Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?

Erbjudande d. 6/3!

Få en dermalogica behandling 30 min om du köper två produkter

ProSkin 30
Skräddarsydd behandling anpassad efter din huds behov. En högintensiv Dermalogicabehandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade önskemål! 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Erbjudande

ProSkin 30
Skräddarsydd behandling anpassad efter din huds behov. En högintensiv Dermalogicabehandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade önskemål!

Dermafix - Microneedling

Microneedling är en unik behandlingsmetod som genom hudens naturliga läkningsprocess och med hjälp av bioaktiva substanser ökar produktionen av kollagen och elastin. Behandlingen minskar och motverkar även uppkomsten av acne och acneärr. Även uppkomst av hyperpigmentering samt minskar och jämnar ut pigmentfläckar. Microneedling ger en föryngrande, jämnare och klarare hud.

Behandlingsintervall 2-4 veckor
Antal behandlingar 3-6 stycken
Kur Pris 1595kr

Effektiv anti-age behandling som kombinerar Aha.syre peeling,/ dubbla masker för att reducera rynkor stimulera syresättningen och förbättrar hudens spänst fina linjer och rynkor minskar!
Behandlingsintervall var 4:e vecka! Kur pris 1895kr

IonActive power treatment

Intensiv expertbehandling som kombinerar det senaste inom behandlingstekniker och kraftfullt verkande produkter. Djuprengörande, pigmentutjämnande, spänstgivande, lugnande eller ordentligt fuktgivande - oavsett vilka behov din hud har så hjälper Clearskin dig att skräddarsy den behandling som passar bäst för just dig!

Behandlingen kostar 1145: Kurpris 895:-.

Ansiktsbehandling


En behandling som rengör huden på djupet och avlägsnar tilltäpptheter. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansiktsmask och avslutande produkter. Du kan även välja till specialmask/peel för 100kr.
* 80min 950:-
Behandlingen som alltid är rätt! I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, plockning av bryn, ansikts-och decolltagemassage, ansiktsmask, hårbottenmassage och avslutande produkter
Dessa behandlingar är anpassade efter den manliga hudens behov i olika tillstånd.

Ansiktsbehandling / Multivitamin behandling

AHA-Peel exfolierar det yttersta hudlagret kommer åt olika hudproblem som acne,grov och grå hud, fina linjer för tidigt åldrad hud, hyperpigmentering! Även problemfri hud mår bra av en AHA-Peel då den har en uppfräschande effekt!
Kur 3ggr 1395kr
Kur 6ggr 2675kr

Din hud får en kraftfull kick med Dermalogicas Age smart behandling som behandlar motverkar och reducerar hyperpigmentering, uttorkning, brist på spänst och lyster!
Innehåller AHA och BHA syra som optimerar cellförnyelsen och exfolieringen!

Ansiktsbehandling / Medicinska Behandlingar

Infuzion är en revolutionerade behandling slussar in skinboosters tre millimeter ner i huden! Man för ner hyaluronsyra med hjälp av galvaniserad ström med en patenterad roller som rullas över hudytan. Fyra olika zoner går att behandla : Ansikte, Hals, deccoltage och Händer. Det går även fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor kring munnen. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet! För ultimat och hållbart resultat (6mån) rekommenderas en kur på 3 ggr med en veckas mellanrum! Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad! Kurpris 1750kr
Detta är en kombibehandling där man först utför en multineedling-behandling som ger flera tusen nålstick per minut. Efteråt utförs Infuzionbehandlingen där man slussar in vitaminberikad hyaluronsyra i huden via ström. Fördelen här är att produkten som är steril placeras jämnt och fint i och runt alla hudceller i ansiktet. Behandlingen ger en ökad kollagenstimulering! Pris 3400kr Kur 2795kr
Som en kur - 750:- / gång
Denna unika peel är en blandning av 5 olika AHA- och BHA-syror som exfolierar huden och har multifunktionell effekt. Förbättrar hudkonditionen och ger spänst, återfuktar, minimerar rynkor och linjer, verkar porsammandragande, motverkar hyperpigmentering, acne och rosacea, reglerar talgproduktionen reparerar solskador samt dämpar rodnader och jämnar ut hudtonen. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller kur i en serie om ca 5 behandlingar som utförs 1 gång/mån. Resultatet ackumuleras för varje behandling.
Som en kur - 970:- / gång
Ansiktspeel med C-vitamin & hyaluronsyramask En riktig De Luxe-behandling som omedelbart ger ett optimalt och synligt resultat men som även verkar långsiktigt. Den exfolierar huden och verkar porsammandragande, återfuktande, reparerar solskador, minimerar rynkor och hyperpigmentering samt motverkar acne, rosacea och reglerar talgproduktionen samt dämpar rodnad. Därefter appliceras en värmande inpackning med hyaluronsyra och en C-vitaminmask som ger intensiv återfuktning och »plumpar« upp linjer och rynkor så att de slätas ut. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller i en kur om ca 5 behandlingar som utförs 1 gång i månaden. Resultatet ackumuleras för varje behandling
Som en kur - 595 kr / gång
En specialdesignad Alpha Beta®-behandling som ger ny spänst, minimerar rynkor, återfuktar huden, dämpar eventuell rodnad samt reducerar pigmentfläckar. Halsen och dekolletaget är vanligtvis ett åldersavslöjande område men med regelbunden behandling med Alpha Beta® Peel kan ingen gissa hur gammal du är!

