Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

ANSIKTSLYFT - TRÅDAR

Derma i-Lift
60 min 6.000,00 kr
Derma V-Lift
60 min 6.000,00 kr

MESOBOTOX = BOTOX +NCTF

Konsultation
30 min 500,00 kr
Mesobotox är mindre doser av botox som tillsammans med Filorga-NCTF injiceras i ansiktet. Områden som inte lätt går att fylla ut med fillers går att släta ut med mesobotox. Dessa områden kan vara djupare skrattlinjer, pannan och gropiga områden på ansiktet så som på hakan och ärr.

BOTOX

FETTREDUCERING

lipolys
40 min 4.875,00 kr Mer info
fett reducering under hakan

FILLERS

Kindlyft, skulptering av kinder.
1 ml
1ml

Tjänster

behandling av kärl spindlar (sklerosering)

Behandling av kärlspindlar (sklerosering)

Du får inledningsvis ha benen sänkta så att kärlen fylls. I de kärl som ska injiceras sticks en nål försiktigt in. Vi använder oss av den tunnaste nål som finns på marknaden, varför sticket känns minimalt – eller inte alls. Vi anlägger omedelbart tryck mot behandlade kärl och ditt ben blir lindat med en elastisk binda. Du kan gå som vanligt utan bekymmer omedelbart efter din sklerosering.

Medlet vi använder, Aethoxysklerol®, framkallar en irritation på kärlens insida. Om kärlväggarna därefter pressas samman kommer dessa att ”klistras ihop” och efter en tid att helt försvinna. ”Hopklistringsprocessen” efter en sklerosering tar mellan en och tre veckor. För ett gott behandlingsresultat är det mycket viktigt att kärlväggarna hela tiden är sammanpressade. Denna kompression sker med hjälp av den elastiska bindan, vilken du får här på mottagningen. Den elastiska bindan ska sitta på både dag och natt under en vecka.

De injicerade blodkärlen kan bli blåaktiga och det injicerade området kan bli fulare och mera framträdande de första veckorna efter behandlingen innan kärlspindlarna försvinner. Tänk därför på att du inte ser slutresultatet när du lindar av lindan första gången! Om en sklerosering innebär flera injektionstillfällen brukar dessa utföras med minst en veckas mellanrum. Vid injektionsbehandling behöver du inte vara sjukskriven utan kan leva som vanligt och sköta även ett rörligt arbete. Risken för komplikationer är mycket liten och behandlingen medför inga missprydande operationsärr.