ZportyMassage

betyg4.8 Fantastiskt bra(229 betyg)
Kurödsvägen 10, 451 55, Uddevalla
Eva Gabrielsson heter jag och är utbildad till Dipl massör. Jag har utbildning i Terapeutisk Kinesisk Koppning. Mitt företag Zporty Massage ligger på Kurödsvägen 10, 45155 i Uddevalla. Där har jag två samarbetspartners. Carin Schylberg som driver sitt företag ”Posturalbalans”, och Ulrika på ”PrioCorpus”.  Jag är även återförsäljare av ”Nordic Superfood by Myrberg” Obs: Jag är frisk och du är frisk. Jag följer hygien reglerna och spritar och städar mellan varje kund.  Fri parkering!! Finner du ingen tid som passar, hör av dig så hittar vi säkert en lösning tillsammans!! Avbokning sker 24 timmar innan bokad behandling, sen avbokning debiteras 100%.  Mer än 15 min sen, avbokas tiden som "No Show" och faktureras med hela beloppet.

Boka tjänst

 • Svensk Klassisk Massage 30 min30 minuter, 440 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk Klassisk Massage 45 min45 minuter, 560 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk Klassisk Massage 60 min60 minuter, 680 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk Klassisk Massage 90 min90 minuter, 960 kr · Mer info
  Boka
 • Rogivande Massage 30 min30 minuter, 440 kr · Mer info
  Boka
 • Rogivande Massage 45 min45 minuter, 560 kr · Mer info
  Boka
 • Rogivande Massage 60 min60 minuter, 680 kr · Mer info
  Boka
 • Koppning 30 min30 minuter, 490 kr · Mer info
  Boka
 • Koppning/Massage 45 min45 minuter, 620 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Eva Gabrielsson
(229 betyg)
Dipl massör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
229 betyg
till Eva Gabrielsson
Alltid lika fantastiskt!
till Eva Gabrielsson
Det är som trolleri när Eva masserar. Jag gick in som en stel pinne och efteråt kändes kroppen mjuk och avslappnad. All stelhet är som bortblåst. Tack bästa Eva!
till Eva Gabrielsson
Eva är mycket proffsig och hänsynsfull. Magiska händer! Kommer gärna tillbaka!
till Eva Gabrielsson
Professionell bemötande, Kan rekommendera Eva Gabrielsson på zporty massage

Om företaget

Välkommen till mig på Kurödsvägen 10, 451 55 Uddevalla Till Zporty Massage kan du komma för att mjuka upp stela muskler före/efter träning/tävling, om du har ont i rygg/nacke pga ditt jobb, känner dig stressad eller bara vill njuta av en stund att ta hand om dig själv! Vi hjälps åt att välja behandling utifrån dina behov! Jag utför, Svensk Klassisk Massage, Rogivande Massage och Koppning. Hos mig kan du använda ditt friskvårdsbidrag från epassi/min friskvård. Koppning Behandlingsmetoden är mycket effektiv vid idrottsskador, smärtproblem, bindvävsproblem, fibromyalgi, ischias och axel/ledproblem. Med hjälp av koppning kan jag behandla PMS besvär, magbekymmer mm. Vill du skräddarsy din behandling så hör gärna av dig!! Du når mig på 0768191810! För att få en helkroppsmassage å både du och jag ska känna oss nöjda och med gott resultat så rekommenderar jag boka den långa behandlingen (90 min)! Kunden i fokus!

Bilder