Hundägarcoachen

betyg4.8 Fantastiskt bra(135 betyg)
Överbilla 123, 894 91
Norrland - På kurserna som bedrivs på Bergbacka gård så är du välkommen att komma in utan hund de första femton minuterna för kort genomgång. Därefter har vi hundarna med vid vår sida både inomhus och utomhus. Åre - Platsinformation vid bokning. Ängelholm - Platsinformation vid bokning. Tag med dig ett gott hundgodis och ditt vanliga koppel till din första kursträff. Vi har 100% nöjdkund-garanti. Som ny kund så provar du de två första kursomgångarna och betalar på tredje träffen, om kursen ej motsvarar era förväntningar så betalas inget. När du bokar in dig på kursen så bokar du den första dagen och det inkluderar oxå de andra träffarna, du ser antalet timmar och tider ovanför varje kursinformation. De flesta kurserna är totalt sju timmar på fyra tillfällen. Är ni flera i hundens flock så är alla välkomna att följa med på kursen, priset gäller per hund. Varmt välkomna!

Boka tjänst

  • Håll dig sund med din hund.480 minuter, 2 700 kr · Mer info
    Boka
  • Min hund - vår relation. 480 minuter, 2 700 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Rakel Sandin
(135 betyg)
Hundägarcoach
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
135 betyg
till Rakel Sandin
Rak på sak, inget tjafs. Ger råd som fungerar!! Rakel ser varje hund och dess handledare och kommer med lämplig kritik. Det är mycket lättare att träna hunden med de råd man får och då de fungerar blir det så mycket roligare!!
till Rakel Sandin
Hjätte lärorikt!
till Rakel Sandin
Härlig energi och många tillfällen till korrigering, gott med fika:-)
till Rakel Sandin
Alltid lika fantastiskt att gå kurs för Rakel. Man får så mycket hjälp och tips. Hon pushar alltid åt rätt håll och ser till att man fortsätter utvecklas under alla tillfällen 🐾❤️

Om företaget

Ledmotivet i Hundägarcoachens arbete har alltid varit harmoni och glädje som en hund i balans utstrålar. Hos Hundägarcoachen erbjuds du möjligheten att via kurser, privata konsultationer och föreläsningar få kunskap som behövs för att lära dig att kommunicera med din hund. Hur läser du av hundens signaler och blir träffsäker i tajmingen. Vi vill inte bara förmedla metoder utan utan viktigast av allt är att locka fram insikter som gör dig till en trygg och intressant flockledare. Glädje. Kommunikation. Trygghet.

Bilder