Vad vill du boka?

Välkommen till SkincarebySofie!

Här utför vi klassisk hudvård men framför allt avancerad resultatinriktad hudvård och laser.
Hos SkincarebySofie står du som kund i fokus, där vi skräddarsyr och ser till att du når just dina mål och behov.

Vi utför även permanent hårborttagning med laser, fotvård, massage, microneedling m.m

Här kan du använda din friskvård!

Boka din tid idag.

Vid frågor kontakta gärna oss på tele: 0733003533

Sociala medier:
instagram och facebook: Skincarebysofie

Hur hittar jag hit?
Tunnelbanestation: Sankt Eriksplan uppgång St erikplan och sedan uppgång Rörstrandsgatan.Väl på Rörstrandsgatan går du till nummer 32 där du kommer att se mitt skyltfönster. Du går in i andra dörren i Salong cupcake.

Vi ses!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Hudvård (SkincarebySofie)

BB GLOW TREATMENT
Behandlingen börjar med djuprengöring och en kemisk peeling för att öppna upp porer samt ta bort döda hudceller för allra bästa effekt av serumet. Därefter påförs vitamin cocktail och BB glow serumet som slussas in i huden med hjälp av microneedling med ett lågt nåldjup. Serumet masseras därefter in i huden och behandlingen avslutas med en mask
Efter behandlingen är det viktigt att återfukta, vara försiktig med solen och använda solskydd, samt undvika träning någon dag efter. Lyster, jämnare hudton och BYE porer och pigmenteringar
Pigmentfläckar är bruna eller mörka fläckar i huden. Pigmentfläckar kan vara förändringar som fräknar, åldersfläckar eller solfläckar. Pigmentförändringar orsakas ofta av solexponering och hormonförändringar. Fräknar, åldersfläckar och solfläckar uppstår ofta på huden i ansiktet och på händerna.

Behandling av pigmentfläckar med laser är effektiv i att ta bort fräknar, åldersfläckar och solfläckar.

Krävs fler än en behandling.

Ta bort ytliga kärl med laser E-light. En säker behandling utan smärta. 15 minuter för 850kr.
Det krävs minst 4 tillfällen för att få en permanent borttagning av dina kärl, detta är indivduellt och beror på var kärlen sitter beroende på hur många behandlingar man behöver.

Vid hudföryngring, även kallad skin tightening, sänds laserljus med lång våglängd ner i huden. Detta ger värmeutveckling i över- och läderhuden, när tillräcklig temperatur uppnås drar kroppens kollagen ihop sig samtidigt som det stimulerar till ny kollagenbildning och det blir då en god anti-aging effekt. Som sätter igång hudens processer.
Kemisk peeling är en metod att förnya huden genom att lägga på en syra. Syran stimulerar och löser upp den gamla huden så att kroppen bildar ett nytt slätt och frisk hudlager i området.
I behandlingen ingår rengöring, portömning, massage och mask samt avslutande produkter anpassade för just dig.
En perfekt behandling att köra som kur 1 gång i veckan ungefär 6 gånger.
Kemisk peeling är en metod att förnya huden genom att lägga på en syra. Syran stimulerar och löser upp den gamla huden så att kroppen bildar ett nytt slätt och frisk hudlager i området. I behandlingen ingår rengöring, peeling, mask och eftervårdande produkter.
En super behandling att köra som en kur 1 gång i veckan i 6 veckor för maximalt resultat!
En förebyggande och vitaliserande ansiktsbehandling med Dermalogicas fantastiska produkter. Fokus på att föryngra och förbättra huden. Få ett fantastisk glow med hjälp av AHA exfoliering och mycket fukt.

En fantastisk anti-age behandling men fungerar för alla hudtyper.
Skäm bort dig rejält med en halvtimmes ryggmassage och en timmes ansiktsbehandling! Behandlingen börjar med 30minuters ryggmassage därefter följer en klassisk ansiktsbehandling med hudanalys, rengöring, peeling, portömning, massage med fokus på nacke decolltage och ansikte. När du ligger i mask får du en skön handmassage med mjukgörande effekter. Avslutande produkter och rekommendationer för just dig och din hud.
En lättare ansiktsbehandling, men väldigt uppfräschande!Rengöring, peeling, massage och avslutande mask. Produkterna anpassas till din hudtyp och du får rekommendendationer om vad som passar just dig och din hud.
Få en komplett behandling för en fräsch och ren hy.
Klassisk ansiktsbehandling.
Produkter anpassade just för din hudtyp. Hudanalys, rengöring,peeling, portömning, massage och avslutande mask och produkt rekommendationer efter avslutad behandling.

Massage (SkincarebySofie)

En härligt avslappnande fotmassage med aroma-olja och varma handdukar.
En lugn och avkopplande massage för dig som behöver djup avslappning. Du blir masserad i aroma-olja och du kommer känna hur lugnet infaller.
30 minuters fokus på ryggen.
50 minuter är hela kroppen i fokus
Få 50 minuters avslappning med en härlig helkroppsmassage. En massage som ökar cirkulationen och löser upp spänningar i kroppen. Om du vill fokusera exempelvis, endast på rygg går det bra.
En halvtimmes avkopplande ryggmassage. Ökar blodcirkulationen och hjälper mot spänningar. Fokus på dem partierna du som kund önskar!

