Vad vill du boka?

Andrummet är en plats där man får hämta andan och ta hand om sig själv.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

5-klipp kort Klang
Lena Augustsson, 750,00 kr, värde 825,00 kr
10- klippkort Morgon & Lunch Yoga
Lena Augustsson, 1.600,00 kr, värde 1.750,00 kr Mer info
10-klippkort på Morgon & Lunch Yoga
...fler kort
Visa alla kort hos Andrummet

Tjänster

Personliga konsultationer, energibehandlingar med färg o doftessenser samt inre vägledning.

Går bara att boka denna dag 12/10
Zyto-scannern är högteknologisk apparat som ger ett individuellt anpassat förslag på de doTERRA oljor som passar dig och din kropp just nu för att komma i balans. Scannern läser av kroppens frekvenser, registrerar obalanser och skapar en komplett hälsobild genom mätning av ditt bioelektriska system.Programmet är framtaget i samarbetet me doTERRA och har hör träffsäkerhet.

Lokal

Andrummets lokaler kan man hyra för att ha evenemang, yoga (yogamattor finns) kurser, föredrag m.m.

Stora yogarummet är ca 50kvm.
Här kan du hyra Andrummets massagerum, massagebänk med värmedyna finns och även handdukar Du kan hyra per timme eller per dag. Priset beror på hur ofta du vill hyra.

Massage


Abhyanga - Oljemassage 60 min 670 kr
90 min. 900 kr
Abhyanga är en mjuk helkroppsmassage som utförs med varm olja som är anpassad efter dig. Oljemassagen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck med lugna svepande rörelser. Oljemassagen syftar till att föra kropp och sinne till djup avslappning. Abhyanga massagen är lugnande och speciellt lämplig vid stress, stelhet och frusenhet. Cirkulationen och vitaliteten i kroppen ökar och muskler mjukas upp. Värmen, oljan och de speciella rörelserna renar även kroppen i från slaggprodukter och den ger förnyad energi på cellnivå.
Abhyanga är en mjuk helkroppsmassage som utförs med varm olja som är anpassad efter dig. Oljemassagen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck med lugna svepande rörelser. Oljemassagen syftar till att föra kropp och sinne till djup avslappning. Abhyanga massagen är lugnande och speciellt lämplig vid stress, stelhet och frusenhet. Cirkulationen och vitaliteten i kroppen ökar och muskler mjukas upp. Värmen, oljan och de speciella rörelserna renar även kroppen i från slaggprodukter och den ger förnyad energi på cellnivå.
Hälsokonsultationen börjar med en grundlig pulsdiagnos. Vi går sedan igenom dina hälsoproblem och du får Ayurvediska livsstilsråd, kostråd och rekommendationer om örter och huskurer som är bra för just dig. Många små och stora problem kan upptäckas och botas med enkla ayurvediska råd och tips
Garshan är en torr helkroppsmassage som utförs med råsiden vantar. Garshan massagen stimulerar flöden och cirkulationen i underhudsvävnaderna. Denna enkla reningsprocedur hjälper till att "tvätta bort" orenheter, renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden, hjälper matsmältningen, ämnesomsättningen, cirkulationen, motverkar celluliter och trötthet. Garshan massagen avslutas med en lite kortare oljmassage. Denna massagebehandlingen är perfekt för dig som vill rena kroppen, för massagen rensar ut slaggprodukter som har ansamlats i kroppen.
Marma behandling är en slags taktil stimulering med eterisk olja av marma punkter, som är speciella ayurvediska energipunkter på kroppen (liknande akupunkturpunkterna). Marma punkter är punkter där kropp och sinne är extra livaktiga och står i kontakt med andra delar av kroppen. Mycket stress och orenheter sätter sig i marmapunkter. Det är en unik behandling som är djup avslappnande och balanserande av kroppen och sinne. Den stimulerar kroppens egen självläkningsprocess.
Shiroabhyanga är massage av huvud, hårbotten, nacke och skuldror och rygg, ges antingen med ayurvediska oljor eller utan. Den är avslappnande, motverkar spänningar, stress, huvudvärk och sömnproblem. Stimulerar blodcirkulationen i hårbotten och gynnar hårväxten.
Vishesh är en lite kraftigare helkroppsmassage än Abhyanga, den utförs även denna med varm olja. Och den stimulerar blodcirkulationen och avlägsnar djupt liggande spänningar i muskler och nervsystem samt löser upp blockeringar i energikanalerna. Tekniken omfattar långa strykningar kombinerat med mjukare knådningar. Den är väldigt avslappnande för den som känner sig tung i kroppen.
AromaTouch är en behandling med doTERRAs rena essentiella oljor. Man applicerar 8 st olika oljor som noga utvalda i en specifik sekvens, för att oljorna ska uppnå bästa möjliga effekt. Det är en enkel och mycket effektiv behandling som kan tas emot av alla.

Behandlingen har inverkan på: Immunsystemet, Stress, Inflammationer samt stärker kroppens homeostas (jämtvikt). Den balanserar även kroppens sympatiska- och parasympatiska nervsystem.

