1. Hem
  2. Annan HJO

Helheten Healing

betyg4.9 Fantastiskt bra(13 betyg)
Villa Svea 1, 544 33, HJO
Välkommen till en skön stund. Det är här magin sker! Kolla in hemsidan för tips på mysiga kurser och meditationer hos Helheten Healing på Besslidstorp Du är välkommen att använda ditt friskvårdsbidrag här!
7715

Boka tjänst

Holistisk hälsa

  • Guided Deep Healing
    90 minuter, 1 111-1 250 krMer info
    Boka
  • Landa i din kropp
    360 minuter, 777 krMer info
    Boka
  • Light Healing
    60 minuter, 750-850 krMer info
    Boka

Mediala tjänster

  • Light Guide Medium
    45 minuter, 555-600 krMer info
    Boka

Coaching

  • Helande Samtal
    60 minuter, 750 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Ida
4.9
(13 betyg)
Alternativterapeut
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
13 betyg
Henrik P.
till Ida
Ida har en fin och varm förmåga att se hur jag verkligen mår bakom min mask. En proffesionell och utvecklande healing som verkligen ger resultat i min vardag.

Visa mer

Johanna S.
till Ida
Helt underbar session med otroligt proffsiga Ida. Kände mig så trygg och fick så fint samtal efter med mina upplevelser av healingen. Super nöjd! Kan varmt rekommendera Ida!

Visa mer

Emelie K.
till Ida
Fantastiskt fint! Så nöjd med behandlingen, rekommenderar alla ett besök hos Ida! Tack🙏🏽 ✨

Visa mer

Annika J.
till Ida
Så tacksam för allt Ida gav mig under vårt möte. <3

Visa mer

Om företaget

På Helheten Healing får hela du behandling. Ditt mående baseras på din kropp, ditt psyke, dina känslor och din själ och hur väl de linjerar. Jag arbetar holistiskt och tittar därför på hur de olika aspekterna av ditt mående är påverkade och hur det går att balansera upp dem. De behandlingar jag erbjuder hjälper dig att starta självläkningsprocesser genom att jag ger dig inspiration, insikter och tankeställare ihop med en massa härlig energi som lossar på blockeringar i din energikropp. De olika behandlingarna har olika djup och olika verktyg för att nå dig där du är. Om du inte vet vilken behandling du ska välja så börja med Light Healing (Ljus healing) eller kontakta mig så pratar vi om det. Varje behandling är unik för dig i just det ögonblicket. Jag använder min intuition, andliga kontakter samt mina erfarenheter från sjuksköterskeyrket för att ge dig nycklar och verktyg till att hitta din egen högsta potential och mående. Min vision är att ge dig en kickstart in i ditt bästa liv. Varmt välkommen till en stund med tända ljus, goda dofter och sköna behandlingar! Helheten Healing erbjuder även kurser i personlig utveckling, minikurser i healing och medialitet, Meditationer online och på plats, Meditera med hund mm... Kolla in hemsidan vad som är aktuellt! Ljus & kärlek Ida

Bilder

Detaljer och kontakt