Floating Karlshamn

betyg4.8 Fantastiskt bra(55 betyg)
Bodekullsvägen 1, 374 35, Karlshamn
Välkommen till Floating Karlshamn. Upplev den underbara tyngdlösheten i vårt stora floating rum, djupavslappning och återhämtning för kropp och sinne.

Boka tjänst

 • Floating Vardagar 8-1645 minuter, 390 kr · Mer info
  Boka
 • Floating Kvällar och Helger45 minuter, 490 kr · Mer info
  Boka
 • Duo Dagtid - Floating och aromaterapi/massagestol för dig och din vän120 minuter, 860 kr · Mer info
  Boka
 • Duo Kvällar och Helger- Floating och aromaterapi/massagestol för dig och din vän120 minuter, 1 060 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
55 betyg
Sovit efter floatingen bättre än på länge ...
Så härligt och ett fantastiskt bemötande
Melinda är en supertrevlig ägarinna som tar sig tid att förklara allt i lugn och ro utan stress. Det känns som man ligger i världens mjukaste säng, rekommenderas starkt till alla som känner sig stressade :)
Detta var en spännande upplevelse som kändes helt nytt för mig. När man ligger där i vattnet i mörkret känns det nästan som man svävar tyngdlös genom rymden utan varken tanke eller smärta. Jag har velat pröva detta så länge jag kan minnas, enda sedan jag såg Homer Simpson pröva på det i den tecknade serien The Simpsons när jag var ung. Direkt man öppnade dörren från vägen och klev in fick man ett trevligt bemötande i en mysig lokal. Det kändes inte det minsta konstigt att vara där. Det var fina och fräscha lokaler och där fanns allt man kunde behöva för att ha den bästa upplevelsen. Efter 45 minuters floating så blev det lite fika och en trevlig pratstund innan jag gick hem igen. Jag kan absolut rekommendera detta till alla som uppskattar avslappning, till de som har en stressig vardag och även dem som har ont. Det är inte säkert det funkar för just dig men prova det åtminstone en gång!

Om företaget

Floating Upplev känslan av tyngdlöshet i vår stora floatingtank. Kom bort från stress och smärta. Djupavslappning och återhämtning för både kropp och sinne. Floating är en behandling som innebär att du flyter i en stor tank med magnesiumsaltvatten. När du floatar minimerar du alla sinnesintryck till hjärnan som ljud, ljus, tyngdkraft, temperatur och beröring. Detta kallas för sensorisk isolering och forskning visar tydligt på att denna typ av djupavslappning ökar hjärnans utsöndring av kroppens ”måbra” hormoner som serotonin, ocytycin och endorfiner. Samtidigt sänker du kroppens stresshormoner. Magnesiumsaltet har även en väldigt avslappnande effekt på spända muskler.

Bilder