ta emot dig. Ring 0303-93365 Välkomna

Boka tjänst

Lördag, 26 september
11:00
En soltimme (mini ålder 13 år)
Hälsosamt Solljus
60 minuter, 320 kr · Mer info
3 platser kvar

Presentkort

Köp presentkort / värdekort

Valfritt belopp

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
49 betyg
Enkelt, avskalat, lugn, sol o sand En räddning i vårt kalla o regniga Sverige
1 timma i värme, det var härligt med avkoppling och trevligt sällskap.
Det var en härlig upplevelse som jag inte testat förut. Kändes verkligen som att det var sommar. Gick därifrån med en glad och skön känsla i kroppen.
En härlig oas i vintermörkret 😎

Om företaget

Sol & Sand i Kungälv AB startade hösten 2009 en inomhussandstrand med solens alla goda egenskaper. Vi erbjuder också massage och konferensmöjligheter. Här har vi sommar året om. Solljuset har en positiv inverkan på vår hälsa och vi blir helt enkelt gladare och piggare. Detta är ljusterapi på ett njutbart sätt; solljus, vågbrus, solvarm vind och sand mellan tårna. Nu har vi glädjen att få flytta in i nya lokaler från år 2020 till "Vita Villan" på Fästningsholmen. Adress: Färjevägen 3, Kungälv. Varmt välkommen för ett besök!

Bilder