Pernillas Massage & Spa - Sturkö

betyg5.0 Fantastiskt bra(24 betyg)
Fermers väg 2, 370 43, Sturkö
Varmt Välkommen till Pernillas Massage & Spa! Här kan du enkelt boka dig en skön avkopplande behandling. För tillfället tar jag emot 1 dag i veckan i mitt hem på den vackra ön Sturkö. Där erbjuder jag Spa kurer, Svensk Klassisk Massage, Gravidbehandlingar samt SlowDown behandlingar. Jag håller även till i Karlskrona på adressen Ronnebygatan 49, Hälsoplan 5 i Karlskrona. För att boka en tid hos mig där söker du Pernillas Massage Spa - Karlskrona. Skulle det inte finnas några lediga tider kvar så kan du alltid skicka mig ett sms eller ett mail så kan vi kanske lösa en tid. Det händer ibland att någon måste boka av sin behandling. Gällande de lättade restriktionerna av Covid-19 så kommer jag att behålla restriktionerna ett tag till. Därför ber jag dig som kund att vid symptom som förkylning, hosta, feber eller andningsbesvär avvakta med bokningen. Jag städar & spritar extra mellan varje kund samt utför inga behandlingar om jag själv inte känner mig helt frisk. Tillsammans håller vi ut lite till! Jag ser fram emot att få pyssla om dig! Pernilla Jonsson

Boka tjänst

 • Gravid Massage50 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Gravid Massage 30 minuter, 370 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage 50 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage Halvkropp30 minuter, 370 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage Helkropp75 minuter, 760 kr · Mer info
  Boka
 • SlowDown60 minuter, 660 kr · Mer info
  Boka
 • Ansiktskur "Relax De Lux"60 minuter, 595 kr · Mer info
  Boka
 • Gravid Lyx75 minuter, 910 kr · Mer info
  Boka
 • Lyx Kuren75 minuter, 910 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Pernilla Jonsson
(24 betyg)
Massage & Spa Terapeut

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
24 betyg
till Pernilla Jonsson
Jättebra för mitt övre ryggparti. Lösgjorde samlad stress i musklerna. tidBehöver fler behandlingar. Blev otroligt avslappna och mkt trött. Sov efteråt fler timmar under natten än vanligt.
till Pernilla Jonsson
"Blev 20 år yngre!" Helt fantastiskt!
till Pernilla Jonsson
Skön o avslappnad 🥰
till Pernilla Jonsson
Jag bokade en tid hos Pernilla på vinst och förlust när jag sett att hon hade tider över dagen efter en natt när jag sovit förfärligt dåligt. Jag läste igenom vad hon erbjöd för behandlingar och jag valde SlowDown. En massage jag inte fått tidigare, men efter massagen bokade jag en ny tid redan veckan efter. Har du som jag varit hjärntrött och emellanåt drabbas av stressen runt dig och blir rädd för att bli hjärntrött igen är detta en massage som passar dig. Så lugnande för en stressad hjärna. Pernilla är en massör som sätter ditt välbefinnande och dina behov i fokus och därmed ger massagen stor effekt även när du kommer hem.

Om företaget

Pernillas Massage & Spa fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service och nöjda kunder. Jag kommer att göra allt jag kan för att motsvara just dina förväntningar! Jag erbjuder olika sköna Spa kurer, Svensk Klassisk Massage samt SlowDown behandlingar. Jag är utbildad Diplomerad Massör & Spa terapeut vid Friskvårdsutbildning Valjevikens Folkhögskola sedan juni 2013. Jag innehar F-skatt sedel och är kvalitetssäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Jag tar ej kort utan betalning sker antingen kontant, via swish eller e-faktura.

Bilder