Fotvård (SkincarebySofie)

Få fina och mjuka händer med en 60 minuters manikyr. I behandlingen ingår formning och filning av naglar, snygga till nagelbanden, handinpackning, hand massage och lackning av naglar med valfritt lack.
En skönhets-behandling för dina fötter. Få dina fötter uppfräschade! Behandlingen börjar med ett fotbad därefter ingår filning av fötter och naglar. Klippning av nagel och nagelband, massage, lackning av naglar och avslutande fotkräm.


Fransar och bryn (SkincarebySofie)

Få en fin färg på dina bryn.
Formgivning och plockning av dina bryn.
Få färg på både fransar och bryn för den där extra touchen. I priset ingår plockning och formgivning av dina bryn. Välj mellan att vaxa eller att plocka.
Få färg på dina fransar så att du slipper använda mascaran varje dag.

Microneedling (SkincarebySofie)

Microneedling - Bristningar & huduppstramning 30min 1995:- eller paketpris 3ggr för 4095:-
Microneedling - Hals & Dekolletage 1695:-/beh eller paketpris 3ggr för 2945:-
Microneedling - Händer 895:-/beh eller paketpris 3ggr för 1795:-
Microneedling - Mörka ringar & linjer runt Ögon 995:-/beh eller paketpris 3 ggr för 2095:-
Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden. Vi rekommenderar dig att boka in en kostnadsfri konsultation för att få veta mer om vad microneedling kan göra för just dig och hur många behandlingar som kan krävas för att uppnå önskat resultat. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål.

Köp 3 Microneedling Ansiktsbehandlingar och få den tredje behandlingen för halva priset.
Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Microneedling behandlar effektivt blandannat ärrvävnad, förstorade porer, fina linjer och rynkor. I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat hållbart resultat även om man redan efter en behandling ser tydlig skillnad på huden. Tillsammans kommer vi fram till hur många behandlingar som skulle passa dig för att nå dina önskade resultat. Kan köpas i kur eller som enskild behandling. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål. ( Ansikte hals och dekolletage )

Vi slussar in en hudcocktail blandad för dina behov för att ge maximal effekt. Du får sedan ligga i en mask som lugnar och även den ger maximal verkan efter behandlingen.

Laser-permanent hårborttagning (SkincarebySofie)

Armar halva
30 min 1.195,00 kr
Armar hela inkl armhåla
Bli hårfri i armhålorna och slipp ständig rakning.
Bli hårfri på axlar och skuldror
Ben halva lår
30 min 1.495,00 kr
Ben halva nedre
30 min 1.395,00 kr
Ben hela
45 min 2.095,00 kr
Bikinilinje
15 min 895,00 kr
Brasiliansk
30 min 1.295,00 kr
Bröst
30 min 1.395,00 kr
Haka
15 min 595,00 kr
Hela ansiktet
30 min 1.195,00 kr
Hela ben, hela armar,armhålor, ansikte, mage, bröst, rygg och brasiliansk.
Hela ben, hela armar, armhålor, ansikte, brasiliansk
Mage
30 min 1.295,00 kr
Rygg
30 min 1.995,00 kr
Överläpp
15 min 350,00 kr
Vill du bli hårfri? Få en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina mål och vad du vill uppnå med dina laserbehandlingar, vi uppskattar hur många behandlingar du kan behöva.

Kroppsbehandlingar (SkincarebySofie)

En ryggbehandling där vi rengör, peelar och portömmer din rygg. Vi avslutar med en mask som jobbar djupt ner i huden.
Perfekt för dig som vill ha en djuprengörande och effektiv behandling för din rygg!
Få bort all död hud och få en ny fräsch len hud. Du får ligga och slappna av och bli torrborstad på hela kroppen, du får en lättare massage med en lotion som ger fukt och mjukgör din kropp. En perfekt behandling om du känner dig torr. Eller varför inte innan semestern för att få en perfekt bränna!
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

SkincarebySofie

Varmt Välkommen till Salong SkincarebySofie!

Vi erbjuder högklassiga behandlingar med fantastiska priser. Vi fokuserar på dig som kund och lyssnar på dina önskemål för att uppnå bästa resultat. Om ni är nöjda är vi nöjda!

Vi hudvårds-behandlingar på salongen. Har du några funderingar eller frågor är det bara att kontakta oss på salongen.

www.skincarebysofie.se
Instagram.com/skincarebysofie

vi ses!Salongen ligger belägen i St.Eriksplan, Norrmalm. Ett stenkast från St.Eriksplan Tunnelbana. Det finns även bussar och parkering precis utanför salongen.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppettider kan variera
Adress
Rörstrandsgatan 32
113 40 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