Kina-Terapi

betyg4.7 Fantastiskt bra(313 betyg)
Gullmarsplan 13, 121 40, Johanneshov
Hej och välkommen till Kina-Terapi, din plats för hälsa och välbefinnande! Är du ny kund, registrera dig först och logga sedan in.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Personal

noImage
Dr Lee
(142 betyg)
Dr Li har varit terapeut inom traditionell kinesisk medicin i 25 år. Han har behandlat otaliga patienter från över 50 olika länder och hjälpt personer med en mängd olika problem, som till exempel övervikt, sömnlöshet, huvudvärk, högt blodtryck, menstruation och matsmältningsbesvär. Lee är specialist inom akupunktur, Tui-Na-massage, akupressur och växtbaserade läkemedel. Hans CV vittnar om erfarenheter bortom det konventionella inom kinesisk medicin. Hans behandlingar är extremt effektiva för mjukvävnaden i de fyra lemmarna, musklerna och stela leder.
noImage
Ma ( Magnus )
(7 betyg)

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
313 betyg
till Peter
Fantastisk behandling! Bokade 50 min fotmassage. Peter var mycket skicklig och professionell. Jag känner mig pigg och avslappnad. Jag kommer definitivt tillbaka.
till Krisny
Kändes rätt på en gång. Krisny tar tryggt och proffsigt hand om dig. Mer än nöjd!
till Dr Lee
Väldigt intresserad av att hjälpa mig på ett mycket proffsigt sätt. Lokalerna är väldigt fräscha och med ett vänligt bemötande är det skönt att gå dit
till Dr Lee
Bra kombination av akupunktur och massage, verkligen avkopplande.

Om företaget

Kina-Terapi är en klinik som erbjuder behandlingar inom traditionell kinesisk medicin och estetik sedan 2009. Vi hjälper våra kunder att återskapa balans och välbefinnande.

Kina-terapi har ett holistiskt perspektiv på sina behandlingar där din fysiska, mentala och emotionella hälsa tas med vid planering av insats.Varje behandling anpassas efter dagsform och din specifika problembild, Detta innebär att behandlingen kan se olika ut från gång till gång.

Vår personal är kvalificerade och välutbildade inom sina områden.

Bilder