Ansiktsbehandling / Syre behandling

Syret minskar bakterierna som bidrar till hudens tilltäppta porer, samt är porförminskande, reparerande, antibakteriell och läkande. Även bra mot rosacea. Reducerar den skada som framkallats av fria radikaler! Stimulerar kollagen produktion på cellnivå.
En intensivbehandling av linjer, rynkor och oelastisk hud i ansikte och på hals, som ger fantastisk lyster till din hud. Ett aktivt koncentrat med hyaluronsyra slussas djupare ner i huden med hjälp av rent syre. Även kallad “Madonnabehandlingen”
Oxygen ersätter det förlorade syret tillsammans med serumet återuppbygger huden från insidan och ut!

Biosurface Peel

Biosurface Peel är dermalogicas mest kraftfulla djupgående kemiska behandling för:
Grov ytstruktur
Fina linjer och rynkor
fet tilltäppt problemhud
ojämn pigmentering
För bästa resultat rekommenderas en kur på 4-6ggr

Pris 60 min 1295kr Kur 4ggr 1035kr 6ggr 970kr

Cavitation Ultraslim / Behandling med Ultraljudsvågor och Vakumlyft

Ultraljudsvågor med vakumslyft utförs som kur 6-12 behandlingar!
Fettreducerande, huduppstramande!
Överarmar,höfter, midja,mage,rumpa ,lår ,insida knä, dubbelhaka!

Microdermabrasion / Hudslipning med kristaller

För små pormaskar och torr hud på rygg och armar. Huden blir på en gång jämnare och klarare.
Microdermabrasion är en skonsam hudsipning för att bli kvitt en rad hudproblem. Under behandlingen flödar små kristaller över huden ur ett munstycke. hudslioningen jämnar ut hudytan,ljusar upp pigmenterinen, ökar blodtillförseln och påskyndar cellförnyelsen.

IPL Behandlingar

IPL är en mycket effektiv behandling för slapp och åldrad hud, rosacea, acne,vissa typer av ärr eller pigmenteringar. Stimulerar kollagenbildningen och lyfter upp huden underifrån.Fastare och jämnare hudton samt en ny lyster. De ytliga kärlen minskas inom några veckor då hudens naturliga process reparerar. Kur mellan 4-6ggr med 4-6 veckors intervall

Priset är från 500 kr
IPL - Axlar
20 min 1.500,00 kr
IPL - Rygg
30 min 3.000,00 kr
Hår/Pigmentering

Margit Clearskin

Välkommen till Clearskin!
Hudvård är mer än mitt yrke, det är mitt största intresse
Jag har möjlighet att erbjuda dig resultatinriktade, effektiva behandlingar med den senaste teknologin inom hud- kroppsbehandlingar! Hos mig får du värdefulla råd och tips om hur just du kan sköta och förbättra din hud på absolut bästa sätt. Tillsammans kan vi då utvärdera dina resultat och fortsatta behov. Jag ger dig information om de bästa hudvårdsprodukterna på marknaden och hjälper dig hitta vilka alternativ som passar just dig.

Vidareutbildning är viktigt för mig eftersom forskningen inom hudvård hela tiden går framåt. Det är en utveckling som även speglas i vad jag erbjuder dig som kund. Vill du unna dig något extra inom modern hudvård finns jag här för dig. Du är varmt välkommen att ringa eller besöka mig!

// Margit Ström, auktoriserad hudterapeut

Telefon 08-6057600 070-4977500
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag och fredag 10.00-18.00 Onsdag 10.00-17.00
Tisdag och Torsdag 10.00- 19.30 Lördag 13.00-16.30
Adress
Grevturegatan 84
11438 Stockholm
Östermalm