Chux Tattoos

betyg5.0 Fantastiskt bra(26 betyg)
Hallundavägen 63, 145 64, Norsborg
Välkommen! Nedan kan du läsa om mina tjänster, se priser och boka en tid som passar dig. Om du vill att jag tecknar något, eller om du planerar något större, tex Large eller Heldag, boka då endast en Konsultation, så hittar vi en lämplig tatueringstid tillsammans. Under konsultationen går vi igenom din idé, planerar storlek och placering, kollar på referenser, bestämmer typsnitt, osv. I samband med konsultation lägger du en deposition och så bokar vi en lämplig tatueringstid. När depositionen är betald sätter jag sen igång att designa önskat material samt förbereda stencil för att du ska få ut det mesta av din tid. Depositionen dras sen av från totalbeloppet. ***Observera att deposition inte återbetalas vid eventuell avbokning, men att den dras av från totalbeloppet när du tatuerat dig! Har du någon referensbild? Skicka den till chuxtattoos@gmail.com Osäker? Frågor? Hör av dig så hjälper jag dig. -PANDEMI ELLER EJ- Kom frisk! Fråga om en ny tid om du, eller någon i ditt hushåll, är eller känner sig sjuk. Kom (helst) själv! Det är alltid trevligt med vänner, men om inte du absolut måste ha med någon är det bättre att komma själv. Det spar tid och är bättre ur hygien perspektiv. Följ mina instruktioner för skötsel i studion och efterbehandling. Sprita händerna före och efter besöket.

Boka tjänst

 • Konsultation30 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Tattoo - Small60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Tattoo - Medium120 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Tattoo - MediumPlus180 minuter, 2 200 kr · Mer info
  Boka
 • Tattoo - Large240 minuter, 2 900 kr · Mer info
  Boka
 • Tattoo - Heldag420 minuter, 3 800 kr · Mer info
  Boka
 • *Touch Up - Small60 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • *Touch Up - Medium120 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • *Touch Up - MediumPlus180 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • *Touch Up - Large240 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Gabriel Chukro
(26 betyg)
Tatuerare
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
26 betyg
till Gabriel Chukro
Riktigt nöjd med min tatuering
till Gabriel Chukro
Min andra tatuering hos Gabriel! Kommer bli många fler ;-) Alltid proffsig, sjukt trevlig och kreativ!
till Gabriel Chukro
Mycket bra service Väldigt duktig tatuerare, kunde inte vara mera nöjd Kommer definitivt tillbaka igen
till Gabriel Chukro
Fantastiskt bemötande, rent å snyggt! Min sons första tatuering och vi är verkligen riktigt nöjda. Han tog sig tid att prata med Tristan om hur hans tatuering skulle se ut och resultatet blev så himla bra! Supernöjd son! Kan verkligen rekommendera chux till alla! Bra priser också! Fem stjärnor rakt av'

Om företaget

En liten studio med mycket hjärta. Lokalen är godkänd av Miljö & Hälsa för allas trygghet. Verksamheten är kontantfri. Här betalar du med Kort eller Klarna. Telefontid alla dagar kl 10-17 på 0704374636. Välkommen!

Bilder