1. Hem
 2. Hälsa Norrtälje

Holistic Lifestyle by Hannele

betyg4.9 Fantastiskt bra(9 betyg)
Sjötullsgatan 3, 761 30, Norrtälje
Välkommen till Holistic Lifestyle by Hannele! För mig är holistiskt välbefinnande en livsstil, en passion som jag ser ur helhetsperspektiv. Jag ser på kroppen som en helhet där kropp, tanke och själ hänger samman som en enhet. När kroppen får de rätta förutsättningarna har den en unik förmåga för självläkning. Jag hjälper dig att få hälsan i balans, hitta tillbaka din energi, uppnå hållbara resultat och skapa högre livskvalité. Läs gärna mer nedan vilka tjänster jag erbjuder: -Kost-närings- och livsstilsrådgivning -Viktnedgång -Coachning/hälsovägledning -Holistisk hälsa -Funktionsmedicin -Frekvensterapi -Hårmineralanalys -Reiki healing -Kurser och föreläsningar -Event och resor Jag finns på Sjötullsgatan 3, i centrala Norrtälje. Jag erbjuder mina tjänster både dag- och kvällstider, på min mottagning och online. Möjlighet även till möte på en annan plats enligt överenskommelse. Hittar du ingen ledig tid som passar skicka ett sms eller mejl till mig så löser vi det. Betalning med Swish eller kontanter på plats. Du kan använda dina friskvårdspengar. Varmt välkommen att höra av dig!
9754

Boka tjänst

Frekvensbehandling

 • Frekvensbehandling 50-60 min
  60 minuter, 800 krMer info
  Boka
 • Erbjudande! Frekvensbehandling paket 3x30 min
  90 minuter, 900 krMer info
  Boka
 • Frekvensbehandling-Prova På 20 min
  30 minuter, 220 krMer info
  Boka

Healing

 • Reiki Healing 45 min
  45 minuter, 790 krMer info
  Boka
 • Reiki Healing 30 min
  30 minuter, 520 krMer info
  Boka

Hårmineral analys

 • Hårmineralanalys- 50 min, första besöket
  50 minuter, 1 990 krMer info
  Boka
 • Hårmineralanalys- 30 min, analyssvar
  30 minuter, Varierande prisMer info
  Boka

Coachning

 • Klargörande samtal 45 min- GRATIS
  45 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • Coachning befintlig kund/medlem 45 min,
  45 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • Coachsamtal befintlig kund/medlem 45 min,
  45 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • Coachning 45 min
  45 minuter, Från 690 kr
  Boka

Kostrådgivning

 • Kostrådgivning 60 min
  60 minuter, 1 100 krMer info
  Boka

Livsstilsrådgivning

 • Livsstilsrådgivning 60 min
  60 minuter, 690 krMer info
  Boka
 • Livsstilsrådgivning, uppföljning 45 min
  45 minuter, 400 krMer info
  Boka

Distanstjänster

 • Klargörande samtal på DISTANS ny kund, 45min
  45 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • Reiki healing 45min- Distans
  45 minuter, 790 krMer info
  Boka
 • Distans - Hårmineralanalys, 30 min analyssvar
  30 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • Distans - Hårmineralanalys 45 min, ny kund
  45 minuter, 1 990 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Hannele
4.9
(9 betyg)
Holistic Lifestyle by Hannele
qliro
Jag heter Hannele och bor i vackra Norrtälje, norr om Stockholm. Jag är en passionerad ambassadör för holistiskt välbefinnande. Jag är Licensierad hälsocoach, kost-närings-och livsstilsrådgivare samt hårmineralanalysterapeut och Reiki healer. För mig är holistiskt välbefinnande en livsstil, en passion som jag ser ur helhetsperspektiv. Vikten att ta hand om sin kropp, ge den rätt näring, motion och återhämtning. Jag älskar att hjälpa andra att rikta fokus på sitt välmående, hitta tillbaka energin och mer livsglädje, god hälsa och högre livskvalité. Jag hjälper människor att skapa hälsosamma vanor och stöttar i livsstilsförändring för att uppnå balans - privat som i arbetet - med hållbara resultat. Mitt fokus ligger på den viktigaste personen i ditt liv - DIG! Att du ska få mer energi, bättre återhämtning, komma igång med en kostförändring, gå ner i vikt, hantera stress, styra din tid eller hitta till dina drömmar och din gnista igen. Hos mig kan du få hjälp med: kost-närings-och livsstilsrådgivning, viktnedgång, coachning och hårmineralanalys. Jag håller individuella rådgivningar, inspirerande föreläsningar och workshops samt arrangerar livsstilsresor.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
9 betyg
Anja J.
till Hannele
Härlig behandling som skapar lugn och välmående.

Visa mer

Marie W.
till Hannele
Väldigt behaglig upplevelse

Visa mer

Ingalill K.
till Hannele
Jag gjorde en frekvens behandling helt underbart, kände sån värme och avslappning. Kommer att göra detta flera gånger.

Visa mer

Anja J.
till Hannele
Spännande behandling som fick mig att känna mig väldigt avslappnad och lugn. Ser fram emot fler behandlingar.

Visa mer

Om företaget

Varmt välkommen till mig -Holistic Lifestyle by Hannele! Om du vill få hälsan i balans, få tillbaka din energi och nå hållbara resultat, då har du kommit helt rätt! Jag heter Hannele, en passionerad ambassadör för holistiskt välbefinnande. För mig är holistiskt välbefinnande en livsstil, en passion som jag ser ur helhetsperspektiv där kropp, tanke och själ hänger samman som en enhet. När vi ger kroppen de rätta förutsättningarna har den en unik förmåga för självläkning. Mitt fokus ligger på dig! Att du ska kunna skapa mer livsglädje och högre livskvalité genom god hälsa, Jag jobbar med individanpassad utgångsläge, med fokus på att lösa problemet utifrån närings- och funktionsmedicinskt perspektiv, vilket innebär att jag letar efter orsaken till symtom och besvär och behandlar kroppen som en helhet. Jag jobbar alltid engagerat och nära mina klienter för att du ska uppnå bästa tänkbara resultat. Jag erbjuder personliga, holistiska program och hälsoprodukter med fokus på näring, energi, återhämtning, läkning och balans i vardagen. Jag har jobbat med hälsa och välmående sedan 2014. I bagaget har jag flertal kurser, självstudier och utbildningar i en bred front inom hälsa och välmående. Ex: -Licensierad Hälsocoach -Lic. Hälsoinspiratör -Lic. Livsstilsrådgivare -Lic. Kostrådgivare -Certifierad NLP- Practitioner -Lic. Less Mills Body Balance ledare -Diplomerad Hårmineralanalys terapeut Medlem i Kroppsterapeuternas Förbund. Varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal eller någon av mina andra tjänster!

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Flexibla tider. Hittar du ingen tid i bokningskalendern som passar dig skicka mejl till hannele@hannelegladh.com eller ring 0709-929778 så löser vi det :-)
 • 07099297 XXVisa nummer

 • Sjötullsgatan 3, 761 30, Norrtälje