Hälsokliniken Gefle

betyg4.9 Fantastiskt bra(38 betyg)
Nobelvägen 2, 802 67, Gävle
Viktig info, vänligen läs hela texten. ❗️Vi har flyttat till TEKNIKPARKEN i Gävle❗️Entre via huvudingången, receptionen hjälper dig vid ankomst. Fri parkering. Buss 15 stannar utanför Teknikparken och flertalet bussar stannar på Västra Vägen vid rondellen till E16, därifrån en kort promenad. Viktig info ang våra Corona restriktioner: Hälsokliniken Gefle håller öppet som vanligt och fortsätter att följa de rekommendationer som är för att bibehålla en trygg miljö för er. Jag använder visir under behandlingen och rengör ytor efter varje kund. 🔸Stanna hemma vid minsta symptom. Om du varit sjuk nyligen måste du vara HELT symptomfri minst 3 dagar innan du kan komma. Om du har testats positivt för Covid-19 ber vi dig vänta 7 dagar efter det att du är helt symtomfri. 🔸Om du önskar använda munskydd under din behandling har vi till försäljning för 10 kr/st. Det går också bra att ta med eget. 🔸 Tvätta och sprita händerna. Handsprit finns i väntrum och behandlingsrum. Tillsammans hjälps vi åt och jag ser fram emot att fortsätta träffa er. Känner du dig tveksam eller undrar något är du välkommen att kontakta mig. ☮️💟. Karin --------- Datum och tider uppdateras regelbundet. Det finns bokningsbara tider med ca. 3 veckors framförhållning och fylls på allt eftersom. Du är varmt välkommen att höra av dig via telefon eller mejl om du inte hittar en tid som passar eller att den veckan saknas i kalendern. Kommer du för första gången, rekommenderar jag att du bokar ett Förstagångsbesök i tillvalsmenyn. -------------- Om Hälsokliniken Gefle: Trevligt att du hittat till Hälsokliniken Gefles bokningssida, Karin Roiseux heter jag och driver Hälsokliniken sedan 16 år tillbaka. Jag utgår från kroppens Syra/bas-balans via SanjoTerapin och kombinerar det med Kraniosakral terapi, djupgående fysisk behandling. Detta påverkar kroppens blodcirkulation och energiflöde, lindrar smärta, stärker immunförsvaret, mjukar upp muskler och leder och hjälper kroppen att finna inre harmoni och stressa av. Coachande samtal kombineras med andra behandlingar om behovet finns av att tex. få vägledning, stresshantering och motivation med sitt mående. Behandlingar som erbjuds på Hälsokliniken Gefle hjälper till att stärka både kropp och psyke samt löser gamla skador och spänningar som ofta ligger till grund för många kroppsliga besvär. Jag har 16 års erfarenhet av att vägleda och hjälpa människor genom djupt läkande processer, dels i min mottagning och via kurser och meditationskvällar. Jag har tystnadsplikt. Min rekommendation är att förstgångsbesöket är 90 minuter. Vid Kraniosakral behandling rekommenderas du att ha mjuka byxor på dig. Har du några funderingar om de olika behandlingarna som erbjuds är du varmt välkommen att höra av dig eller klicka in på Hälsokliniken Gefle's hemsida. www.geflehalsoklinik.com Hälsokliniken tar emot friskvårdsbidrag , Actiway/ Wellnet och epassi/Min Friskvård.

Boka tjänst

Förstagångs besök

 • Förstagångs besök 🔺KAMPANJPRIS🔺90 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka

Kraniosakral Terapi

 • Kraniosakral Terapi60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Kraniosakral Terapi inkl. coaching.90 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Kraniosakral Terapi och Healing90 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka

Hälsotest och kostrådgivning

 • Hälsotest och kostrådgivning 60 min 🔺KAMPANJPRIS🔺60 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka

Healing

 • Distanshealing - Online60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Healing60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Healing med coaching eller hälsotest90 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka

Tilläggstjänst vid pågående behandlingsperiod

 • Healing 30 minuter30 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka

Online - Digital coachning och konsultation

 • Online - din digitala konsultation. Nyhet ❗️30 min.30 minuter, 200 kr · Mer info
  Boka
 • Online - din digitala konsultation, 60 min.60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Karin Roiseux
(38 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
38 betyg
till Karin Roiseux
Underbar mjuk men kraftfull behandling. En blir som ny!
till Karin Roiseux
Jag blev supernöjd att hon hittade mina besvär och att hon har produkter som ska få ordning på problemen 🤩
till Karin Roiseux
Om du inte redan testat så gör det. Karin är bäst och det kommer du också snart att märka. Kund sedan 1,5 år tillbaka & rekommenderar henne verkligen. Alla behöver en Karin i sitt liv.
till Karin Roiseux
En känsla av hopp för att få bättre hälsa fanns när jag lämnade Hälsokliniken.

Om företaget

Tjänster: -CranioSacral Terapi. -Hälsocoaching. -Kroppsscanning av syra-bas balansen. -Healing. -Coachande samtal med stresshantering/personlig utveckling. -Helkroppsbehandling med inrikting på meridiansystemet. -Meditationskurser. -Föreläsningar.

Bilder