1. Hem
 2. Naprapati Stockholm

Leg. Naprapat Martin Blaus

betyg4.8 Fantastiskt bra(73 betyg)
Odengatan 31 C, 11351, Stockholm
Naprapatens främsta uppgift är att identifiera och korrigera orsaker till smärta. Med 5 årig högskoleutbildning finns en djup medicinsk kunskap om kroppen som helhet, och till det en rad effektiva behandlingsmetoder för att hjälpa kroppen tillbaka till ett fungerande normalläge. Under årens lopp har jag förfinat mina tekniker, ny kunskap tillkommit och många erfarenheter dragits, och det speglas i behandlingen på kliniken. Jag behandlar besvär ifrån nacke och huvud, käkar, rygg, axlar, armar, händer, mage, höfter, knän och fötter. Ett besök inleds med samtal och diskussion kring dina problem och din hälsa i stort, sedan följer undersökning och diagnosticering samt planläggning. Hur det ser ut varierar naturligtvis från person till person. Ofta används en kombination av mjukdelsbehandling, kotjustering, stretching och akupunktur. Några fall kräver andra metoder. Vid behandlingen ges ofta rekommendationer om vad du själv kan förändra och tillföra för att hålla dig frisk och smärtfri. Besöket tar ca en timme. Om du har omfattande och/eller långvariga problem som kräver mycket samtal och undersökning är det rekommenderat att du bokar två tider efter varandra vid första besöket. Tag gärna med röntgenutlåtande och annan information som kan ge en klarare bild över dina besvär. Om du önskar undersökning med diagnostiskt ultraljud så tar varje kroppsdel 15-20 minuter att granska. Många problem går att avhjälpa med effektiv behandling. Om du är osäker på ifall just dina bekymmer är lämpliga för behandling, skicka mig ett mail så hörs vi för en diskussion. Läs gärna mer på https://blausnaprapat.se Välkommen.
18119

Boka tjänst

Tjänst

 • Naprapat/Akupunktur Martin Blaus (1 h)
  30 minuter, 850 krMer info
 • Ultraljudsundersökning
  30 minuter, 900 krMer info

Terapeut

noImage
Martin Blaus
4.8
(73 betyg)
Leg. Naprapat

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
73 betyg
Anders M.
till Martin Blaus
Proffsigt bemötande och hjälpande för min onda nacke och rygg

Visa mer

Michael L.
till Martin Blaus
Grymt bra undersökning, det gör det mycket enklare att veta hur jag ska träna för att inte ha fortsatt smärta.

Visa mer

Britt N.
till Martin Blaus
Ännu en jättebra behandling hos Martin! Denna gång fick jag, med hjälp av ultraljud, reda på hur jag kan "gå vidare" med mina knän. Jag har besökt Martin till och från under 15 års tid och alltid fått diagnos och adekvat behandling. Alltid fått ta del av Martins djupa kunskaper och hans förmåga att förklara och arbeta bort besvär och krämpor. Jag rekommenderar Martin starkt!

Visa mer

Satu H.
till Martin Blaus
Fint som alltid att besöka och ta hjälp av Martin

Visa mer

Om företaget

Naprapatens främsta uppgift är att identifiera och korrigera orsaker till smärta. Med 5-årig högskoleutbildning finns en djup medicinsk kunskap om kroppen som helhet och till det en rad effektiva behandlingsmetoder för att hjälpa kroppen tillbaka till ett fungerande normalläge. Under årens lopp har jag förfinat mina tekniker, ny kunskap tillkommit och många erfarenheter dragits, och det speglas i behandlingen på kliniken. Jag behandlar besvär ifrån nacke och huvud, käkar, rygg, axlar, armar, händer, mage, höfter, knän och fötter. Ett besök inleds med samtal och diskussion kring dina problem och din hälsa i stort, sedan följer undersökning och diagnosticering samt planläggning. Hur det ser ut varierar naturligtvis från person till person. Ofta används en kombination av mjukdelsbehandling, kotjustering, stretching och akupunktur. Några fall kräver andra metoder. Vid behandlingen ges ofta rekommendationer om vad du själv kan förändra och tillföra för att hålla dig frisk och smärtfri. Besöket tar ca en timme. Om du har omfattande och/eller långvariga problem som kräver mycket samtal och undersökning är det rekommenderat att du bokar två tider efter varandra vid första besöket. Tag gärna med röntgenutlåtande och annan information som kan ge en klarare bild över dina besvär. Om du önskar undersökning med diagnostiskt ultraljud så tar varje kroppsdel 15-20 minuter att granska.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån08:30 - 17:00
  • Tis08:30 - 14:30
  • Ons08:30 - 17:00
  • Tor09:00 - 17:00
  • Fre08:30 - 14:30
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 083141 XXVisa nummer

 • Odengatan 31 C, 11351, Stockholm