ShiatsuRummet

betyg4.9 Fantastiskt bra(127 betyg)
Torslanda Torg 1, Göteborg
Välkomna hit! Jag är Jenny och är diplomerad Shiatsuterapeut på ShiatsuRummet. Shiatsumassage fungerar avslappnande och återhämtande och hjälper dig även att hålla immunförsvaret intakt. Shiatsu får blod, lymf- och spinalvätska att cirkulera bättre och ge näring till inre organ och vävnader vilket ger smidighet och styrka till kroppen. Shiatsubehandlingar jämnt fördelade över året förebygger krämpor, stress och oro. Energin stärks och man släpper effektivt på fysiska-, mentala och känslomässiga blockeringar. Shiatsu uppmuntrar självläkningssystemet och är en verksam metod vid en mängd olika besvär. Japansk massage bygger på meridiansystemets läkningsmetod precis som akupunktur och traditionell kinesisk medicin. - Jag är ansluten till Benify- och Epassi friskvårdsportaler. Beställ behandling där och boka tid här! - Vill du gå på behandlingar regelbundet så erbjuder jag ett paketpris om fyra behandlingar för 2850 kr. Betalas vid första tillfället med Swish eller via mitt bankgiro. - Pensionärer som bokar tid på förmiddagen får 100 kr rabatt på mina behandlingar. - Ny tjänst sedan Covid-19 krisen är "Promenad & Samtal" för att vi kunna tillgodose förebyggande friskvård utan att vara orolig för eventuell smittrisk. Välkomna att boka så kontaktar jag er för att bestämma promenadplats. (Använd ej BokaDirekts presentkortsfunktion när du använder ditt friskvårdsbidrag. Den kvittensen är ej avdragsgill då den inte anger momssats eller vilken tjänst eller produkt som kommer användas ) Kontakta mig gärna om du har önskemål om fler tider än det som är angivet i kalendern. Tel 0706-285504 eller mail: shiatsurummet@gmail.com Du hittar mer info på min Facebook-sida ShiatsuRummet. https://www.facebook.com/pages/ShiatsuRummet/112668838753675?ref=hl Bästa hälsningar, Jenny

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Shiatsumassage, Återbesök60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Shiatsumassage, Nybesök60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Shiatsupaket, 4 ggr, Kur/Återbesök 60 minuter, 2 850 kr · Mer info
  Boka
 • Promenad med samtal55 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Jenny Nordin
(127 betyg)
Shiatsuterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
127 betyg
till Jenny Nordin
Mycket bra bemötande. Kunnig Skön och välgörande behandling.
till Jenny Nordin
Väldigt skön behandling. Hade gärna tagit en timme till.
till Jenny Nordin
Underbart!
till Jenny Nordin
Alltid lika givande besök hos Jenny. Både kropp och knopp får hjälp. Jenny hittar alltid ömma punkter som får extra kärleksfull omvårdnad med handfasta grepp.

Om företaget

Shiatsumassage utförs traditionellt på en japansk futon på golvet. Shiatsu är en kombination av akupressurtryck och stretchningar av meridianer som effektivt stimulerar energiflödet och uppmuntrar självläkningsystemet. Till skillnad från vanlig massage används inga oljor och du har bekväma kläder på dig under behandlingen. Terapeuten behandlar med djupverkande och rytmiska tumtryck och handtryck "från topp till tå". Denna massage ger djup avslappning, balans och återhämtning.

Bilder