1. Hem
 2. Massage Hässelby

Solroskraft

Inte tillräckligt med recensioner än
Fyrspannsgatan 173, 165 64, Hässelby
ERBJUDANDE: När du bokar behandling första gången får du 100 kr rabatt på samtliga behandlingar ❤️ Uppge ”nykund” i din bokning. TOM SISTA MARS: Pensionärer och studenter ges 10% rabatt på samtliga behandlingar. Uppge "MARS" i bokningen och rabatten ges på plats vi swish betalning. Varmt välkommen till Solroskraft på en djupt avkopplande och läkande behandling. Välj mellan en avslappnade lymfmassage, klassisk massage, reiki eller varför inte kombinera de båda i samma session? Behandlingar ges på Salong Irba vid tunnelbanan i Hässelby Strand. Hittar du ingen passande tid i BokaDirekt kan du maila mig på: jessica@solroskraft.se så löser vi det. Jag är utbildad Hälsoutvecklare vid Jakobsbergs Folkhögskola, certifierad reiki healer steg och certifierad lymfmassör vid Axelsons Institute. Välkommen! :)

Boka tjänst

Distanshealing

 • Reiki distanshealing 30 min
  30 minuter, 300 krMer info

Klassisk massage

 • Klassisk massage 60 min
  60 minuter, 695 krMer info

Lymfmassage

 • Lymfmassage 90 minuter
  90 minuter, 950 krMer info

Reiki

 • Reiki 60 minuter
  60 minuter, 650 krMer info

Reikimassage

 • Reikimassage 60 min
  60 minuter, 695 krMer info

Rygg & nackmassage

 • Klassisk massage rygg- och nacke 30 min
  30 minuter, 395 krMer info

Personal

noImage
JessicaMassör och reikihealer
qliro
Hälsoutvecklare vid Jakobsbergs Folkhögskola Certifierad lymfmassör vid Axelsons Institute Certifierad Reiki healer steg ett och två

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Min passion i livet är att hjälp mina medmänniskor att läka på djupet. Jag är utbildad hälsoutvecklare och massör, lymfmassör och reiki utövare. Har mångårig erfarenhet av yoga, meditation och djupdykt i mitt eget inre arbete. Jag är medlem av Kroppsterapeuternas Riksförbund. Alla behandlingar ges med en intention att läka både den fysiska kroppen och det subtila energisystemet. I vårt möte skräddarsyr jag din behandling utefter vad du behöver i stunden. Betalning på plats sker endast via swish. Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt