ZportyMassage

betyg4.8 Fantastiskt bra(87 betyg)
Kurödsvägen 10, 451 55, Uddevalla
💥OBS💥 Ny lokal på Kurödsvägen 10, Uddevalla!! Eva Gabrielsson heter jag och är utbildad till Dipl massör. Jag har utbildning i Terapeutisk Kinesisk Koppning. Mitt företag Zporty Massage har flyttat till Nya lokaler på Kurödsvägen 10, 45155 i Uddevalla. Där har jag tre nya samarbetspartners. Carin Schylberg som driver sitt företag ”Posturalbalans”, och Sofia Uddefors som driver ”salong dream team”! Jag vill även Välkomna Ulrika på ”PrioCorpus” till Kurödsvägen 10. Obs: Jag är frisk och du är frisk. Jag följer hygien reglerna och spritar och städar mellan varje kund. Fri parkering!! Finner du ingen tid som passar, hör av dig så hittar vi säkert en lösning tillsammans!! Avbokning sker 24 timmar innan bokad behandling. Mer än 15 min sen, avbokas tiden som "No Show" och faktureras med hela beloppet.

Boka tjänst

Koppning

 • Koppning 30 min30 minuter, 490 kr · Mer info
  Boka
 • Koppning/Massage 45 min45 minuter, 620 kr · Mer info
  Boka

Svensk Klassisk Massage

 • Svensk Klassisk Massage 30 min30 minuter, 440 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk Klassisk Massage 45 min45 minuter, 560 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk Klassisk Massage 60 min60 minuter, 680 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk Klassisk Massage 90 min90 minuter, 960 kr · Mer info
  Boka

Rogivande Massage

 • Rogivande Massage 30 min30 minuter, 440 kr · Mer info
  Boka
 • Rogivande Massage 45 min45 minuter, 560 kr · Mer info
  Boka
 • Rogivande Massage 60 min60 minuter, 680 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Eva Gabrielsson
(87 betyg)
Dipl massörPresentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
87 betyg
Hon är fantastisk på att massera, dessutom känner man sig alltid välkommen
Kanon!
Fantastiskt rogivande massage, Eva är otroligt kunnig och lugn i sitt arbete. Fick en att känna sig välkommen och bekväm. Kommer definitivt tillbaka!
Toppen!

Om företaget

OBS💥 Ny lokal!! Kurödsvägen 10, 451 55 Uddevalla Välkommen till mig!! Till Zporty Massage kan du komma för att mjuka upp stela muskler före/efter träning/tävling, om du har ont i rygg/nacke pga ditt jobb, känner dig stressad eller bara vill njuta av en stund att ta hand om dig själv! Vi hjälps åt att välja behandling utifrån dina behov! Jag utför, Svensk Klassisk Massage, Rogivande Massage och Koppning. Hos mig kan du använda ditt friskvårdsbidrag från epassi/min friskvård. Koppning Behandlingsmetoden är mycket effektiv vid idrottsskador, smärtproblem, bindvävsproblem, fibromyalgi, ischias och axel/ledproblem. Med hjälp av koppning kan jag behandla PMS besvär, magbekymmer mm. Vill du ha en längre behandling eller skräddarsy din behandling så hör gärna av dig!! Du når mig på 0768191810! För att få en helkroppsmassage å både du och jag ska känna oss nöjda och med gott resultat så rekommenderar jag boka den långa behandlingen! Kunden i fokus!

Bilder