Evenemang

Välkommen till ett upplevelsebaserat kvällsevent där du får möjlighet att
omfamnas i en trygg miljö av systerskap och utforska din feminina essens.
Här ges du möjlighet att Slappna av på djupet, frigöra stress och blockerande spänningar. Tillsammans kan vi väcka vår inre gudinna frigöra hennes fulla potential och säga JA till livet

En kväll fylld av närande upplevelser som b.l.a
Gudinne Yoga
Djupavslappning
Guidade övningar och meditationer
Sinnerliga övningar för att ta dig från huvudet och tänkande ner i kroppen , där du kan finna kreativitet, kraft, intuition och ditt eget unika uttryck.
Denna kväll är för dig som :
Vill fördjupa kontakten med dig själv och livet
Vill släppa stress och känna dig mer levande
Känna dig hållen, uppleva systerskap och känna support i livet
Få kontakt med din inre gudinna och njuta mer av livet
Stärka kontakten med din intuition, kraft, kreativitet och leva mer i sanning med ditt hjärta.
Bjuder på kärleksfullt fika.

Helena Noren och Anna Payton håller i passet.

Är detta något som tilltalar dig, då hälsar vi dig varmt välkommen!

Ser så fram emot att få dela denna kväll med er!

För att boka välj datum 26/8, sen kommer ny kalender upp och där väljer du tiden 18.30
Vid frågor ring 070-5216045
Vi hälsar Mia Friberg välkommet till Andrummet 11-12 oktober
På Fredag är det presentation och meditationskväll och Lördag kan man boka privata konsultation.

Hon arbetar med närvaro, intuition och medialitet. Utifrån ett andligt och universellt perspektiv vidga synen och förståelsen om vad din kropp och din livssituation berättar för dig på ett djupare plan.

Inom oss alla finns spänningar och blockeringar som behöver frigöras för att omvandlas till energi och kraft. Detta kan ske genom insikter, helande samtal och behandlingar etc för att vi ska kunna gå vidare och släppa in mer ljus i livet. Hennes verktyg är bla vägledande samtal, doft- och färg essanser, inre resor, meditation, moxibution, akupressur, shamanism, healing, auramålning och Vedic Art.

Mia har arbetat som alternativ terapeut sedan 1999. Nu plockar hon ut essensen av dessa år och arbetar mer individuellt med dig som är redo och öppen för att ta kommandot över ditt liv och din situation.
Det är inte hon som terapeut som läker dig! Det är du själv som tillåter dig att öppna upp för något större i livet. Hennes roll är att visa vägen

Yoga

Här kan du köpa 10-klippkort som gäller på morgon o lunch Yoga passen. På dom passen ingår även frukost o en lättar lunch måltid. Klippkortet gäller 6 månader

Pris 1600:- (ordpris. 1750 kr )
Yoga 45min + lunch 15min
Stressa ner andas och sträck på dig. Ta en break från jobbet och pallra dig hit på lunch Yoga.
Yogaövningar med fokus på axlar, rygg och nacke. Andnings-metoder för att stimulera koncentrationsförmågan samt hitta andetaget.
Inga förkunskaper krävs
Yogapasset avslutas med en Grön Juice/Smoothie lunch laddat med Superfood.
Klippkort kan användas på detta pass
Stressa ner andas och sträck på dig. Ta ett break från jobbet och kom på lunch yoga pass med Johanna Cederstam
Yoga övningarna med fokus p axlar, rygg och nacke. Andnings-metoder för att stimulera koncentrationsförmågan samt hitta andetaget.
Inga förkunskaper krävs och alla kan delta.
Yoga passet avslutas med en lätt lunch med superfood.
45min yoga+ 15min lunch
Klangskålarna är ett fantastiskt redskap för hälsofrämjande ändamål och personlig växt Klang ger en vis återhämtning och vila. Stresshormoner minskar och vårt egna självläkande system stärks. klang används som djupavslappning, återhämtning, smärtlindring, stessreducering, som hjälp för att minska hjärntrötthet.
Så vi ligger på mattan och tar in ljudvibrationerna och sen avslutar vi med lätt lunch.
Inga för kunskaper kvävs och du behöver inte byta om.
45min Yoga plus Frukost 15min
Ett yoga pass där vi medvetet väcker vår fysiska kropp med mjuka yoga rörelser, andningtekniker samt rör oss till musik. tanken med detta pass är att förbereda oss själva den nya dagen, landa i vår kropp och hitta balans.
Inga förkundskaper krävs
Yogapasset avslutas med magisk frukost
Klippkort kan användas på detta pass.
Chakra Yoga är en Kundalini och Hatha inspirerande yoga kurs där vi fokuserar på våra energihjul (chakra) med hjälp av andetaget. Vi finner åtta stora energiehjul längs ryggraden från svanskotan upp till hjässan. Varje enegrhjul representerars av olika element.
Muladhara Chakra-Root chakra tex. som rör sig nära svanskotan representeras av elementet Jord. I detta chakra möter vi utmaningar att manifestera vår individuella identitet i mänsklig form och det är där samt vår stadiga grund skapas. Det är här vi bygger gruppen för alla chakran. När vårt rootchakra är i obalans är vi ofta ocentrerade, rastlösa och nervösa. När Muladhara Charka är i balans är vi lugna medvetna och vi står stadigt med båda fötterna på jorden. Vi behöver roten för att vara i kontakt med vem vi verkligen är.

Kursen är 8 veckor lång och vid varje tillfälle fokuserar vi på et chakra. Vi kommer att lära oss egenskaper, färger och vibrationer om varje chakra och använda våra sinnen inåt, samt lära oss av betraktaren som finns inom oss.

Andrummet

Visa kontaktinformation
Öppettider Enligt överenskommelse
Adress
Fabriksgatan 18D
891 33 Örnsköldsvik
Staden
Öppna i Google Maps 🗗