Hundägarcoachen

betyg4.9 Fantastiskt bra(56 betyg)
Överbilla 123, 894 91
På kurserna som drivs på Bergbacka gård så är du välkommen att komma in utan hund de första femton minuterna för kort genomgång. Därefter har vi hundarna med vid vår sida både inomhus och utomhus. Tag med dig ett gott hundgodis och ditt vanliga koppel till din första kursträff. Vi har 100% nöjdkund-garanti. Som ny kund så provar du de två första kursomgångarna och betalar på tredje träffen, om kursen ej motsvarar era förväntningar så betalas inget. När du bokar in dig på kursen så bokar du den första dagen och det inkluderar oxå de andra träffarna, du ser antalet timmar och tider ovanför varje kursinformation. De flesta kurserna är totalt sju timmar på fyra tillfällen. Är ni flera i hundens flock så är alla välkomna att följa med på kursen, priset gäller per hund. Varmt välkomna!

Boka tjänst

Kurser

 • Fortsättningskurs Juni75 minuter, 1 950 kr · Mer info
  Boka
 • Grundkurs vardagslydnad Juni90 minuter, 1 950 kr · Mer info
  Boka
 • Hundharmoni 19:e Juni90 minuter, 2 250 kr · Mer info
  Boka
 • Hundharmoni 20:e Juni420 minuter, 2 250 kr · Mer info
  Boka
 • Kommunikation och hundenskroppspråk. 90 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Valpkurs grupp A, Juni75 minuter, 1 950 kr · Mer info
  Boka
 • Valpkurs grupp B, Juni90 minuter, 1 950 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Rakel Sandin
(56 betyg)
Hundägarcoach
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
56 betyg
till Rakel Sandin
Jag tycker att Rakel är jättebra!
till Rakel Sandin
Rakel har en röntgenblick för vad jag som hundägare kan göra för att nå min hund. Bra på att coacha och utmana mig - har fått med mig mycket värdefullt att jobba med och känner en boost att snäppa upp träningen.
till Rakel Sandin
Toppenbra
till Rakel Sandin
Super bra träning för både hund och matte/husse!

Om företaget

Ledmotivet i Hundägarcoachens arbete har alltid varit harmoni och glädje som en hund i balans utstrålar. Hos Hundägarcoachen erbjuds du möjligheten att via kurser, privata konsultationer och föreläsningar få kunskap som behövs för att lära dig att kommunicera med din hund. Hur läser du av hundens signaler och blir träffsäker i tajmingen. Vi vill inte bara förmedla metoder utan utan viktigast av allt är att locka fram insikter som gör dig till en trygg och intressant flockledare. Glädje. Kommunikation. Trygghet.

Bilder