1. Hem
 2. Frisör Töcksfors

Holberg & Nielsen TÖCKSFORS

betyg4.7 Fantastiskt bra(143 betyg)
Älverudsvägen 1, 67010, Töcksfors
Välkomna till oss på HOLBERG & NIELSEN i Töcksfors Töcksfors Shoppingcenters enda frisörsalong! Vi har alltid Drop In i mån av tid för diverse behandlingar och ett stort utbud av produkter. Vi har bla. exklusiva schamponeringar med Airmassage, digitala tidningar på surfplatta samt kaffe bar. Våra professionella frisörer jobbar alltid med gratis konsultationer, tips & råd om ditt hår & vi ser till att du som kund alltid är i fokus. Salongen är en av fyra salonger i koncernern HOLBERG & NiIELSEN. Vi öppnade i Töcksfors 2021. Välkommen oxå till Holberg & Nielsens nya onlinebokning på Bokadirekt! Första gången du använder denna måste du skapa ett nytt konto. Om du sedan tidigare har ett Bokadirekt-konto med samma e-postadress som du använde i vår tidigare onlinebokning så loggar du bara in och kan se då se dina eventuella framtida bokningar som vanligt. Om du har ett Bokadirekt-konto med en annan e-postadress kan du inte se tidigare gjorda bokningar. Då måste du ringa salongen för att ändra framtida bokningar. Men viktigt, de är inte försvunna, du ser dem bara inte. Tidigare bokningar gjorda i vår gamla onlinebokning kan du inte se i den nya. Men från och med nu sparas alla dina tidigare och framtida bokningar du gör i ditt bokadirekt-konto. Tveka inte att kontakta salongen på telefon om du har några frågor. Lite information : BEHANDLINGAR: Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och behandlingar för ditt hår. Våra priser varierar beroende tids - och materialåtgång samt typ av behandling. För att undvika missförstånd ber vi dig därför besöka någon av våra salonger för en konsultation om du har frågor gällande vår prissättning.

 Tidsåtgång: 
Har du väldigt mycket hår eller har ett problem med en färgning eller liknande ber vi dig att boka tid per telefon samt att informera din stylist om din situation. Om tiden inte räcker till finns det risk för att vi inte kan hjälpa dig på bästa sätt vid din bokade tid.
 
AVBOKNINGSPOLICY   Om du önskar avboka eller flytta din tid ber vi dig att göra detta i god tid, dock senast 24 timmar innan behandlingstillfället.   Om detta inte görs debiterar vi 70% av din behandlingskostnad måndag- fredag och 100% på helger/ helgdag
   OBS: Vi godkänner INGA avbokningar via mail, sms eller Facebook!   Varför tar vi betalt när du ej avbokat din tid? Vi jobbar hela tiden med en aktiv väntlista för våra behandlingar både online & på salongen, vilket betyder att de kunder som väljer att vara med på listan kommer blir kontaktad av oss och erbjuden en tid om vi skulle få ett avbokning som passar dem.   Om du som kund uteblir från din bokade behandlingstid utan att höra av dig är det i regel alltför kort varsel för att kontakta en annan kund, det gör att vi står med en "ledig tid utan kund" vilket resulterar i att en annan kund inte heller kan få den behandling de önskat. Vi har generösa avbokningsmöjligheter man kan avboka/boka via webben, telefon.   När du bokar en tid hos oss görs det en muntlig överenskommelse/muntligt avtal. Du som är köpare förbinder dig till att komma till oss på den överenskomna tiden och köpa den behandling du beställt.   Vi på Salongerna Holberg & Nielsen förbinder oss att reservera denna tiden till dig och inte boka den till någon annan så länge du inte avbokar tiden, vilket kan göras senast 24h innan. Så om du inte avbokat din tid inom utsatt tid kan vi inte boka den till någon annan och få in det vi förlorar på att du inte kommer, Därför blir du betalningsskyldig vid en Ej avbokad tid.   Tack för att du respekterar vår & er tid och vill komma till oss!   VARMT VÄLKOMNA Våra Nivåer 
Trainée: Under utbildning
 Junior Stylist: Nyutbildad frisör 
Stylist: Erfaren frisör 
Top Stylist: Väl erfaren frisör 
Master Stylist: Mycket erfaren frisör
7386

Boka tjänst

Klippning

 • Barnklippning 5-12 år
  30 minuter, 429 krMer info
 • Klippning Herr SKINFADE
  30 minuter, Från 399 krMer info
 • Maskin / Puts/Lugg . Ring oss för denna behandling
  30 minuter, Från 329 krMer info
 • Klipp & Skägg
  60 minuter, Från 799 kr
 • Klippning Herr
  30 minuter, 399 kr
 • Klippning Dam
  45 minuter, 399 kr

Färgbehandling

 • Klipp & Färg
  120 minuter, Från 1 200 krMer info
 • Klipp & Folieslingor light.
  150 minuter, Från 1 600 krMer info
 • Klipp & Folieslingor Extra
  180 minuter, Från 1 800 krMer info
 • Klipp & slingor Hätta
  120 minuter, Från 1 200 krMer info

