Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder.

Vad vill du boka?

Dermafix - Microneedling

Microneedling är en unik behandlingsmetod som genom hudens naturliga läkningsprocess och med hjälp av bioaktiva substanser ökar produktionen av kollagen och elastin. Behandlingen minskar och motverkar även uppkomsten av acne och acneärr. Även uppkomst av hyperpigmentering samt minskar och jämnar ut pigmentfläckar. Microneedling ger en föryngrande, jämnare och klarare hud.

Behandlingsintervall 2-4 veckor
Antal behandlingar 3-6 stycken

IonActive power treatment

Intensiv expertbehandling som kombinerar det senaste inom behandlingstekniker och kraftfullt verkande produkter. Djuprengörande, pigmentutjämnande, spänstgivande, lugnande eller ordentligt fuktgivande - oavsett vilka behov din hud har så hjälper Clearskin dig att skräddarsy den behandling som passar bäst för just dig!

Behandlingen kostar 1095: Kurpris 895:-.

Ansiktsbehandling


En behandling som rengör huden på djupet och avlägsnar tilltäpptheter. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansiktsmask och avslutande produkter. Du kan även välja till specialmask/peel för 100kr.
* 80min 895:-
Behandlingen som alltid är rätt! I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, plockning av bryn, ansikts-och decolltagemassage, ansiktsmask, hårbottenmassage och avslutande produkter
Dessa behandlingar är anpassade efter den manliga hudens behov i olika tillstånd.

Ansiktsbehandling / Multivitamin behandling

AHA-Peel exfolierar det yttersta hudlagret kommer åt olika hudproblem som acne,grov och grå hud, fina linjer för tidigt åldrad hud, hyperpigmentering! Även problemfri hud mår bra av en AHA-Peel då den har en uppfräschande effekt!
Kur 3ggr 1395kr
Kur 6ggr 2675kr

Din hud får en kraftfull kick med Dermalogicas Age smart behandling som behandlar motverkar och reducerar hyperpigmentering, uttorkning, brist på spänst och lyster!
Innehåller AHA och BHA syra som optimerar cellförnyelsen och exfolieringen!

Ansiktsbehandling / Medicinska Behandlingar

Som en kur - 750:- / gång
Denna unika peel är en blandning av 5 olika AHA- och BHA-syror som exfolierar huden och har multifunktionell effekt. Förbättrar hudkonditionen och ger spänst, återfuktar, minimerar rynkor och linjer, verkar porsammandragande, motverkar hyperpigmentering, acne och rosacea, reglerar talgproduktionen reparerar solskador samt dämpar rodnader och jämnar ut hudtonen. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller kur i en serie om ca 5 behandlingar som utförs 1 gång/mån. Resultatet ackumuleras för varje behandling.
Som en kur - 895:- / gång
Ansiktspeel med C-vitamin & hyaluronsyramask En riktig De Luxe-behandling som omedelbart ger ett optimalt och synligt resultat men som även verkar långsiktigt. Den exfolierar huden och verkar porsammandragande, återfuktande, reparerar solskador, minimerar rynkor och hyperpigmentering samt motverkar acne, rosacea och reglerar talgproduktionen samt dämpar rodnad. Därefter appliceras en värmande inpackning med hyaluronsyra och en C-vitaminmask som ger intensiv återfuktning och »plumpar« upp linjer och rynkor så att de slätas ut. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller i en kur om ca 5 behandlingar som utförs 1 gång i månaden. Resultatet ackumuleras för varje behandling
Som en kur - 595 kr / gång
En specialdesignad Alpha Beta®-behandling som ger ny spänst, minimerar rynkor, återfuktar huden, dämpar eventuell rodnad samt reducerar pigmentfläckar. Halsen och dekolletaget är vanligtvis ett åldersavslöjande område men med regelbunden behandling med Alpha Beta® Peel kan ingen gissa hur gammal du är!

Ansiktsbehandling / Syre behandling

Syret minskar bakterierna som bidrar till hudens tilltäppta porer, samt är porförminskande, reparerande, antibakteriell och läkande. Även bra mot rosacea. Reducerar den skada som framkallats av fria radikaler! Stimulerar kollagen produktion på cellnivå.
En intensivbehandling av linjer, rynkor och oelastisk hud i ansikte och på hals, som ger fantastisk lyster till din hud. Ett aktivt koncentrat med hyaluronsyra slussas djupare ner i huden med hjälp av rent syre. Även kallad “Madonnabehandlingen”
Oxygen ersätter det förlorade syret tillsammans med serumet återuppbygger huden från insidan och ut!

