1. Hem
 2. Annan Rönninge

MGS Massage & Muskelbehandling

betyg4.8 Fantastiskt bra(147 betyg)
Emanuel Birkes Väg 2, 144 30, Rönninge
Angående Covid-19! Du som kund är välkommen att boka de tider jag har lagt ut, men under förutsättning att du är fullt frisk och inte tillhör någon av riskgrupperna. Vi hjälps åt att följa rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten för att minimera riskerna nu i tider  av Covid-19.  Jag ber dig därför tvätta händerna när du kommer till mig.  Jag ser till att desinficera ordentligt mellan mina kunder och byter handukar  efter varje kund. Vår hälsa och säkerhet kommer först! P g a det rådade läget har jag också tillfälligt ställt om mina av-ombokingsregler, och du kan med kort varsel höra av dig för att boka om, ifall du skulle känna dig dålig. Sådant kan ju komma hastigt på!
10002

Boka tjänst

Lymfmassage

 • Lymfmassage 60 minuter
  60 minuter, 750 kr
  Boka
 • Lymfmassage 90 minuter
  90 minuter, 1 125 krMer info
  Boka

Massage

 • Massageterapeutisk behandling
  55 minuter, 750 krMer info
  Boka
 • Svensk, klassisk massage
  55 minuter, 750 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Marit Garbergs Ström
4.8
(147 betyg)

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
147 betyg
Anitta M.
till Marit Garbergs Ström
Hon är bäst

Visa mer

Maja K.
till Marit Garbergs Ström
Marit ser alltid till att man är bekväm fysiskt och mentalt, hon är mycket professionell och skicklig och gör även jätteskön ansiktsmassage. Toppen upplevelse, rekommenderar!

Visa mer

Madeleine B.
till Marit Garbergs Ström
Som alltid en träffsäker behandling av en engagerad Marit. Hon är fenomenal på att hitta roten till det onda och inte bara behandla symtomen. Sååå nöjd!

Visa mer

Maria E.
till Marit Garbergs Ström
Marit lyssnar om man vill ha någon ond punkt masserad. Hon är toppen bra.

Visa mer

Om företaget

Jag erbjuder olika typer av massage, både klassisk, svensk massage för ökat välbefinnande, men också djupare terapeutiska behandlingar vid problem med muskler och leder. Jag erbjuder även lymfmassage. Utbildad år 2004 vid Axelssons Gymnastiska institut i olika behandligstekniker så som bl a strain counterstrain, revolving, longering och koppning hjälper jag dig och din kropp till ökat välbefinnande! Jag är: Certifierad massör Diplomerad massageterapeut Vidareutbildad på Axelssons i strain counterstrain och Lymfmassage. Medlem i KRY, Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
 • 07303679 XXVisa nummer

 • Emanuel Birkes Väg 2, 144 30, Rönninge