Vad vill du boka?

Vad passar dig bäst? Privatlektioner, parlektioner eller grupp? Kurs eller träning? Boka precis vad du känner för.
På facebooksidan (sök simglädje) kommer mycket matnyttigt upp för dig som simmare. Här finns även de flesta av företagets aktiviteter registrerade som separata evenemang, där kan du klicka "kommer" eller "intresserad" så blir du kontinuerligt uppdaterad med senaste nytt om respektive evenemang. Anmälan gör du dock här på BokaDirekt. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Simlektioner

Tre PT-lektioner på 60 minuter. Videoanalys och skriftlig sammanfattning av lektionen ingår som vanligt. 2495kr (ord pris 2985:-)

Du väljer denna tjänst för den första av dina 3 bokningar. För de andra två PT-lektionerna väljer du paktet "PT simlektion - Paket 3 ggr - gång 2&3, dessa är då förbetalda.
Tillfälle två respektive tre när du betalt för ett paket om tre PT-simlektioner.
En timme privatcoachning, fullt fokus på dig. Inklusive videoanalys.

Erbjudande: tre pt-timmar för bara 2495kr. Som extra bonus får du en skriftlig sammanfattning av passet samt tips på övningar eller passupplägg att jobba vidare med på egen hand.


Plats: Vejbybadet
Privatcoachning för dig och en vän. Inklusive videoanalys. Ni får mest ut av passet om ni båda är på ungefär samma simkunnighetsnivå. 750kr per person.

Plats: Vejbybadet

Simglädje

Som certifierad Total Immersion simcoach (level 3) jobbar jag med frisimträning anpassad för öppetvattensimning. Tekniken är effektiv och skonsam och pedagogiken gör inlärningen snabb och rolig. Jag anlitas av såväl ironmantriathleter som totala nybörjare med vattenskräck, med gott betyg. Välkommen du också!

Vintertid hålls kurser och träningar på Toftabadet och vattenhuset i Ängelholm. Under maj till oktober är vi mestadels ute, i Vejbybadet, Skälderviken eller Västersjön, beroende på väder, vind och strömmar.

Kontakta mig gärna om det är något du undrar över!

Visa kontaktinformation
Öppettider Pass och lektioner hålls primärt på söndagar, men även andra tider kan ordnas vid önskemål, åtminstone för simcoachning i hav, sjö och å.
Adress
Lyckgatan 4
266 31 Munka Ljungby
NV Skåne
Öppna i Google Maps 🗗