VÅGA NJUTA

Inte tillräckligt med recensioner än
Vattugatan 8, 172 73, Sundbyberg
Livsstilsklubben VÅGA NJUTA - en oas för livsnjutning! Vi startar upp klubben för allmänheten under sommaren 2021. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu. Här kommer du träffa flera kända ansikten som t ex Maria Fälth, founder av den intima massagen Essencemassage. Närmare presentation av VÅGA NJUTA på gång.... Maria Fälth jobbar som stressterapeut och har under många år fokuserat på stress och lust. Hon har hjälpt många män och kvinnor att återfinna sin lust och minska sin stress, att komma i balans i livets vardag. Det kan t ex vara gamla negativa kroppsminnen som ligger till grund eller helt enkelt ett underskott på vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror. Genom att scanna med en Nobellprisbelönt teknologi tar vi reda på hudcellernas upptag av karotenoider. Då går det att avläsa hur det viktiga cellskyddet ser ut. Stress är en av de stora orsakerna till mindre bra värden. Tillsammans ser vi över hur du kan stötta kroppen för att höja cellskyddet - ditt immunförsvar! Välkommen att anmäla dig till föreläsning, kurs, workshop eller boka tid för kroppssession eller annan behandling.

Boka tjänst

  • Essencemassage i Blge - Helkropp (ExQmassage)90 minuter, 2 100 kr · Mer info
    Boka
  • Essencemassage i Blge - intimmassagen som öppnar, frigör och läker både kropp och själ120 minuter, 2 800 kr · Mer info
    Boka

Personal

noImage
Maria FälthDipl Stressterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Livsstilsklubben VÅGA NJUTA - en oas för livsnjutning! Vi startar upp klubben för allmänheten under sommaren 2021. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu. Här kommer du träffa flera kända ansikten som t ex Maria Fälth, founder av den intima massagen Essencemassage. Maria Fälth jobbar som stressterapeut och har under många år fokuserat på stress och lust. Hon har hjälpt många män och kvinnor att återfinna sin lust och minska sin stress, att komma i balans i livets vardag. Det kan t ex vara gamla negativa kroppsminnen som ligger till grund eller helt enkelt ett underskott på vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror. Genom att scanna med en Nobellprisbelönt teknologi tar vi reda på hudcellernas upptag av karotenoider. Då går det att avläsa hur det viktiga cellskyddet ser ut. Stress är en av de stora orsakerna till mindre bra värden. Tillsammans ser vi över hur du kan stötta kroppen för att höja cellskyddet - ditt immunförsvar! Välkommen att anmäla dig till föreläsning, kurs, workshop eller boka tid för kroppssession eller annan behandling.

Bilder