Övriga behandlingar

 • Tvätt, Fön & Styling
  45 minuter, Från 499 kr
 • Plockning Bryn
  15 minuter, Från 199 kr
 • Skägg
  30 minuter, Från 399 kr
 • Fransar Färg
  15 minuter, Från 219 kr
 • Tvätt / Fön
  30 minuter, Från 349 kr
 • Fransar, Bryn & Plock
  30 minuter, Från 399 kr

Personal

noImage
Viola
4.8
(105 betyg)
Stylist
noImage
Alaj
4.6
(14 betyg)
Salon Manager, Top Stylist, Barber
noImage
Havind
4.6
(12 betyg)
Barber
noImage
Ing-Marie
4.3
(12 betyg)
Master Stylist
noImage
Andreas Ägare
noImage
MadeleineJunior Stylist
noImage
SandraTop Stylist
noImage
HomanMaster Barber, Stylist

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
143 betyg
Erika F.
till Viola
Vart så sjukt nöjd 🤩🤩

Visa mer

Maria S.
till Viola
Dotter blev otroligt nöjd med klippning och folieslingor gjorda av Viola!

Visa mer

Ida J.
till Viola
Trevlig och väldigt duktig frisör 👍

Visa mer

Rebecka K.
till Viola
Jag är ALLTID lika nöjd efter att ha gått till Viola hos er. Hon är sååå duktig på att få ett hållbart resultat som kräver mindre underhåll av färg. Älskar! Så trevlig salong med mycket produkter i lager.

Visa mer

Om företaget

Töcksfors Shoppingcenters enda frisörsalong! Vi har alltid Drop In i mån av tid för diverse behandlingar och ett stort utbud av produkter. Vi har bla. exklusiva schamponeringar med Airmassage, digitala tidningar på surfplatta samt kaffe bar. Våra professionella frisörer jobbar alltid med gratis konsultationer, tips & råd om ditt hår & vi ser till att du som kund alltid är i fokus. Salongen är en av fyra salonger i koncernern HOLBERG & NiIELSEN. Vi öppnade i Töcksfors 2021. Lite information : BEHANDLINGAR: Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och behandlingar för ditt hår. Våra priser varierar beroende tids - och materialåtgång samt typ av behandling. För att undvika missförstånd ber vi dig därför besöka någon av våra salonger för en konsultation om du har frågor gällande vår prissättning.??Tidsåtgång?Har du väldigt mycket hår eller har ett problem med en färgning eller liknande ber vi dig att boka tid per telefon samt att informera din stylist om din situation. Om tiden inte räcker till finns det risk för att vi inte kan hjälpa dig på bästa sätt vid din bokade tid.? ?AVBOKNINGSPOLICY   Om du önskar avboka eller flytta din tid ber vi dig att göra detta i god tid, dock senast 24 timmar innan behandlingstillfället.   Om detta inte görs debiterar vi 70% av din behandlingskostnad måndag- fredag och 100% på helger/ helgdag?   OBS: Vi godkänner INGA avbokningar via mail, sms eller Facebook!   Varför tar vi betalt när du ej avbokat din tid? Vi jobbar hela tiden med en aktiv väntlista för våra behandlingar både online & på salongen, vilket betyder att de kunder som väljer att vara med på listan kommer blir kontaktad av oss och erbjuden en tid om vi skulle få ett avbokning som passar dem.   Om du som kund uteblir från din bokade behandlingstid utan att höra av dig är det i regel alltför kort varsel för att kontakta en annan kund, det gör att vi står med en "ledig tid utan kund" vilket resulterar i att en annan kund inte heller kan få den behandling de önskat. Vi har generösa avbokningsmöjligheter man kan avboka/boka via webben, telefon.   När du bokar en tid hos oss görs det en muntlig överenskommelse/muntligt avtal. Du som är köpare förbinder dig till att komma till oss på den överenskomna tiden och köpa den behandling du beställt.   Vi på Salongerna Holberg & Nielsen förbinder oss att reservera denna tiden till dig och inte boka den till någon annan så länge du inte avbokar tiden, vilket kan göras senast 24h innan. Så om du inte avbokat din tid inom utsatt tid kan vi inte boka den till någon annan och få in det vi förlorar på att du inte kommer, Därför blir du betalningsskyldig vid en Ej avbokad tid.   Tack för att du respekterar vår & er tid och vill komma till oss!   VARMT VÄLKOMNA Våra Nivåer ?Trainée: Under utbildning? Junior Stylist: Nyutbildad frisör ?Stylist: Erfaren frisör ?Top Stylist: Väl erfaren frisör ?Master Stylist: Mycket erfaren frisör Ni hittar oss mitt emot Eurocash och Apoteket i Töcksfors Shoppingcenter.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån10:00 - 20:00
  • Tis10:00 - 20:00
  • Ons10:00 - 20:00
  • Tor10:00 - 20:00
  • Fre10:00 - 20:00
  • Lör10:00 - 19:00
  • Sön10:00 - 19:00
 • 05422310 XXVisa nummer

 • Älverudsvägen 1, 67010, Töcksfors