Biosurface Peel

Biosurface Peel är dermalogicas mest kraftfulla djupgående kemiska behandling för:
Grov ytstruktur
Fina linjer och rynkor
fet tilltäppt problemhud
ojämn pigmentering
För bästa resultat rekommenderas en kur på 4-6ggr

Pris 60 min 1195kr Kur 4-6ggr 895kr

Cavitation Ultraslim / Behandling med Ultraljudsvågor och Vakumlyft

Ultraljudsvågor med vakumslyft utförs som kur 6-12 behandlingar!
Fettreducerande, huduppstramande!
Överarmar,höfter, midja,mage,rumpa ,lår ,insida knä, dubbelhaka!

Dermafix-Microneedling

Effektiv anti-age behandling som kombinerar Aha.syre peeling,/ dubbla masker för att reducera rynkor stimulera syresättningen och förbättrar hudens spänst fina linjer och rynkor minskar!
Behandlingsintervall var 4:e vecka! Kur pris 1795kr

Microdermabrasion / Hudslipning med kristaller

Lyfter och slätar ut din hud med hjälp av hudblästring och vakum.
För små pormaskar och torr hud på rygg och armar. Huden blir på en gång lenare och klarare.
Förnyar din hud, jämnar ut strukturen reducerar förstorade

porer, rynkor/linjer pigmentering, ger huden lyster och spänst!

IPL Behandlingar

IPL är en mycket effektiv behandling för slapp och åldrad hud, rosacea, acne,vissa typer av ärr eller pigmenteringar. Stimulerar kollagenbildningen och lyfter upp huden underifrån.Fastare och jämnare hudton samt en ny lyster. De ytliga kärlen minskas inom några veckor då hudens naturliga process reparerar. Kur mellan 3-6ggr

Priset är från 500 kr
IPL - Axlar
20 min 1.500,00 kr
IPL - Rygg
30 min 3.000,00 kr

Medicinska Behandlingar

En fantastisk ansiktspeel med både c-vitamin och hyaluronsyramask. En riktigt lyxig behandling som verkar långsiktigt med som ändå ger ett omedelbart resultat. Behandlingen inleds med en exfoliering av huden som verkar såväl porsammandragande som återfuktande. Den reparerar även solskadad hud, minimerar rynkor, fina linjer och hyperpigmentering samt motverkar acne och rosacea. Efter exfoliering appliceras en värmande hyaluronmask med c-vitamin. Dessa ger intensiv återfuktning och plumpar upp eventuella linjer och rynkor så att de slätas ut.

Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas såväl som i form av en enstaka behandling som i kur om 5 tillfällen. Resultatet intensifieras och förbättras vid varje behandling.

-

Margit Clearskin

Välkommen till Clearskin!
Hudvård är mer än mitt yrke, det är mitt största intresse
Jag har möjlighet att erbjuda dig resultatinriktade, effektiva behandlingar med den senaste teknologin inom hud- kroppsbehandlingar! Hos mig får du värdefulla råd och tips om hur just du kan sköta och förbättra din hud på absolut bästa sätt. Tillsammans kan vi då utvärdera dina resultat och fortsatta behov. Jag ger dig information om de bästa hudvårdsprodukterna på marknaden och hjälper dig hitta vilka alternativ som passar just dig.

Vidareutbildning är viktigt för mig eftersom forskningen inom hudvård hela tiden går framåt. Det är en utveckling som även speglas i vad jag erbjuder dig som kund. Vill du unna dig något extra inom modern hudvård finns jag här för dig. Du är varmt välkommen att ringa eller besöka mig!

// Margit Ström, auktoriserad hudterapeut

Telefon 08-6057600 070-4977500
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag och fredag 10.00-18.00 Onsdag 10.00-17.00
Tisdag och Torsdag 10.00- 19.30 Lördag 13.00-16.30
Adress
Grevturegatan 84
11438 Stockholm
Östermalm