1. Hem
 2. Annan Grebbestad

Saltviks Outdoor Training

betyg5 Fantastiskt bra(25 betyg)
SALTVIK 1, 45795, Grebbestad
Varmt välkommen till SOT. Det började våren 2020 med handsprit, avstånd och ett gött gäng som körde på i trädgården på Saltvik 2. Sedan dess har det hänt mycket - trädgården har nu blivit ett större utomhusgym, vi har blivit med en PT och det anordnas lopp och event. Då vi har en liten förkärlek till att springa hinderbanor så är gymmet såklart inrett med 2 olika "riggar", den ena med mixade grepp och den andra med endast romerska ringar - för vem gillar inte att svinga ringar😀 Blod, svett och tårar i all ära - men viktigast är att alla kan vara med, oavsett träningsbakgrund - och sist men inte minst så har vi roligt tillsammans! Nytt för i år är våra Youngster-pass för barn/ungdomar mellan 11 - 15 år. Det vuxna kan, kan även våra Youngsters och även tvärtom. Fokus på att träning är kul! Passen varierar gång för gång och alla kan oavsett nivå.

Boka tjänst

Gruppträning

 • Bootcamp/Löpning
  60 minuter, Från 80 krMer info
 • Cirkelträning
  75 minuter, 80 krMer info
 • Vardagsstark
  60 minuter, 80 krMer info
 • Veckans WorkOut
  75 minuter, 80 krMer info

Personlig Träning

 • Personlig träning - 10 tillfällen
  60 minuter, 4 595 krMer info
 • Personlig Träning - 25 tillfällen
  60 minuter, 11 195 krMer info
 • Personlig träning - 3 tillfällen
  60 minuter, 1 595 krMer info
 • Personlig Träning - enstaka tillfällen
  60 minuter, 595 krMer info

Youngsters

 • Youngsters
  45 minuter, 600 krMer info

Personal

noImage
Elin Ulvhammar
5
(25 betyg)
Personlig tränare/Coach
qliro

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
25 betyg
Melinda I.
till Elin Ulvhammar
Pedagogiskt, lekfullt och utvecklande! Elin är en stjärna på att coacha och sätta ihop roliga pass som passar ALLA 🤩👏🏻

Visa mer

Marie H.
till Elin Ulvhammar
Fantastisk rolig träning, Elin peppade otroligt bra

Visa mer

Catrin T.
till Elin Ulvhammar
Superkul! 😍 Man känner sig välkommen och inkluderad i gemenskapen! ✨ Funkar verkligen för alla! Garanti på träningsvärk! 😃😅

Visa mer

Kristina W.
till Elin Ulvhammar
Elin är en enormt engagerad och kompetent personlig tränare med fantastisk förmåga att inspirera peppa och uppmuntra! Alltid varierade roliga pass på gruppträning, utomhus året om med massa energi. Elin ser alla deltagare och pushar dig utifrån dina förutsättningar genom hela passet. Mer som PT i grupp än traditionella grupppass. Väljer du enskild PT timme kan du vara säker på samma engagemang och höga kvalitet och det med ett underbart gott bemötande. Rekommenderar alla att komma och prova!

Visa mer

Om företaget

På Saltviks Camping döljer sig en utebox där vi tränar styrka, löpning, OCR och har kul - utomhus, året runt. Här finns allt som man kan tänkas ha på ett inomhusgym allt från hantlar, skivstänger till romerska ringar, en rigg m.m. Alla är varmt välkomna och vi anpassar utefter din förmåga! För yngre deltagare mellan 11 - 15 år så har vi Youngsters pass på torsdagar 16:30. Fokus på att träning är kul och såklart så smyger det sig även in lite hinderbaneträning :) Önskar du en engagerad och peppande coach så boka in ett pass med Personliga Tränaren Elin. Elin är utbildad PT sedan mars 2021, älskar att springa hinderbana och brinner för coacha andra. Vill du ha gymmet helt för dig själv? Det går superbra, välj bara "Boka Gymmet" för att se lediga tider. Vi anordnar även kick-off, kalas, familjeutmaningar m.m efter förfrågan.

Bilder

Detaljer och kontakt