Vad vill du boka?

Vad passar dig bäst? Privatlektioner, parlektioner eller grupp? Kurs eller träning? Boka precis vad du känner för.
På facebooksidan (sök simglädje) kommer mycket matnyttigt upp för dig som simmare. Här finns även de flesta av företagets aktiviteter registrerade som separata evenemang, där kan du klicka "kommer" eller "intresserad" så blir du kontinuerligt uppdaterad med senaste nytt om respektive evenemang. Anmälan gör du dock här på BokaDirekt. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Simlektioner

PT-simlektion
Fullbokat
60 min 950,00 kr Mer info
En timme privatcoachning, fullt fokus på dig. Inklusive videoanalys.

Erbjudande: tre pt-timmar för bara 2495kr. Som extra bonus får du en skriftlig sammanfattning av passet samt tips på övningar eller passupplägg att jobba vidare med på egen hand.


Plats: Vejbybadet

Simträning

OpenWaterträningarna förläggs till hav eller sjö efter väder och vind. Olika pass har olika tema, navigering, tävlingsmoment såsom bojvändningar och starter, att simma med andra såsom drafting, specifik teknik såsom vågor, andning, orka längre med mindre kraft etc. Ibland simmar vi lite längre sträckor ihop och jobbar med olika fokuspunkter för att bli effektivare öppetvattensimmare.

Att teknikträna i öppet vatten på detta sätt ger dig en säkrare simning och du skaffar dig påtagliga fördelar i kommande open-water-tävlingar, triathlon och swimrun.

Minimikrav: simma 100m crawl utan att stanna. Övningarna anpassas så att man oavsett nivå (nybörjare/rutinerad) får gott utbyte av passen.

Du behöver en simmössa som syns tydligt i vattnet och gärna en simboj typ safeswimmer. Simboj är ett måste om du simmar utan våtdräkt, av säkerhetsskäl.

Vid angiven tid för lektionsstart ska du vara klar att hoppa i vattnet, så kom i tid så du hinner få på dig våtdräkt mm utan stress. Tid i vattnet brukar bli ungefär en timme.

Simglädje

Som certifierad Total Immersion simcoach (level 3) jobbar jag med frisimträning anpassad för öppetvattensimning. Tekniken är effektiv och skonsam och pedagogiken gör inlärningen snabb och rolig. Jag anlitas av såväl ironmantriathleter som totala nybörjare med vattenskräck, med gott betyg. Välkommen du också!

Vintertid hålls kurser och träningar på Toftabadet och vattenhuset i Ängelholm. Under maj till oktober är vi mestadels ute, i Vejbybadet, Skälderviken eller Västersjön, beroende på väder, vind och strömmar.

Kontakta mig gärna om det är något du undrar över!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Pass och lektioner hålls primärt på söndagar, men även andra tider kan ordnas vid önskemål, åtminstone för simcoachning i hav, sjö och å.
Adress
Lyckgatan 4
266 31 Munka Ljungby
NV Skåne
Öppna i Google Maps 🗗