Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Lymfmassage

Lymfsystemet är viktigt för vårt immunförsvar. Med strykningar, hudgrepp och djupandning stimulerar vi lymfflödet. Denna behandling fungerar bra när du redan fått ett antal lymfmassagebehandlingar. För att riktigt starta igång flödet rekommenderar jag att först välja ett par 75 minuters behandlingar.
Denna behandlingstyp passar alla men speciellt du som har någon typ av ödem, t ex efter en operation, fibromyalgi, restless legs, trötthetssyndrom, hormonell obalans eller allmän känsla av att vara svullen.
Lymfsystemet är kroppens rengöringsverk och påverkar vårt immunförsvar. Lymfmassage är en behandlingsteknik där man jobbar med andning, hud och bindväv. Med hjälp av djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning stimuleras lymfsystemet att transportera ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen.
I denna behandling startar vi upp och förbättrar lymfflödet med strykningar och djupandning på överkroppen. Detta passar dig som först vill prova hur din kropp svarar på behandlingen.

Massage

En mer djupgående och riktad behandling där vi utgår och lägger upp behandlingen efter dina specifika behov. Töj och stretchtekniker samt triggerpunktsbehandling ingår ofta.
En mer djupgående och riktad behandling som anpassas utifrån dina kroppsbehov vid behandlingstillfället.
Töj och stretchtekniker samt triggerpunktsbehandling ingår ofta.
En djupgående och avkopplande behandling som mjukar upp muskler och leder samt ökar elasticitet och smidighet.
En djupgående och avkopplande behandling som mjukar upp muskler och leder samt ökar elasticitet och smidighet.
En lugn och avslappnande massage som utförs med rikligt med olja i mjuka,lugna och tydliga strykningar. Taktil massage ökar blodcirkulationen och har en positiv effekt på nerv och körtelsystemet. Den frigör lugn och ro-hormonet oxytocin som kan ge minskad stress och bättre sömn samt mag och tarmfunktion

Lilla Massagestugan Vedhall

Lilla Massagestugan Vedhall drivs av mig Lena Bengtsson.
Jag är utbildad massageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut.
För mig är det viktigt att ge dig ett lugnt och tryggt bemötande som skapar förutsättningar för en välgörande behandling.

Betalning via kort, Swish eller Klarna.
Tar emot friskvårdskuponger från Actiway och ePassi Min Friskvård

Visa kontaktinformation
Öppettider Oregelbundna arbetstider.
Hör av dig om du inte hittar någon tid som passar dig så löser vi det.
Adress
Åkerhög 380
44271 Kärna
Öppna i Google Maps 🗗